Είμαι Ευαίσθητος: Πως σε βοηθάει στο Φλερτ - Men's Bible

Είμαι Ευαίσθητος: Πως σε βοηθάει στο Φλερτ

Είμαι Ευαίσθητος: Πως σε βοηθάει στο Φλερτ, 4 συμπεριφορές που εμποδίζουν την αυτοβελτίωση σου

Τι είναι καλύτερο τελικά να είμαι ευαίσθητος ή πολύ βαρύς; Μάλλον και τα δύο είναι η απάντηση καθώς τα χαρακτηριστικά και των δύο πλευρών σου μπορούν να σε βοηθήσουν.

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος με ψεύτικα διλήμματα. Το να γνωρίζεις πώς να είσαι ελκυστικός δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Και στον συγκεκριμένο χώρο το αιώνιο δίλημμα είναι το πόσο ευαίσθητος ή βαρύς πρέπει να είσαι. Μερικοί μάλιστα το αναφέρουν ως διαχωρισμό ανάμεσα στα “beta” και “alpha” αρσενικά.

Αυτό το ψεύτικο δίλημμα είναι κάτι που μπερδεύει πολλούς και δυσκολεύει ακόμα περισσότερους όταν προσπαθούν να γίνουν πιο ελκυστικοί και καλοί στο φλερτ. Για αυτό είναι ευκαιρία σήμερα να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή, γιατί αν δεν το κατανοήσεις μέσα σου, θα σου κάνει περισσότερο κακό, παρά καλό.

Μα στις γυναίκες αρέσουν τα bad boys

Όταν κάποιος κάνει τα πρώτα του βήματα στο φλερτ και πηγαίνει από το «θέλω την αποδοχή των άλλων» και «είμαι χαλί να με πατήσουν» στο να γίνει πιο δυναμικός, πολλές φορές καταλήγει στο συμπέρασμα ότι στις γυναίκες αρέσουν τα «κακά παιδιά». Όμως αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Το θέμα είναι ότι στις γυναίκες δεν αρέσουν τα «κακά παιδιά», είναι ότι τους αρέσουν οι άνδρες με αυτοπεποίθηση που πιστεύουν στον εαυτό τους. Και τα κακά παιδιά, ως ένα βαθμό, παριστάνουν ότι έχουν αυτή την αυτοπεποίθηση. Επιπλέον τα κακά παιδιά είναι πιο πιθανό να τις πλησιάσουν και να τις φλερτάρουν, καθώς έχουν λιγότερο φόβο για την απόρριψη. Αυτό ίσως λοιπόν σε οδηγεί σε τέτοιο συμπέρασμα.

Άσε που τα κακά παιδιά είναι καλύτερα από τους υπόλοιπους άνδρες στο να προβάλλουν και να «πουλάνε» τον εαυτό τους ώστε να δείχνουν ενδιαφέροντες τύποι. Οπότε όταν φλερτάρεις μην πέφτεις σε αυτή την παγίδα. Σε διαβεβαιώνω πως τελικά οι επιτυχίες που έχουν τα κακά παιδιά και λίγες είναι και μικρή διάρκεια ζωής έχουν. Ευαίσθητος ή «πολλά Βαρύς» με τις γυναίκες; Και τα δύο με μέτρο! Είμαι Ευαίσθητος: Πως σε βοηθάει στο Φλερτ

Άσε την αγριάδα στην άκρη

Το να αφήσεις την πολύ αγριάδα στην άκρη είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ότι νομίζεις. Αντί να επιδιώκεις να είσαι «βαρύς», άγριος και αποδοκιμαστικός, καλύτερο είναι να προσπαθείς να είσαι εξωστρεφής, σίγουρος και αυτάρκης.

Μην επιζητάς την αποδοχή των άλλων, αλλά μην διστάζεις να δίνεις την αποδοχή σου στους άλλους. Όντως ένα από τα πιο δυνατά πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν φλερτάρεις κοπέλες είναι να τις κάνεις να νιώθουν ωραία με την παρουσία σου. Πως το κάνεις όμως αυτό;

Με την ευαίσθητη πλευρά σου

Το να είναι κάποιος άνδρας ευαίσθητος έχει αποκτήσει κακή φήμη. Νιώθεις ίσως κι ο ίδιος μειονεκτικά για αυτό, αλλά αν το σκεφτείς ψύχραιμα θα καταλάβεις ότι δεν είναι έτσι ακριβώς. Πίσω στις πρωτόγονες εποχές, αυτός που ήταν ευαίσθητος, και κατανοούσε τα συναισθήματα των άλλων, πιθανότατα ήταν πιο καλά εξοπλισμένος για να ζήσει περισσότερο και να αποκτήσει απογόνους.

Ασφαλώς και δεν θες να είσαι κάποιος υπερ-ευαίσθητος και υπερ-ευσυγκίνητος τύπος, αλλά σίγουρα είναι ωραίο να αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα των γύρω σου και να δρας ανάλογα. Και για κάποιους αυτό είναι μια φυσική δεξιότητα με την οποία γεννήθηκαν, ενώ για άλλους είναι κάτι επίκτητο.

Είμαι ευαίσθητος: πως σε ωφελεί

Άλλωστε θες να την κάνει να νιώθει ωραία κοντά σου. Πως το κάνεις αυτό; Πρώτα απ’ όλα αν μπορείς να αναγνωρίσεις όλα όσα την κάνουν να νιώθει άβολα, μπορείς να τα αποφύγεις. Επιπλέον γνωρίζεις την σωστή στιγμή για να της κάνεις κάποιο κομπλιμέντο (κι αυτό είναι ένα από τα μυστικά για να είσαι ελκυστικός στις γυναίκες).

Τα κομπλιμέντα πρέπει να είναι πάντα ειλικρινή και πρέπει πάντα να τα έχει κερδίσει. Η κοπέλα καταλαβαίνει αν της λες κάτι θετικό, απλά για να το πεις και να την καλοπιάσεις. Επιπλέον δεν πιστεύει κομπλιμέντα τα οποία δεν έχει «κερδίσει» και της τα κάνεις εύκολα.

Χρειάζεται να έχεις αυτοπεποίθηση και χρειάζεται να πατάς γερά στα πόδια σου χωρίς να περιμένεις την επιβεβαίωση των άλλων. Ταυτόχρονα είναι ωραίο να κάνεις τους άλλους να νιώθουν όμορφα που είναι γύρω σου. Άρα αυτό που θες είναι να συνδυάζεις την ευαίσθητη πλευρά σου με την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά.

Αυτό θα σε βοηθήσει όχι μόνο να είσαι ελκυστικός στις γυναίκες, αλλά ελκυστικός και στη ζωή σου συνολικά. Και θα διαπιστώσεις πως το «είμαι ευαίσθητος» όχι μόνο δεν είναι μειονέκτημα, αλλά τελικά θα συνεισφέρει πολλά στην επιτυχία σου με τις γυναίκες!

Κι αν θες να σε βοηθήσουμε σε πρακτικό επίπεδο να έχεις επιτυχία  στο φλερτ, αναδεικνύοντας την ευαίσθητη πλευρά σου, δες εδώ περισσότερα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!