Πως σε φλερτάρει μια Γυναίκα - Men's Bible

Πως σε φλερτάρει μια Γυναίκα

Πως σε φλερτάρει μια Γυναίκα

Μία από τις συχνότερες ερωτήσεις που δέχομαι σχετίζονται με το πως καταλαβαίνεις αν σε φλερτάρει μια γυναίκα. Δηλαδή με το κατά πόσο ένας άνδρας μπορεί να αντιληφθεί πότε μια γυναίκα νιώθει έλξη για εκείνον, ώστε να κάνει το επόμενο βήμα.

Κατά κύριο λόγο, μια γυναίκα έχει τον παθητικό ρόλο στο κομμάτι του φλερτ, καθώς είναι λίγες οι φορές που θα κάνει μια άμεση κίνηση για να προσεγγίσει το άτομο που την ενδιαφέρει.

Ωστόσο, τις περισσότερες φορές αν κάποια ελκύεται από έναν άνδρα τότε θα δώσει με έμμεσο τρόπο το πράσινο φως , είτε για να δείξει διαθεσιμότητα ώστε να κάνει το πρώτο βήμα της προσέγγισης εκείνος, είτε κατά τη διάρκεια μιας προσέγγισης, όπου θα θελήσει να δείξει πως επιθυμεί την εξέλιξη της συζήτησης.

Μια γυναίκα κατά κύριο λόγο θα χρησιμοποιήσει σε αρχικό στάδιο τη γλώσσα του σώματος για να εκδηλώσει το ενδιαφέρον στο άτομο που έχει απέναντί της. Ίσως αρκετές φορές οι κινήσεις της να γίνονται και υποσυνείδητα.

Όμως, όταν θέλει να σε φλερτάρει και να δείξει πως ελκύεται από έναν άνδρα , τότε θα προσπαθήσει να το καταστήσει σαφές με πολλούς τρόπους.Πως σε φλερτάρει μια Γυναίκα

Διατηρεί την οπτική επαφή

Είναι ο πιο συνήθης τρόπος μια γυναίκα να εκδηλώσει το ενδιαφέρον της. Μπορεί να είστε σε μακρινή απόσταση σ’ ένα μαγαζί και να σε κοιτάει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στην αρχή μπορεί να σε παρατηρεί, όμως στη συνέχεια όταν η οπτική επαφή επικεντρώνεται στο πρόσωπο και στα μάτια τότε σίγουρα την ελκύεις. Το μόνο που μένει είναι να κάνεις την κίνηση για να το επιβεβαιώσεις!

Αν ήδη έχεις κάνει την πρώτη κίνηση και η κοπέλα κατά τη διάρκεια της συζήτησης δεν αποφεύγει την οπτική επαφή, αλλά αντιθέτως σε κοιτάει με ένα αρκετά υποσχόμενο βλέμμα, τότε σίγουρα περιμένει να υπάρξει ανάμεσά σας μια ερωτική κλιμάκωση.

Με το χαμόγελο

Συνδυαστικά με το βλέμμα, αν μια γυναίκα χαμογελάει σημαίνει πως νιώθει θετικά συναισθήματα για κάποιον. Μπορεί να είναι λόγω αμηχανίας αρχικά, αλλά στη συνέχεια το χαμόγελο αυτό μπορεί να κρύβει την έλξη για το άτομο απέναντί της.

Σε φλερτάρει αγγίζοντας σε

Σε περίπτωση που μια γυναίκα βρει κάποια δικαιολογία για να σε αγγίξει ή κατά τη διάρκεια της συζήτησης τείνει να σου ακουμπάει το χέρι, τότε σημαίνει πως νιώθει οικειότητα μαζί σου και είναι ένα από τα πιο δυνατά σημάδια ότι σε φλερτάρει.

Επίσης, σου δίνει την «άδεια», ώστε να ανταποδώσεις το άγγιγμα σε εκείνη. Αν το κάνεις, τότε η αλληλεπίδραση μεταξύ σας θα έχει περάσει στο επόμενο στάδιο.

Θες να μπορείς να διαβάζεις τις δυναμικές και να καταλαβαίνεις τα σημάδια; Δες εδώ

Σε φλερτάρει με το να σε πειράζει

Μπορεί τους περισσότερους να τους φοβίζει, αλλά αν δεχτείς πείραγμα από εκείνη που προσέγγισες, τότε δείχνει ότι σε φλερτάρει και ότι ενδιαφέρεται και θέλει να συνεχίσει η συζήτησή σας. Πόσο μάλλον, αν ανταποδώσει σε κάποιο πείραγμα που προηγήθηκε από εσένα.

Τότε η ατμόσφαιρα μεταξύ σας θα είναι αρκετά οικεία και παιχνιδιάρικη!

Αλληλεπιδρά μαζί σου

Μόλις μια γυναίκα αρχίσει να συμμετέχει έντονα στη συζήτηση, χωρίς να αφήνει όλο το κομμάτι της προσέγγισης σε εσένα, σίγουρα επιθυμεί να σε γνωρίσει καλύτερα και ανταποκρίνεται στην προσέγγισή σου.

Θα θελήσει να μάθει περισσότερα για την προσωπικότητα σου, αλλά και η ίδια θα αρχίσει να σου αποκαλύπτει πράγματα για εκείνη, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις συνεχώς ερωτήσεις.

Ερωτογενής ζώνη

Σε περίπτωση που το φλερτ πάει ανέλπιστα καλά και η γυναίκα είναι σίγουρη πως ενδιαφέρεται για εσένα, τότε μπορεί να κάνει ένα βήμα ακόμη και να επιδιώξει μια πιο στενή επαφή.

Συνήθως, τείνει να αγγίζει το γόνατο του άνδρα αν κάθονται σε κοντινή απόσταση ή πλησιάζει το μάγουλό της στο δικό του για να του πει κάτι ψιθυριστά στο αυτί.

Αν σου συμβεί αυτό, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την επόμενη κίνηση!

Επιπλέον σημάδια πως σε φλερτάρει

Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν ακόμη περισσότεροι τρόποι που η γυναίκα εκδηλώνει το ενδιαφέρον της. Αρκετές φορές μπορεί να πειράζει τα μαλλιά της υποσυνείδητα λόγω αμηχανίας ή γιατί θέλει να δείχνει όμορφη σε αυτόν που έχει απέναντί της.

Επιπλέον, αν η συζήτηση έχει προχωρήσει σε ερωτική κλιμάκωση τότε είναι πολύ πιθανό να πειράζει τα χείλη της δαγκώνοντάς τα ή βγάζοντας ελαφρώς τη γλώσσα προς τα έξω.

Αν λοιπόν, παρατηρήσεις σε μια προσέγγιση κάποια από τα προαναφερθέντα σημάδια, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και μην αφήσεις τον οποιοδήποτε ενδοιασμό ή προσωπική σου ανασφάλεια να σε αποθαρρύνει.

Μια γυναίκα προσπαθεί να σου δείξει με ποικίλους τρόπους πως θέλει να προχωρήσει η γνωριμία σας, ακόμη και το ίδιο βράδυ.

Σημασία έχει να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου και να μπορείς να αναγνωρίζεις τα γυναικεία σημάδια του φλερτ. Μπορεί και εκείνη να σε φλερτάρει, απλά με έναν διαφορετικό τρόπο που πρέπει να τον ανακαλύψεις.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!