Μην στέλνεις άλλα βαρετά Μηνύματα και SMS - Men's Bible

Μην στέλνεις άλλα βαρετά Μηνύματα και SMS

Μην στέλνεις άλλα βαρετά SMS

Σήμερα θα σταθώ σε κάτι πρόσφατο. Πολύ τακτικά μου στέλνετε μηνύματα και με ρωτάτε για το τι sms μπορείτε να στείλετε σε κάποια κοπέλα που σου αρέσει και με την οποία θες να βγεις ραντεβού.

Πρόσφατο παράδειγμά: Μου γράφει κάποιος «γνώρισα μια κοπέλα λίγο πριν μπούμε για το μάθημα στη σχολή. Δεν γινόταν να μιλήσουμε στην τάξη αλλά ευτυχώς είχε προλάβει να μου δώσει τον αριθμό του κινητού της. Τι sms να της στείλω για να της κάνω καλή εντύπωση;»

Το ερώτημα είναι λίγο πολύ αναμενόμενο, αλλά ποιο είναι το θέμα εδώ;

Ο τύπος είναι ήδη ένα βήμα πίσω

Πολλοί το κάνουν το λάθος αυτό. Θεωρούν πως πρέπει να κάνουν καλή εντύπωση ή να κερδίσουν το ενδιαφέρον της με το πρώτο μήνυμα. Μόνο που έτσι έχουν ήδη χάσει την πρώτη τους ευκαιρία. Και να γιατί:

Στην πρώτη τους συνάντηση και γνωριμία με την κοπέλα, έπρεπε να είχαν ήδη φυτέψει το σπόρο για το μήνυμα που θα στείλουν.

Μπορείς να γράψεις κάτι με χιούμορ, ένα αστείο που θα έχει κάποια σημασία για το άλλο πρόσωπο, ένα σχόλιο κωμικό κάτι χαλαρό και ωραίο. Ας πάρουμε την παραπάνω περίπτωση, με ένα παράδειγμα προς αποφυγή, ως υποτιθέμενο πρώτο μήνυμα του φίλου μας στην κοπέλα που του αρέσει:

«Καλησπέρα Μαρία, ο Κώστα είμαι, που βρεθήκαμε στο αμφιθέατρο τις προάλλες. Έλεγα μήπως βγαίναμε…μπλα μπλα μπλα».

Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις, σκέψου το λίγο: Πόσα λάθη μπορείς να βρεις σε αυτό το μήνυμα;

Πρώτα από όλα θεωρείς ότι σε έχει ξεχάσει και ότι πρέπει να της θυμίσεις ποιος είσαι με το μήνυμα. Καλύτερα να αναφερόσουν σε κάτι που είχατε συζητήσει. Όσο σύντομη και αν ήταν η γνωριμία σας.

Αν μπορείς, κάτι σαν εσωτερικό αστείο /αναφορά που μόνο εσείς οι δυο μπορείτε να καταλάβετε. Κάτι τέτοιο θα γεννούσε πολύ θετικές εντυπώσεις στο μυαλό του ανθρώπου που διαβάζει το μήνυμα. Αν ας πούμε είχατε γελάσει με κάποιο αστειάκι ή κάποιο πείραγμα, όταν λάβει το sms στο τηλέφωνό της θα χαμογελάσει ξανά.

Μην στέλνεις άλλα βαρετά SMS

Ο φίλος μας λοιπόν, αντί να της πει απλώς ότι είναι ο τύπος από το αμφιθέατρο μπορούσε να της έχει πει: «Μαρία, σκεφτόμουν στο μάθημα πώς ο Ρωμαίος και η Ιουλιέττα θα την είχαν γλυτώσει αν είχαν κινητά όπως εμείς».

Ή κάτι ανάλογο. Το θέμα είναι ότι δεν συστήνεσαι με μηνύματα. Γράφεις ανάλογα με το τι έχει προηγηθεί με το άλλο άτομο. Πρόσεχε λοιπόν, αν μπορείς, να έχεις πει κάτι πάνω στο οποίο να μπορείς να βασίσεις το πρώτο μήνυμά σου.

Φύτεψε στην πρώτη σας γνωριμία, για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις μετά τον καρπό. Τουλάχιστον προσπάθησε να θυμάσαι μερικές λεπτομέρειες από όσα έχετε πει, για να τις εισάγεις με τρόπο στο μήνυμά σου.

Κάπως έτσι απάντησα στον φίλο μας, αλλά ήθελα να το μοιραστώ και μαζί σας. Και τώρα αν θέλετε πείτε μου κι εσείς, πως χειρίζεστε το θέμα των sms;

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!