Φτιάξε την καλύτερη Εκδοχή του εαυτού σου - Men's Bible

Φτιάξε την καλύτερη Εκδοχή του εαυτού σου

Φτιάξε την καλύτερη Εκδοχή του εαυτού σου

Η επιτυχία, λέει ένα ρητό, δεν είναι κάτι που κυνηγάς και τρέχεις από πίσω του, αλλά κάτι που ελκύεις και μαγνητίζεις με τη συνεχή βελτίωση του εαυτού σου. Αν λοιπόν δυσκολεύεσαι να γευτείς μέχρι τώρα την επιτυχία, τότε δεν έχεις φτάσει ακόμα στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Για αυτό σου παρουσιάζουμε μερικούς τομείς, που η βελτίωση τους θα σε βοηθήσει να χτίσεις ένα περισσότερο επιτυχημένο και γοητευτικό εαυτό.

Εμφάνιση

Η εμφάνιση είναι σημαντική. Δεν χρειάζεται να είσαι fitness model με κοιλιακούς και 6% σωματικό λίπος. Αυτό που κυρίως έχει σημασία είναι η εικόνα που παρουσιάζεις στον κόσμο γύρω σου. Άρα χρειάζεται να μεγιστοποιήσεις τα δυνατά σου σημεία, να βελτιώσεις τα σημεία που θες βελτίωση και να εκφράσεις την προσωπικότητα σου μέσα από το στυλ σου και την εμφάνιση σου.

Σιγουρέψου πως τα ρούχα σου είναι καθαρά, σιδερωμένα και ακριβώς στο μέγεθος σου όχι μεγαλύτερα. Δεν είναι απαραίτητο να ντύνεσαι επίσημα και ένα t-shirt κάνει τη δουλειά αρκεί να ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο και να παρουσιάζει την εικόνα που εσύ θες να δώσεις. Πολλοί άντρες περιορίζουν τις πιθανότητες τους με τις γυναίκες κυκλοφορώντας συνεχώς με ρούχα που δε τους ταιριάζουν και απεριποίητοι.

Δύναμη

Δεν εννοούμε την μυϊκή δύναμη. Δεν έχει να κάνει με τεράστιους δικέφαλους και ώμους σαν βουνά φτιαγμένα από μάρμαρο. Μιλάμε για την εσωτερική δύναμη, αυτή που κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται ασφαλείς μαζί σου και τους άντρες να σε σέβονται. Κάθε φορά που είσαι αναποφάσιστος, που αλλάζεις τις απόψεις σου για να ακολουθήσεις απόψεις και γνώμες άλλων, που δε παραδέχεσαι τα λάθη σου ή που δεν αναλαμβάνεις πρωτοβουλία, δείχνεις εσωτερική αδυναμία.

Προσπάθησε να έχεις πάντα μια γνώμη για τα πράγματα και να είσαι αποφασιστικός όταν πρόκειται να λάβεις μια απόφαση ειδικά όταν δεν είναι κάτι σημαντικό. Πάρε πρωτοβουλία όταν η παρέα είναι αναποφάσιστη και ηγήσου. Μείνε σταθερός στους κανόνες και τις αξίες που ο ίδιος έχεις θέσει, μην τους σπας για να φανείς περισσότερο συμπαθητικός σε μια όμορφη γυναίκα. Παραδέξου τα λάθη σου, δεν είναι απαραίτητο να συμπεριφέρεσαι σκληρά σα τύραννος για να δείξεις δυνατός. Η ειλικρίνεια και το να παραδέχεσαι τα λάθη σου είναι σημάδι εσωτερικής δύναμης και σε βοηθούν να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου.

Φτιάξε την καλύτερη Εκδοχή του εαυτού σου

Στόχοι

Είναι σημαντικό να έχεις στόχους στη ζωή σου. Κανείς δεν λέει πως πρέπει να κυνηγήσεις μια καριέρα σαν τραπεζικός, γιατρός ή δικηγόρος αν δεν είναι αυτό που θες. Γίνε ζωγράφος, επιστήμονας, αθλητής ή ότι άλλο θέες αρκεί να έχεις φιλοδοξίες και ένα πλάνο για να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι.

Οι γυναίκες κατά κάποιο τρόπο λειτουργούν σαν κυνηγοί ταλέντων, δεν είναι απαραίτητο να είσαι επιτυχημένος αλλά να δείξεις ότι έχεις τις προϋποθέσεις και τα όνειρα για κάτι μεγάλο.

Φαντάσου τον εαυτό σου σε 10 χρόνια σκέψου τι θες και πως θες να είσαι τότε και θέσε ενδιάμεσους στόχους για να το πετύχεις. Σαν μια σκάλα που οδηγεί στην κορυφή.

Αυτοεκτίμηση

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως η αυτοεκτίμηση είναι το ίδιο με την αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν όμως διαφορές. Την αυτοπεποίθηση μπορεί να την υποκριθεί κάποιος την αυτοεκτίμηση όχι. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση μας παραλύει και μας κρατάει πίσω εμποδίζοντας μας να βγάλουμε τον πραγματικό μας εαυτό και να πετύχουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας.

Δοκίμασε να κρατήσεις ένα ημερολόγιο για ένα μήνα.Εκεί θα καταγράφεις όλα τα γεγονότα και τις αυτόματες σκέψεις που κάνεις που σου προκαλούν αρνητικά συναισθήματα. Έπειτα σκέψου πόσο ρεαλιστικές είναι οι σκέψεις αυτές και προσπάθησε να τις αντικαταστήσεις με θετικές. Με τον καιρό θα αρχίσεις να βλέπεις πως πολλές από τις αρνητικές σκέψεις που κάνεις δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο θετικά και αισιόδοξα.

Το φλερτ και γενικά οι ανθρώπινες σχέσεις είναι κατά κάποιο τρόπο μια διαδικασία δούνε και λαβείν. Αν θες να έχεις λοιπόν ωραίες, γοητευτικές γυναίκες με προσωπικότητα τότε πρέπει κι εσύ να έχεις τη ζωή σου και τον εαυτό σου υπό έλεγχο. Κάνε αλλαγές στη ζωή σου, δοκίμασε καινούρια πράγματα και εμπειρίες και βγες από τη ζώνη άνεσης σου. Κράτα ότι σε βελτιώνει και σου ταιριάζει. Έτσι θα γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!