Πως Φλερτάρω σε έναν Γάμο; Φλερτ σε Γάμο - Men's Bible

Πως Φλερτάρω σε έναν Γάμο; Φλερτ σε Γάμο

Πως Φλερτάρω σε έναν Γάμο;

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ. Και η περίπτωση του να είσαι καλεσμένος σε γάμο δεν αποτελεί εξαίρεση.

Πράγματι σε κάθε γάμο βρίσκεις αρκετές κοπέλες που είναι ανοιχτές σε μια νέα γνωριμία αρκεί να παίξεις τα χαρτιά σου σωστά. Επειδή όμως το φλερτ βασίζεται πολύ στην εικόνα που εκπέμπεις, βασικό πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις αν θες να φλερτάρεις σε γάμο, είναι να δείξεις πως είσαι κοινωνικός.

Πως δεν είσαι ο τύπος που μένει αθέατος στο περιθώριο ή ο τύπος που οι άλλοι αποφεύγουν. Από εκεί και πέρα, για να φλερτάρεις αποτελεσματικά σε τέτοιες κοινωνικές εκδηλώσεις, χρειάζεται να ακολουθήσεις μια εκ των δύο ακόλουθων στρατηγικών.

Στρατηγική 1: Να είσαι ο κοινωνικός και κουλ τύπος

Αν επιλέξεις αυτήν την προσέγγιση τότε θα πρέπει να επικεντρωθείς στο να είσαι αρκετά κοινωνικός, να αναμειχθείς δηλαδή με τους υπόλοιπους καλεσμένους και να κάνεις χαλαρή και ευχάριστη κουβέντα με όλους.

Ο στόχος είναι να δει η κοπέλα που σου αρέσει, πως οι υπόλοιποι καλεσμένοι στο γάμο (συμπεριλαμβανομένων και των άλλων γυναικών) απολαμβάνουν την κουβέντα μαζί σου και περνούν καλά. Θα έχουν μεγαλύτερη περιέργεια και ενδιαφέρον να σε γνωρίσουν και να μάθουν ποιος είναι αυτός ο τύπος που μοιάζει να τους ξέρει όλους.

Έτσι, όταν θα τη προσεγγίσεις, θα είναι πιο ανοιχτή σε μια κουβέντα μαζί σου.

Αν όμως η κοπέλα που σε ενδιαφέρει, παρατηρήσει πως δείχνεις ντροπαλός, περίεργος και αδέξιος στην επικοινωνία και πως οι άλλοι δεν ευχαριστιούνται την παρέα σου, τότε θα πετύχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Γιατί;

Γιατί οι γυναίκες εκ φύσεως έλκονται από άνδρες που πιστεύουν στον εαυτό τους και που έχουν ακονισμένες κοινωνικές δεξιότητες ώστε να μπορούν να ελιχθούν κοινωνικά, να σχηματίσουν συμμαχίες και να κερδίσουν τον σεβασμό των άλλων.

Αυτό το συναίσθημα της έλξης δεν έχει σχέση με τη λογική αλλά με πρωτόγονα ένστικτα που συνδέονται με την επιβίωση. Τόσο στο μακρινό παρελθόν όσο και στις μέρες μας, ο άνδρας που εκπέμπει πως έχει αυτοπεποίθηση και που τα πηγαίνει καλά με τους άλλους, είναι πιο πιθανό να επιβιώσει και να θριαμβεύσει όταν οι καταστάσεις ζορίζουν.

Αν λοιπόν αποφασίσεις να ακολουθήσεις την στρατηγική του να είσαι ο κουλ και κοινωνικός τύπος, χρειάζεται να επικεντρωθείς στο να ξεκινάς και να διατηρείς άνετες, διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με όσο περισσότερους καλεσμένους μπορείς.

Με αυτόν τον τρόπο θα ζεστάνεις παράλληλα και τις κοινωνικές μηχανές, θα βάλεις τον εαυτό σου σε εύθυμη διάθεση και θα αρχίσεις να νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έτσι όταν θα προσεγγίσεις την κοπέλα που σου αρέσει θα είσαι καλύτερα προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις τυχόν αισθήματα νευρικότητας και άγχους.

Από τη στιγμή που ξεκινήσεις άνετη κουβέντα μαζί της όμως έχεις μονάχα ένα στόχο. Να της δημιουργήσεις αισθήματα ερωτικής έλξης.

Στρατηγική #2: Να είσαι ο αρρενωπός και γεμάτος αυτοπεποίθηση άνδρας που απλά φλερτάρει με την κοπέλα που του αρέσει

Αν πάλι είσαι άνδρας περισσότερο εσωστρεφής, αλλά έχεις αυτοπεποίθηση και εμπειρίες στο φλερτ μπορείς να πας κατευθείαν να μιλήσεις με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει.

Βασική προϋπόθεση για να το κάνεις καλά όμως είναι πρώτα απ’ όλα να είσαι χαλαρός και φυσικά να έχεις αναμειχθεί σωστά με τον υπόλοιπο κόσμο. Δε χρειάζεται να είσαι ο σούπερ κοινωνικός τύπος που μιλάει με όλους, αλλά ούτε και ο τύπος που κάθεται μόνος του σε μια γωνία και σηκώθηκε μόνο και μόνο για να μιλήσει σε μια κοπέλα.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι θα παιχτεί στην μεταξύ σας επικοινωνία. Ενώ με την πρώτη μέθοδο έχεις χτίσει από πριν ένα ενδιαφέρον, τώρα η εικόνα που έχει για εσένα η κοπέλα είναι σαν λευκός πίνακας.

Θα πρέπει να δείξεις αυτοπεποίθηση όταν θα της μιλήσεις, να διατηρήσεις αυτή τη σιγουριά καθώς της μιλάς και να ανεβάσεις την σεξουαλική ένταση ανάμεσα σας.

Θες να μάθεις να ανεβάζεις τη σεξουαλική ένταση όταν μιλάς με γυναίκες; Δες εδώ

Απόφυγε τα πιο κοινά λάθη

Αν και εκδηλώσεις όπως ο γάμος αποτελούν καλές ευκαιρίες για να γνωρίσεις κοπέλες και να φλερτάρεις μαζί τους, αρκετοί άνδρες αφήνουν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη ή, όταν πάνε να την εκμεταλλευτούν, βάζουν αυτογκόλ από τα αποδυτήρια.

Όποια λοιπόν από τις δύο παραπάνω στρατηγικές και αν ακολουθήσεις, σιγουρέψου πως θα αποφύγεις τα ακόλουθα λάθη για να μην σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

#1 Προσπαθείς να φλερτάρεις με όλες

Κάποιοι άνδρες απλά ακολουθούν τη λογική του «φλερτάρω με όλες και ελπίζω να αρέσω σε κάποια». Αν και όντως στο φλερτ παίζουν ρόλο έννοιες όπως timing, συμβατότητα, χημεία κλπ, το να μιλάς με όλες και απλά να ελπίζεις, είναι σαν να παίζεις ζάρια και να βασίζεσαι αποκλειστικά στην τύχη.

Και όχι μόνο αυτό αλλά οι κοπέλες που βρίσκονται στον ίδιο γάμο θα παρατηρήσουν τις κινήσεις σου και σύντομα θα σου κολλήσουν την ταμπέλα του απελπισμένου. Κάτι που σίγουρα δεν θέλεις.

#2 Βασίζεσαι στο αλκοόλ για να βρεις αυτοπεποίθηση

Αυτό είναι ένα κλασικό λάθος το οποίο κάνει συχνά ο μέσος άνδρας, είτε είναι καλεσμένος σε γάμο, είτε βρίσκεται σε μπαρ. Από τη στιγμή που υπάρχει αρκετό αλκοόλ διαθέσιμο, αρχίζει να πίνει γρήγορα αρκετές ποσότητες με στόχο να βρει την αυτοπεποίθηση να φλερτάρει με την κοπέλα που του αρέσει.

Αν δεν μπορεί να το κάνει έπειτα από 3-4 ποτήρια κρασί, τότε θα συνεχίσει να πίνει μέχρι να καταλήξει να είναι στα όρια της μέθης.

Φυσικά, δεν υπάρχει κάτι κακό στο να πιεις λίγο αλκοόλ, όμως το να πίνεις πολύ είναι κακός τρόπος να βρεις αυτοπεποίθηση για να φλερτάρεις αποτελεσματικά. Δε θα κερδίσεις την κοπέλα με την οποία μιλάς αν η αναπνοή σου μυρίζει έντονα αλκοόλ, ούτε θα σχηματίσει καλή εικόνα για εσένα αν της μιλάς και είσαι ζαλισμένος.

#3 Είσαι υπερβολικά ευγενικός

Δεν είναι λάθος να είσαι φιλικός και ευγενικός με τις γυναίκες που συναντάς. Κάθε άλλο μάλιστα. Ωστόσο, αν θες να νιώσει η κοπέλα που σου αρέσει ερωτικό ενδιαφέρον για εσένα, θα πρέπει να επικεντρωθείς στο να την κάνεις να νιώσει ερωτική έλξη.

Και εδώ η υπερβολική ευγένεια στέκεται εμπόδιο, καθώς ο τύπος που είναι υπερβολικά σοβαρός και ευγενικός, δεν προβάλει εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν μια γυναίκα να «ανάψει» ερωτικά.

#4 Δε χορεύεις με αυτοπεποίθηση

Δεν είναι απαραίτητο να ξέρεις να χορεύεις. Δε χρειάζεται καν να το κάνεις καλά. Ωστόσο, αν σηκωθείς να χορέψεις – που αν θες να φλερτάρεις σε γάμο καλό θα είναι να το κάνειςθα πρέπει να χορέψεις με αυτοπεποίθηση.

Ο άνδρας που δείχνει ατσούμπαλός και αδέξιος στο χορό, που νιώθει άβολα και είναι σφιγμένος, φαίνεται και οι γυναίκες τον καταλαβαίνουν πανεύκολα.

Για αυτό, απλά μείνε σε απλές κινήσεις και μην προσπαθήσεις να κάνεις κάποια εντυπωσιακή φιγούρα. Οι περισσότεροι άνδρες δεν ξέρουν να χορεύουν οπότε δε χρειάζονται υπερβολές. Περισσότερη σημασία έχει το τι συναίσθημα εκπέμπεις.Πως Φλερτάρω σε έναν Γάμο;

#5 Είσαι πολύ ντροπαλός για να κάνεις την κίνηση σου

Αρκετοί άνδρες όταν πηγαίνουν καλεσμένοι σε έναν γάμο, βλέπουν κοπέλες που τους αρέσουν. Ωστόσο επειδή οι ίδιοι είναι αρκετά ντροπαλοί, σπαταλούν το χρόνο τους απλά κοιτώντας τη και φαντάζονται πως η κοπέλα θα κάνει την πρώτη κίνηση.

Σε γενικές γραμμές αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ναι, κάποιες γυναίκες μπορεί να κάνουν το πρώτο βήμα, όμως ο μέσος όρος δε θα το κάνει. Και αυτό γιατί είναι δουλειά του άνδρα να παίρνει ρίσκα και να εκτίθεται στην απόρριψη.

Και μόνο με την κίνηση της προσέγγισης, ο άνδρας προβάλει την αυτοπεποίθηση του, τη σιγουριά στον εαυτό του, την ικανότητα να ελίσσεται σε κοινωνικές περιστάσεις, την αποφασιστικότητα του κλπ.

Αν λοιπόν βρεθείς σε έναν γάμο και δεις μια κοπέλα που σου αρέσει, μην απλά μείνεις κρυμμένος στο παρασκήνιο. Γιατί, ακόμη και αν αρχικά της αρέσεις, όσο περνάει ο χρόνος και εσύ δεν κάνεις κίνηση εκείνη σταδιακά θα χάσει το ενδιαφέρον της.

Κοίτα να περάσεις καλά

Όποια από τις δύο στρατηγικές και αν ακολουθήσεις, να θυμάσαι πως: για να φλερτάρεις αποτελεσματικά με κοπέλες όταν είσαι καλεσμένος σε κάποιον γάμο, χρειάζεται να δείχνεις άνετος, ευχάριστος και γεμάτος αυτοπεποίθηση τύπος όταν μιλάς με άλλους.

Μην το πολύ σκέφτεσαι λοιπόν, επέτρεψε στον εαυτό σου να χαλαρώσει, να γνωρίσει κόσμο και το κυριότερο να περάσει καλά. Για αυτό είσαι εκεί άλλωστε. Για να το γιορτάσετε.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!