8 Συμβουλές πριν ξεκινήσεις το Φλερτ - Men's Bible

8 Συμβουλές πριν ξεκινήσεις το Φλερτ

8 Συμβουλές πριν ξεκινήσεις

Αν είσαι ακόμα στα πρώτα σου βήματα στο φλερτ, προκειμένου να μην απογοητευτείς αλλά και για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου, καλό είναι να είσαι συνειδητοποιημένος. Για να σε βοηθήσουμε, σου καταγράφουμε 8 συμβουλές που καλό είναι να έχεις υπόψη πριν ξεκινήσεις:

Πριν από αυτό, η νούμερο ένα πιο σημαντική συμβουλή: Πάντα φλερτάρεις με κοπέλες που ενδιαφέρονται για φλερτ. Σε περίπτωση που διαπιστώσεις ότι δεν ενδιαφέρεται για φλερτ, την ευχαριστείς και φεύγεις. Σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να γίνεις φορτικός.

#1. Μη σε νοιάζει η απόρριψη

Είναι το πιο σημαντικό πράγμα όχι μόνο την ημέρα αλλά για στο φλερτ γενικά. Πολλοί άντρες παίρνουν την απόρριψη προσωπικά σαν να σημαίνει κάτι για την προσωπική τους αξία. Αυτό τους αποθαρρύνει και τους σταματάει από το να προσπαθήσουν περισσότερο και να κάνουν άλλη μια προσέγγιση. Η απόρριψη όμως είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν έχουμε κοινά με όλους, ούτε μας αρέσουν κι εμάς όλοι. Σκέψου λοιπόν την απόρριψη όχι σαν κάτι κακό αλλά σαν ανατροφοδότηση και σα μια στρατηγική η οποία σε βοηθάει να φιλτράρεις με ποια γυναίκα ταιριάζεις και με ποια όχι.

#2. Δοκίμασε διάφορους τρόπους παιχνιδιού

Πειραματίσου μέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και με το οποίο είσαι πιο άνετος. Μπορείς να κάνεις μια προσέγγιση στα ίσια εκδηλώνοντας άμεσα με κάποιο κομπλιμέντο και χιούμορ το ενδιαφέρον σου ή με έμμεσο τρόπο ξεκινώντας την κουβέντα χρησιμοποιώντας κάποιο ερέθισμα από το περιβάλλον σου. Αυτό που έχει σημασία είναι να εκφράσεις τον εαυτό σου, την προσωπικότητα σου και τις απόψεις σου με έναν τρόπο που να είναι άνετος για εσένα

#3. Εκμεταλλεύσου την ημέρα

Ο παραδοσιακός τρόπος φλερτ για έναν άντρα που θέλει να προσεγγίσει μια γυναίκα είναι συνήθως το βράδυ σε κάποιο μπαρ. Κάποιος όμως που ασχολείται μόνο το βράδυ αφήνει ανεκμετάλλευτές πολλές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πάρα πολλές γυναίκες δεν συνηθίζουν να βγαίνουν το βράδυ και τα μπαρ προσφέρουν περιορισμένες ευκαιρίες για παιχνίδι. Είναι σημαντικό λοιπόν για κάποιον που θέλει να έχει καθημερινή επαφή να μη φοβάται να μιλήσει σε μια γυναίκα όταν ο ήλιος είναι ακόμα ψηλά και είναι ημέρα.

#4. Δώσε προσοχή στη φωνή και τον τρόπο ομιλίας σου

Μίλα αργά, ίσως και πιο αργά από το κανονικό. Χρησιμοποίησε τους πνεύμονες σου και τους κοιλιακούς μύες για να ακουστείς καθαρά και δυνατά. Επίσης προσπάθησε όταν κάνεις ερωτήσεις να μην υψώνεις τον τόνο της φωνής σου στο τέλους της ερώτησης, δεν έχει τόσο σημασία το τι λες αλλά ο τρόπος που το λες. Ο τόνος σου πρέπει να εκπέμπει σιγουριά, ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Η βαριά, δυνατή και αρρενωπή φωνή είναι από πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά που μπορείς να αναπτύξεις.

8 Συμβουλές πριν ξεκινήσεις

#5. Να είσαι σταθερός στο πρόγραμμα σου

Είναι καλύτερο να κάνεις προσεγγίσεις συχνά σε μικρότερο χρονικό διάστημα παρά να προσεγγίζει πολλές φορές αλλά αραιά. Αν είσαι ντροπαλός και δεν έχεις εμπειρία με τις γυναίκες αυτό που στην πραγματικότητα θες να κάνεις είναι να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και να αντικαταστήσεις παλιές συνήθειες που σου κάναν κακό με καινούριες που σε κάνουν πιο ελκυστικό. Αυτό δε γίνεται όμως μέσα σε μια εβδομάδα, θέλει καιρό και συνεχή εξάσκηση των δεξιοτήτων που θες να αποκτήσεις. Κάνε λοιπόν ένα πρόγραμμα και αφιέρωσε λίγο χρόνο να μιλάς με όποια γυναίκα βρίσκεις ελκυστική και θες να γνωρίσεις, μείνε πιστός στο πρόγραμμα αυτό δώσε του χρόνο και θα δεις σιγά σιγά της αλλαγές στον εαυτό σου και στην προσωπική σου ζωή.

#6. Κόψε το πορνό

Στην εποχή που ζούμε με την πληθώρα των ερωτικών ερεθισμάτων που δίνει το ίντερνετ είναι δύσκολο για κάποιον άντρα να μην παρασυρθεί ή ακόμα και να μην εθιστεί πολλές φορές. Το κακό με την συχνή θέαση πορνό είναι ότι ρίχνει τα επίπεδα ορμονών στον οργανισμό και συγκεκριμένα της τεστοστερόνης κάνοντάς σε περισσότερο απαθή και με λιγότερη όρεξη να βγεις και να μιλήσεις σε μια γυναίκα. Όπως καταλαβαίνεις, πρέπει να κόψεις το πορνό. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις περισσότερη όρεξη να γνωρίσεις κάποια και θα βρίσκεις ελκυστικές περισσότερες γυναίκες καθώς θα έχει φύγει η επιρροή των μη ρεαλιστικών προσδοκιών που παρουσιάζει το πορνό.

#7. Πρόσεχε την εμφάνιση σου

 Αν η παρουσία σου είναι δυνατή, αν έχεις αρκετή εμπειρία και εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες μπορείς να δώσεις λιγότερη σημασία στην εμφάνιση και να δοκιμάσεις να προσεγγίσεις φορώντας το οτιδήποτε. Αν όμως είσαι αρχάριος τότε καλύτερα να προσέξεις αρκετά το ντύσιμό σου και τη γλώσσα του σώματος σου. Δίνουν πληροφορίες για σένα άμεσα και βοηθάνε να κάνεις καλή εντύπωση ακόμα και αν έχουν γίνει κάποια μικρά λάθη στον τρόπο που έκανες τη προσέγγιση. Θα δεις ότι θα σε κοιτάνε περισσότερες αν είσαι κομψά ντυμένος, παρά αν κυκλοφορείς με το κλασικό σετ jean και t-shirt  που είναι ένα νούμερο μεγαλύτερα.

#8. Αν αμφιβάλεις κάνε την προσέγγιση όπως και να έχει

Πάντα υπάρχουν περιπτώσεις που δεν είσαι σίγουρος αν μια γυναίκα σ ’αρέσει ή όχι. Φοράει καπέλο και μεγάλα γυαλιά, την είδες από πίσω αλλά δεν έχεις δει το πρόσωπο της ή πολύ απλά την είδες για πολύ λίγο. Οι περιπτώσεις είναι πάρα πολλές, αυτό που έχει σημασία όμως είναι να μη τις χρησιμοποιήσεις ως δικαιολογία για αποφυγή. Πήγαινε όπως και να έχει και φύγε αμέσως αν χρειαστεί. Ενώ της μιλάς θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις πληροφορίες για αυτή και να καταλάβεις αν είναι κάποια η οποία σου αρέσει και έχετε κοινά. Αυτός είναι και ο σκοπός του παιχνιδιού άλλωστε.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!