Έξοδος με Μαθητές για Φλερτ: Πως η Ηγεσία βοηθάει παντού - Men's Bible

Έξοδος με Μαθητές για Φλερτ: Πως η Ηγεσία βοηθάει παντού

Έξοδος με Μαθητές για Φλερτ: Πως η Ηγεσία βοηθάει παντού, Για ποια Θέματα να Συζητήσω με μια Κοπέλα στο Φλερτ;

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι στο φλερτ (αλλά και τη ζωή) χρειάζεται να είμαστε ηγετικοί. Το έχουμε αναλύσει στη θεωρία, έχουμε εξηγήσει που στηρίζεται στην ψυχολογία, και επιπλέον σήμερα θέλω να σου δώσω και ένα πρακτικό παράδειγμα, για να κατανοήσεις πως η ηγεσία σε βοηθάει στο φλερτ και την κοινωνική σου ζωή.

Την τελευταία φορά λοιπόν που βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη για Πρακτική Εκπαίδευση με τους μαθητές μας, παρατήρησα κάτι που θέλω να μοιραστώ μαζί σου.

Κατά τη διάρκεια του Infield

Ήταν το δεύτερο βράδυ της Πρακτικής και οι μαθητές τα πήγαιναν πολύ καλά. Όλοι είχαν κάνει τις προσεγγίσεις τους, είχαν πάρει τηλέφωνα (ή instagram) από κοπέλες και τώρα ήμασταν σε ένα μπαρ στην τελευταία προσέγγιση της βραδιάς, όπου όλοι τους μιλούσαν και είχαν άνετες και συναρπαστικές συζητήσεις με κοπέλες που τους άρεσαν.

Ήταν πραγματικά πολύ ωραίο να τους βλέπεις, άνδρες και γυναίκες, να έχουν έρθει πιο κοντά και να περνάνε καλά.

Όμως υπήρχαν δύο μαθητές (σε δύο διαφορετικά «σετ»), που ήταν παραπάνω από χαρούμενοι καθώς πήγαινε καλά με κοπέλες που τους άρεσαν πολύ.

Μετά από λίγο όμως υπήρξε κάτι που συμβαίνει μόνο όταν το φλερτ με την κοπέλα πάει καλά. Κάτι που πρέπει να είσαι έμπειρος για να κατανοήσεις και που το μαθαίνεις μέσα από εξάσκηση.

Όταν μιλάς με τις κοπέλες για πολύ ώρα, και ενώ πηγαίνει καλά, κι ακόμα κι αν η συζήτηση είναι εξαιρετική, έρχεται ένα σημείο που πρέπει να κλιμακώσεις προτού η διάθεση «πέσει» και η κουβέντα ξεχειλώσει. Και η λύση σε αυτό είναι να ζητήσεις από την κοπέλα να πάτε κάπου αλλού οι δυο σας για να συνεχιστεί το φλερτ και η γνωριμία σας με άνεση.

Κατά προτίμηση πας σε κάποιο πιο χαλαρό περιβάλλον. Δηλαδή αν είστε σε κλαμπ, της προτείνεις να συνεχίσετε κάπου για ένα ήρεμο ποτό, όχι το αντίθετο. Από περιβάλλον υψηλής ενέργειας, πας κάπου με πιο χαμηλή ενέργεια.

Τους συμβούλευσα λοιπόν (έχουμε κι εμείς τον τρόπο μας για να γίνεται διακριτικά αυτό) να προτείνουν στις κοπέλες να συνεχίσουν σε κάποιο άλλο μέρος.

Κι εδώ είναι που θέλω να δώσεις έμφαση:

Ο Μαθητής #1

Ο πρώτος μαθητής δεν είχε κάποιο μαγαζί υπόψη του για να προτείνει. Ή ίσως να μην ένιωθε αρκετή αυτοπεποίθηση ότι γνωρίζει κάποιο μαγαζί που είναι καλό και ρώτησε την κοπέλα: «Πάμε κάπου αλλού; Ξέρεις κανένα καλό μαγαζί για να συνεχίσουμε;»

Ευτυχώς είχε κάνει καλή δουλειά μέχρι εκείνη τη στιγμή (δεν είναι τυχαίο που είμαστε οι μοναδικοί που σου δείχνουμε στην πράξη πώς να δημιουργείς έλξη στην κοπέλα) και η κοπέλα συμφώνησε να συνεχίσουν αλλού και πρότεινε και ένα μαγαζί που είχε υπόψη της.

Εδώ είναι που ο μαθητής αντιμετώπισε το επόμενο πρόβλημα: Δεν είχε ιδέα πώς να πάνε εκεί.

Ρώτησε λοιπόν τους άλλους μαθητές που είναι αυτό το μαγαζί και πως μπορεί να πάει εκεί. Βγήκε έξω να ψάξει ταξί και κάπου εκεί η φάση χάλασε. Μετά από λίγο η κοπέλα του είπε ότι είναι κουρασμένη και ότι θα πάει σπίτι της και να τα πουν κάποια άλλη στιγμή με ησυχία. Και προτού προλάβει αυτός να αντιδράσει η κοπέλα είχε φύγει.

Ο Μαθητής #2

Ο δεύτερος μαθητής είχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. Ήξερε σε ποιο μαγαζί θα πηγαίναμε για το infield και είχε ήδη σκεφτεί άλλα κοντινά μέρη που θα μπορούσε να πάει μετά μια κοπέλα, σε περίπτωση που η γνωριμία πήγαινε καλά και ήθελαν κι οι δύο να συνεχιστεί. Μάλιστα τα μπαράκια που είχε υπόψη του ήταν κοντά και θα μπορούσαν να πάνε και με τα πόδια (κάτι βασικό κι αυτό, καθώς κάνει τα πράγματα λιγότερο περίπλοκα).

Όντως έτσι κι έγινε. Πρότεινε στην κοπέλα να συνεχίσουν μόνοι τους σε άλλο μαγαζί, είπε ποιο μπαράκι σκεφτόταν και γιατί είναι καλή επιλογή (είχε κάνει το σχετικό μάθημα για το πώς λέμε ιστορίες) και η κοπέλα συμφώνησε ενθουσιασμένα να πάνε.

Δεν χρειάστηκε πάνω από τρία λεπτά για να βρεθούν εκεί μόνοι τους. Κι από ότι μου είπε το επόμενο πρωί που μιλήσαμε η βραδιά τους συνεχίστηκε για πολύ ακόμα και σε άλλα μέρη… Έξοδος με Μαθητές για Φλερτ: Πως η Ηγεσία βοηθάει παντού

 Ποιο είναι το συμπέρασμα εδώ;

Ο ένας μαθητής δεν πίστευε στον εαυτό του και κυρίως δεν πίστευε στο ότι η κοπέλα θα συμφωνήσει να συνεχίσει μαζί του, με αποτέλεσμα να της προτείνει πολύ «χλιαρά» και να αφήσει το βάρος της απόφασης πάνω της.

Ο δεύτερος μαθητής ήταν πιο ηγετικός, πίστευε στον εαυτό του και πήρε το βάρος της ευθύνης και της παρότρυνσης ώστε να συνεχιστεί η βραδιά.

Όπως βλέπεις λοιπόν, στο φλερτ πάντα χρειάζεται να είσαι ηγετικός. Κι αυτό περιλαμβάνει την ικανότητα να σκέφτεσαι μπροστά, να σχεδιάζεις, να είσαι αποφασιστικός. Όταν υπάρχει αναποφασιστικότητα, τότε όχι μόνο αγχώνεσαι εσύ, αλλά και η κοπέλα.

Αν βγεις έξω μαζί της και δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ο στόχος σου και τι θες να κάνετε, τότε είναι θέμα χρόνου να ακούσεις το «ξέρεις κάτι; Είμαι κάπως κουρασμένη». Και ξαφνικά εκεί που είχες μπροστά σου μια νύχτα γεμάτη υποσχέσεις, χάνεις τα πάντα.

Αν όμως έχεις ένα πλάνο, ξέρεις ότι κάνεις το σωστό και είσαι αποφασιστικός, είναι πολύ πιο πιθανό και η κοπέλα να συμφωνήσει μαζί σου και να ακολουθήσει. Και πάντα με σεβασμό στις επιλογές της, να ζήσετε μαζί μια ωραία βραδιά.

Βλέπεις, στις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες που δε φοβούνται να πάρουν αποφάσεις και να βγουν μπροστά και να ηγηθούν.

Άλλωστε κομμάτι της διαδικασίας του φλερτ είναι να δείξεις πως έχεις αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως οι γυναίκες θέλουν άνδρες χειριστικούς που θέλουν να έχουν πάντα τον έλεγχο και να γίνεται μονάχα ότι θέλουν εκείνοι. Δεν θέλουν τέτοιους άνδρες.

Αντίστοιχα όμως δεν θέλουν και άνδρες που φοβούνται να αναλάβουν ευθύνες, να αποφασίσουν, να εκφράσουν τη γνώμη τους και να λένε όλη την ώρα «Μωρό μου τι θέλεις να κάνουμε σήμερα;»

Οπότε μάθε κι εσύ μέσα από αυτό το περιστατικό που σου περιέγραψα και γίνε πιο αποφασιστικός!

Και σε περίπτωση που θες να ζήσεις κι εσύ στιγμές όπως οι παραπάνω, τότε επικοινώνησε μαζί μας!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!