Λάθη που κάνεις στα SMS σου - Men's Bible

Λάθη που κάνεις στα SMS σου

Λάθη που κάνεις στα SMS σου

Δεν έχει σημασία πού τη γνώρισες, σε κάποιο μπαρ ή στο tinder. Θα ήθελες να τα καταφέρνεις καλύτερα με τα γραπτά μηνύματα (sms). Και γιατί όχι; Όσο και αν η τεχνολογία έχει εισβάλει στη ζωή μας, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που τα καταφέρουν καλύτερα στον προφορικό λόγο από ότι στον γραπτό (και το αντίθετο). Και άνθρωποι που απλώς δεν αντέχουν να στέλνουν sms με τίποτα στον κόσμο.

Δεν ξέρεις τι να στείλεις

Υπάρχει νομίζω μία απλή λύση σε αυτό, δεδομένου βέβαια ότι δεν θα σε πιέζει ο χρόνος. Γράψε σε μία λίστα τι θα ήθελες να πεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν καταγράψεις αυτά που έχεις να πεις, μπορείς να τα μελετήσεις και να αποφασίσεις τι τελικά θα γράψεις και τι όχι. Επίσης δες αυτό το άρθρο.

Δεν την ιντριγκάρεις

Σκέψου κάτι. Θα απαντήσει εκείνη. Βλέπεις πώς πάει. Καταλαβαίνεις όμως ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς ποτέ τελικά δεν συναντιέστε από κοντά. Και το σωστό είναι να κανονίσεις να βγείτε, όπως έχω ξαναπεί. Μηνύματα και τηλεφωνικές συνδιαλέξεις είναι για τα φιλαράκια.

Αν λοιπόν δεν βγαίνει μαζί σου, είναι επειδή δεν κεντρίζεις το ενδιαφέρον της. Δεν την συναρπάζεις. Ο βασικότερος λόγος για αυτό είναι πιθανώς επειδή δεν την φλερτάρεις. Αν της γράφεις για τη σειρά που είδες, για το πώς πήγε η δουλειά σου και άλλα τέτοια που θα ήταν βαρετά ακόμη και σε ένα ζωντανό ραντεβού, σκέψου πόσο παραπάνω θα βαριέται η κοπέλα να της λες τέτοια πράγματα γραπτά. Σαν να της στέλνεις υπνωτικά χάπια στο Messenger ένα πράμα.

Δεν ξέρεις πώς να κλείσεις το ραντεβού

Τα μηνύματα δεν έχουν ως στόχο να ξεκινήσουν μια αλληλουχία μηνυμάτων. Έχουν ως στόχο να κανονίσετε πού και πότε θα βρεθείτε. Να το θυμάσαι αυτό. Δυστυχώς πολλοί εστιάζουν υπερβολικά στα μηνύματα που θα στείλουν και στις έξυπνες ατάκες που θα γράψουν. Πρέπει όμως φίλε μου να κάνεις τη μετάβαση. Από τα γραπτά στα προφορικά. Από τα λόγια στην πράξη.

Να θυμάσαι πάντα ποιος είναι ο στόχος σου. Ο στόχος σου δεν είναι ακόμη ένα μήνυμά της. Είναι εκείνη. Να την φλερτάρεις αλλά προσπάθησε να σκέφτεσαι πάντα πώς κάθε κουβέντα σου θα σας φέρνει και τους δύο πιο κοντά σε μια συνάντηση.

Δεν καταλαβαίνεις γιατί σου ακυρώνει

Ή μήπως είσαι από εκείνους που κλείνουν ραντεβού και μετά τους τα ακυρώνουν; Ακόμη χειρότερα, μέσω ενός sms; Ακόμη -ακόμη πιο χειρότερα, δεν ακυρώνουν τίποτα και απλώς δεν εμφανίζονται στο ραντεβού κι εσύ περιμένεις; Σου έδωσε το τηλέφωνό της και αυτό ήταν ένα πρώτο βήμα. Αλλά το ραντεβού δεν πραγματώνεται. Τι πάει λοιπόν στραβά;

Λάθη που κάνεις στα SMS σου

Δεν είσαι αρκετά συναρπαστικός. Η επικοινωνία σας, η γραπτή, μέχρι τώρα, εφόσον μιλάμε για πρώτο ραντεβού, δεν την ιντρίγκαρε αρκετά. Δεν κέντρισε το ενδιαφέρον της ώστε να θέλει να σε γνωρίσει από κοντά. Χρειάζεται να νιώθει περιέργεια για σένα και να μην θέλει να χάσει τις καλές στιγμές που θα περάσετε μαζί.

Πρέπει να γίνεις λοιπόν εκείνος ο άνδρας που η γυναίκα θα θέλει να γνωρίσει. Που δεν θα θέλει να χάσει με τίποτα την ευκαιρία να βγει μαζί σου. Να είσαι ενδιαφέρων, λοιπόν. καλλιέργησε κάποιο μικρό μυστήριο γύρω από τη ζωή σου και την επικείμενη συνάντησή σας. Έτσι δεν πρόκειται να τη χάσει.

Τα μηνύματά σου την κάνουν να νιώθει άβολα

Υπάρχουν πάντα εκείνοι που την πέφτουν υπερβολικά ορμητικά. Το κορίτσι έχει ίσως δείξει ένα πρώτο ενδιαφέρον, εφόσον έδωσε το νούμερό της αλλά μετά ο τύπος γίνεται τρομακτικός, πιεστικός, σκέτη ενόχληση. Είναι δύσκολο καμιά φορά ένας άντρας να παραδεχτεί ότι φέρεται έτσι. Αλλά πρέπει να το προσπαθήσεις. Αλλιώς είναι βέβαιο πως η κοπέλα δεν θα εμφανιστεί στο ραντεβού σας, μην σου πω θα αλλάξει και νούμερο.

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στο στυλ της επικοινωνίας σας, σε τι ανταποκρίνεται καλά και σε τι όχι. Δεν λέω ότι πρέπει να απολογείσαι και να τρέχεις από πίσω της, αλλά σίγουρα θες να ξέρεις ότι νιώθει άνετα μαζί σου.

Τα μηνύματά σας χάνουν σιγά –σιγά το ενδιαφέρον τους

Στην αρχή ήταν όμορφα, υπήρχε έμπνευση, εκείνη η σπίθα. Αλλά ξαφνικά όλο αυτό καταλάγιασε. Γιατί;

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι μάλλον σε βαρέθηκε. Δεν αυξάνεις τη γοητεία σου με τα συνεχή μηνύματα. Διαφορετικά θα ήθελε και εκείνη να βγείτε όσο το θέλεις και εσύ. Όταν σταματήσουν τα sms μεταξύ σας μην περιμένεις πολλά να συμβούν στο μέλλον με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Δεν απαντάει συχνά

Πήρες τον αριθμό της, σύμφωνοι. Δεν απαντάει όμως, γιατί;

Ειλικρινά, ίσως δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ σας από την αρχή. Δεν υπήρξε κάποια σύνδεση μεταξύ σας. Πήρες το τηλέφωνο, έτυχε, αλλά προφανέστατα δεν θέλει να συνεχίσει να επικοινωνεί μαζί σου. Σκέψου αν υπήρχε κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον. Μην παίρνεις νούμερα από κοπέλες απλώς και μόνο για να λες ότι κάτι έκανες. Δεν παίρνεις βραβείο και δεν είναι αγώνας δρόμου.

Και βέβαια, αν δεν σου απαντάει, μην στοιχειώσεις το γραμματοκιβώτιό της. Έσω τουλάχιστον αξιοπρεπής.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!