Online φλερτ: Θέλει Τρόπο - Men's Bible

Online φλερτ: Θέλει Τρόπο

Online φλερτ: Θέλει Τρόπο

Όταν μιλάμε για online φλερτ ή φλερτ στα social media, είναι βέβαιο ότι το 95% του ανδρικού πληθυσμού το έχει προσπαθήσει, άλλοι με περισσότερο καλά και άλλοι με περισσότερο κακά αποτελέσματα. Εντάξει, υπάρχει και ένα υπόλοιπο 5% που απλά δεν έχει κάποιο λογαριασμό.

Η ευκολία και η αμεσότητα με την οποία μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με πολύ μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού κάνει το online φλερτ ιδιαίτερα ελκυστικό. Δυστυχώς όμως αν είσαι αρχάριος στο φλερτ είναι και μία μεγάλη παγίδα.

Οι περισσότερες γυναίκες δέχονται εκατοντάδες μηνύματα καθημερινά και είναι συνηθισμένες σε δηλώσεις θαυμασμού και ενδιαφέροντος. Έτσι σε αντίθεση με τον πραγματικό κόσμο, η προσέγγιση από μόνη της, όπου της ξεκινάς κουβέντα, δεν αποτελεί από μόνη της ελκυστικό χαρακτηριστικό. Πολλές φορές μάλιστα αν τη γνωρίζεις και στην πραγματικότητα, δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης που αποφεύγεις να τη φλερτάρεις από κοντά και προτιμάς την ασφάλεια του διαδικτύου.

Σε μια τέτοια αγορά λοιπόν με τόσο μεγάλη …προσφορά  ανδρικών προσπαθειών είναι αναμενόμενο να γίνονται δεκτές μόνο οι προσφορές που φαίνονται ως οι καλύτερες. Αν θες να έχεις επιτυχία, θα πρέπει να έχεις αίσθηση του τι εικόνα βγάζεις προς τα έξω αλλά και τον έλεγχο της παρουσίας σου.

Φωτογραφίες

Στο ίντερνετ οι γυναίκες είναι τόσο επιφανειακές όσο εμείς οι άντρες πολλές φορές, κρίνοντας το αν αξίζει να γνωρίσουν κάποιον απλά από τη φωτογραφία του προφίλ του. Και αυτό σε δέκατα του δευτερολέπτου. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι η φωτογραφία προφίλ αλλά και οι υπόλοιπες φωτογραφίες δημιουργούν την εικόνα που θα σχηματίσει στο μυαλό της για σένα και για αυτό είναι πολύ (μα πολύ) σημαντικές.

Σε αντίθεση με τις γυναίκες οι πολλές selfie δεν είναι καλές για έναν άντρα. Βγάζουν το συμπέρασμα πως συνήθως είναι μόνος του. Αντιθέτως φωτογραφίες από ταξίδια και δραστηριότητες είναι αυτές που θα της δείξουν πόσο αθλητικός, περιπετειώδης ή καλλιτεχνικός τύπος είσαι.

Το πρώτο μήνυμα

Εκτός αν έχεις εμφάνιση μοντέλου είναι σημαντικό στο πρώτο μήνυμα να μην στείλεις κάτι που έχει λάβει 40 φορές την τελευταία μία ώρα. Ο μεγάλος ανταγωνισμός και προσφορά στη διαδικτυακή αγορά κάνουν ακόμα και τα πιο έξυπνα κομπλιμέντα να φαίνονται κοινά. Αντί λοιπόν να ξεκινήσεις με το πόσο όμορφη και σέξι τη βρίσκεις, ξεκίνα με μια δήλωση ή παρατήρηση για κάτι που αναφέρει στο προφίλ της, κάτι που μπορεί να τις κινήσει το ενδιαφέρον ή να την προκαλέσει ώστε να επενδύσει σε μια κουβέντα με εσένα.,

Online φλερτ: Θέλει Τρόπο

Κράτα το ενδιαφέρον

Σε αντίθεση με μια κουβέντα σε ένα μπαρ, μια γυναίκα που μιλάει και φλερτάρει μαζί σου στο διαδίκτυο είναι πολύ πιθανό να φλερτάρει ταυτόχρονα και με άλλους τρείς. Αν δεν μπορέσεις λοιπόν να κρατήσεις το ενδιαφέρον της αμείωτο είναι πολύ εύκολο να σταματήσει να ασχολείται μαζί σου χωρίς να έχεις την ευκαιρία να ανακάμψεις. Το πώς θα το κάνεις δε διαφέρει από την πραγματική ζωή. Μοιράσου ιστορίες, βάλε συναισθήματα και δημιούργησε εικόνες με αυτά που γράφεις, αλλιώς η κουβέντα θα σβήσει γρήγορα.

Κλιμάκωσε

Ισχύει ότι έχουμε γράψει και για τα sms. Ο βασικός σκοπός που μιλάς μαζί της είναι για να βγείτε όχι για να πείτε τα προβλήματα σας. Σίγουρα θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνος για να χτιστεί η έλξη και η άνεση που χρειάζεται. Δεν πρέπει όμως να αφήσεις τη κουβέντα να πλατειάζει. Μίλα σαν άντρας προς γυναίκα και κλιμάκωσε σιγά σιγά προς το ραντεβού. Αν δώσεις πολύ χρόνο, πολύ πιθανό η οποιαδήποτε έλξη που είχε δημιουργηθεί να σβήσει ή και να προλάβει κάποιος άλλος να μπει σφήνα..

Η αλήθεια είναι πως τα social media είναι ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο στο φλερτ. Όμως σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν το φλερτ στην πραγματική ζωή. Στο OnlineΦλερτ πολλές γυναίκες προσποιούνται ψάχνοντας απλά την επιβεβαίωση ενώ άλλες έχουν συνηθίσει στις εκδηλώσεις θαυμασμού και λατρείας οπότε έχουν πλέον αφύσικα υψηλά στάνταρ.

Αν μάλιστα δεν έχεις αναπτύξει ακόμα τις δεξιότητες και συμπεριφορές που είναι ελκυστικές, πρόκειται για μια παγίδα η οποία θα σε εμποδίζει να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου και να αναπτυχθείς ως άντρας. Γι’ αυτό αν βρίσκεσαι στα πρώτα σου βήματα μην ασχοληθείς ακόμη. Δώσε περισσότερη βάση να φλερτάρεις γυναίκες στην πραγματικότητα, να χτίσεις την αυτοπεποίθηση σου, το χιούμορ σου και τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Αφού το κάνεις αυτό θα μπορείς να αξιοποιήσεις πραγματικά τα social media για Online Φλερτ!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!