Οι Αρχές ενός Πραγματικού Άντρα – Υπομονή - Men's Bible

Οι Αρχές ενός Πραγματικού Άντρα – Υπομονή

Οι Αρχές ενός Πραγματικού Άντρα – Υπομονή

Τελικά τι είναι καλύτερο; Κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι ή το καλό το πράγμα αργεί να γίνει; Πόση αξία έχει η υπομονή;

Ίσως έχεις ακούσει τους πιο παλιούς να λένε ότι αν θες να πετύχεις κάτι καλό, τότε θα πρέπει να κάνεις υπομονή και πιστεύω ότι αυτό είναι και το πιο σωστό. Το fast food δεν ήταν ποτέ ποιοτικό και το ίδιο ισχύει και για οτιδήποτε κι αν κάνεις στη ζωή σου.

Δεν συγκρίνω τις γυναίκες με το fast food αλλά θα βάλω στην ίδια κατηγορία τον χρόνο που επενδύουμε και την ποιότητα που μπορεί να βάζουμε στις σχέσεις μας μαζί τους.

Είμαι σίγουρος ότι ακούς συστηματικά από όλα τα Μέσα και όχι μόνο, ότι ζούμε σε μία γρήγορη κοινωνία, που εξελίσσεται ταχύτατα και δεν μπορείς να μείνεις πίσω. Εκτός από το γρήγορο φαγητό, μάθαμε στις γρήγορες μετακινήσεις, στις γρήγορες παραγγελίες, στις γρήγορες αγορές και φυσικά και στις γρήγορες σχέσεις.

Τίποτα από αυτά όμως δεν θα σε ικανοποιήσει όσο το να κάνεις υπομονή, να επενδύσεις σε κάτι και να το δεις να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται. Τι εννοώ όμως με αυτό και γιατί αυτό πρέπει να είναι μία Αρχή σου;

Σχέσεις και Υπομονή

Χάρη στις dating εφαρμογές, με τις οποίες έχει γεμίσει ο τόπος, είναι πάρα πολύ εύκολο να βρούμε κάποια γυναίκα για να κάνουμε σεξ ή να έχουμε μία γρήγορη συναναστροφή. Ανοίγουμε την εφαρμογή, κάνουμε δεξιά, αριστερά με το δάχτυλο και αυτό ήταν. Τι κερδίζουμε όμως έτσι; Πόσο επενδύσαμε και πόσο χτίσαμε για αυτή την σχέση; Μερικά λεπτά ή το πολύ μερικές ώρες;

Είναι ελάχιστες οι φορές που έχω ακούσει κάποιον να λέει ότι άξιζε τον κόπο η όλη διαδικασία. Οι περισσότεροι λένε «Εντάξει, την έκανα τη δουλειά μου αλλά μη φανταστείς τίποτα το εξαιρετικό». Φτάσαμε στο σημείο να χρησιμοποιούμε τις εφαρμογές γνωριμιών ως μέσω εκτόνωσης και όχι ως μέσο για να κάνουμε ποιοτικές γνωριμίες.

Από την μία θα μου πεις ότι από ολότελα, κάτι είναι κι αυτό. Από την άλλη όμως θα σου πω ότι είναι προτιμότερο να επενδύσεις τον χρόνο σου πιο ποιοτικά.

Είναι προτιμότερο να μάθεις να κοινωνικοποιείσαι, να βγαίνεις έξω, να φλερτάρεις με γυναίκες και να μην αρκείσαι στο «Έκανα τη δουλειά μου» αλλά στο «Γνώρισα μία φανταστική κοπέλα χθες». Κάποια που δεν έφτιαξε προφίλ σε μία εφαρμογή απλά για να κουτουπωθεί ένα βράδυ. Κάποια που σε ενθουσιάζει και ανυπομονείς να την γνωρίσεις καλύτερα.

Αν θες να μάθεις πως φλερτάρεις και γνωρίζεις ποιοτικές γυναίκες, δες εδώ

Στην Επικοινωνία

Το ίδιο ισχύει και με την επικοινωνία που έχεις με τις γυναίκες. Είτε τις γνώρισες από κοντά σε κάποιο μπαρ, στο δρόμο, στο μετρό ή οπουδήποτε αλλού και ανταλλάξατε τηλέφωνα ή social media, είναι απαραίτητο να επενδύσεις και να χτίσεις την μεταξύ σας επικοινωνία.

Το ότι την γνώρισες και σου έδωσε το τηλέφωνό της δεν σημαίνει ότι μπορείς να την καλείς κάθε τρεις και λίγο, ούτε ότι το πρώτο μήνυμα που θα της στείλεις είναι «Και τώρα που γνωριστήκαμε, πότε θα με καλέσεις σπίτι σου να τα πούμε;»5 Λάθη στα Μηνύματα σου που την κάνουν να ξενερώνει μαζί σου, Οι Αρχές ενός Πραγματικού Άντρα – Υπομονή

Βλέπω βιασύνη παντού. Λέμε ένα γεια και έχουμε την απαίτηση η κοπέλα να γδυθεί μπροστά μας το επόμενο λεπτό. Ακόμα χειρότερα, κάποιο τις γνωρίζουν στα social media και η επόμενη κίνηση τους είναι να στείλουν φωτογραφία από τα …γεννητικά τους όργανα. Τελείως ενημερωτικά να σου πω ότι εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, οι γυναίκες δεν λειτουργούν οπτικά στο σεξ και το να τα δείχνεις δεξιά κι αριστερά δεν θα σε βοηθήσει και τόσο πολύ.

Η επικοινωνία θέλει μέτρο και υπομονή. Δεν μπορώ να ορμήσω στα μηνύματα και στα πρώτα πέντε λεπτά να της πω ότι θέλω να την ρίξω στο κρεβάτι αλλά ούτε και να στέλνω μηνύματα επί τρεις συνεχόμενες ώρες. Η χρυσή τομή είναι κάπου στη μέση.

Τα μηνύματα πρέπει να είναι η γέφυρά μου. Να συνδέουν την πρώτη μας συνάντηση με την επόμενη, με έναν ευχάριστο τρόπο. Να της θυμίσω πόσο καλά περάσαμε όταν πρωτογνωριστήκαμε και να της δείξω ότι το ίδιο θα γίνει και την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε. Ειδικά αν την έχω γνωρίσει από κοντά και όχι από κάποια εφαρμογή, δεν υπάρχει λόγος να αναλωθώ με υπερβολικά μηνύματα.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, απαιτείται μία ισορροπία και χρειάζεται υπομονή για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Όσο περισσότερη έχεις, τόσο καλύτερες και ποιοτικότερες γυναίκες θα έχεις.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!