10 τρόποι να ξεχωρίσεις από το μέσο άντρα - Men's Bible

10 τρόποι να ξεχωρίσεις από το μέσο άντρα

10 τρόποι να ξεχωρίσεις από το μέσο άντρα, Πώς να την Κερδίσεις στο Πρώτο Ραντεβού

Μια από τις μεγαλύτερες ανδρικές ανησυχίες σήμερα, είναι το πως θα ξεχωρίσεις στα μάτια μιας γυναίκας από τους υπόλοιπους άντρες.

Θέλεις οι γυναίκες να νομίζουν πως είσαι ο καλύτερος άντρας που έχουν γνωρίσει και πιστεύεις πως χρειάζεται με κάποιο τρόπο να το «δείξεις» ώστε να φανείς πιο ελκυστικός στα μάτια τους.

Όμως πόσο συχνά άραγε δουλεύει αυτό;

Το να είσαι πολύ ξεχωριστός ή πολύ διαφορετικός από τους γύρω σου με τους λάθος τρόπους στην πραγματικότητα γυρνάει μπούμερανγκ.

Το να δείχνεις στις γυναίκες πως είσαι διαφορετικός δεν σημαίνει να το παίζεις ιστορία, να κομπάζεις και να καυχιέσαι. Διαφορετικός δε σημαίνει να κάνεις επίδειξη του πόσα λεφτά έχεις, πόσο ακριβό είναι το αμάξι σου ή τα ρούχα σου και να τη κερνάς αμέτρητα ποτά. Ούτε φυσικά είναι το να δείχνεις σκληρός και cool.

Για να ξεχωρίσεις από τους άλλους άντρες χρειάζεται οι γυναίκες να σε βλέπουν ως διαφορετικό. Και αν θες να σε βλέπουν ως διαφορετικό τότε χρειάζεται να έχεις διαφορετική νοοτροπία και τρόπο σκέψης από τους υπόλοιπους άντρες.

Πως;

Ακολούθησε αυτά τα 10 βήματα και είσαι στο σωστό δρόμο για να αποκτήσεις τη νοοτροπία που σε διαχωρίζει από του υπόλοιπους.

#1 Σταμάτα να νοιάζεσαι υπερβολικά για το τι σκέφτεται μια γυναίκα

Το να μη νοιάζεσαι υπερβολικά για το τι σκέφτεται μια γυναίκα, σε βοηθάει πολύ περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο.

Πιθανότατα θα έχεις ένα φίλο, συνάδελφο, ή συγγενή που δε νοιάζεται και τόσο για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εκείνον και η προσωπικότητα του σε μαγνητίζει. Πιστεύεις πως το φλερτ είναι πολύ διαφορετικό;

Όχι δεν είναι.

Οι γυναίκες ελκύονται από άντρες που είναι δυνατοί, που έχουν αυτοπεποίθηση και δεν επηρεάζονται από τη γνώμη των άλλων.

Αντιθέτως, ο μέσος άντρας σκέφτεται πως «αν της δείξω πως πραγματικά ενδιαφέρομαι και πως είμαι πραγματικά καλό παιδί θα με γουστάρει περισσότερο», όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Αντίθετα, όταν σταματάς να δίνεις υπερβολική σημασία στο τι σκέφτεται εκείνη, όχι μόνο γίνεσαι κι εσύ πιο χαρούμενος βγάζοντας ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου, αλλά και πιο ελκυστικός.

Σταμάτα, λοιπόν, να σκέφτεσαι συνεχώς τι έχει στο μυαλό της και θα δεις πως οι αντιδράσεις και η συμπεριφορά της θα είναι διαφορετική.

#2 Σταμάτα να ζητάς αποδοχή από τις γυναίκες

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν κουραστεί από τους άντρες που ζητούν συνεχώς αποδοχή και επιβεβαίωση από αυτές. Ακόμα και αν σκέφτονται πως ο Χ ή ο Ψ είναι καλό παιδί, δεν τους αρέσει και δεν θέλουν έναν άντρα που σκύβει μονίμως το κεφάλι και τους κάνει όλα τα χατίρια και φαίνεται πως θεωρεί τον εαυτό του κατώτερο.

Φαντάσου το λίγο. Είσαι μια όμορφη γυναίκα και κάθε μέρα 20-30 άντρες ζητάνε συνεχώς επιβεβαίωση και αποδοχή από εσένα. Ακόμα και αν κολακευτείς στην αρχή πόσο γρήγορα νομίζεις ότι θα αρχίσεις να κουράζεσαι;

Αν λοιπόν της δίνεις ιδιαίτερη μεταχείριση για να κάνεις τον εαυτό σου να ξεχωρίσει από τους άλλους, αυτό που σκέφτεται είναι «άλλος ένας τύπος που προσπαθεί σκληρά για να κερδίσει τη προσοχή μου».

Φυσικά δε λέω πως πρέπει να το παίξεις σκληρός τύπος και κακό παιδί. Αντί για αυτό, κάνε παρέα μαζί της, πέρνα καλά και φέρσου της σαν να είστε ισότιμοι. Όχι όμως, σαν η κοπέλα να έχει περισσότερη αξία από εσένα και φυσικά όχι σαν να τη βλέπεις κατώτερη. 10 τρόποι να ξεχωρίσεις από το μέσο άντρα

#3 Σταμάτα να κάνεις τις γυναίκες το κέντρο της ζωή σου

Όταν ο μέσος άντρας γνωρίσει ένα υπέροχο κορίτσι που του αρέσει πολύ, ενθουσιάζεται υπερβολικά και κάνει τα πάντα για αυτήν. Ξεχνάει οτιδήποτε άλλο είχε στη ζωή του ως εκείνη τη στιγμή και αλλάζει τα πάντα ώστε η κοπέλα να είναι το κέντρο της προσοχής του. Τη πνίγει στα μηνύματα, στις κλήσεις και θέλει πάντα να είναι μαζί της ότι και αν κάνει.

Πόσο γρήγορα πιστεύεις οτι μια κοπέλα θα κουραστεί από μια τέτοια συμπεριφορά;

Δε θέλει να είναι το κέντρο της ζωής σου, θέλει να είναι μέρος της. Θέλει να έχεις τη δική σου ζωή, τις δικές σου φιλοδοξίες, τις δικές σου επιθυμίες και θέλω.

Δε θέλει να τη παρακαλάς να έρθει μαζί σου ώστε να την δείχνεις σαν ένα βραβείο. Δε θέλει να την καλείς και να της στέλνεις όλη την ώρα. Θέλει να της αφήσεις λίγο χώρο. Να της δώσεις την ευκαιρία να σε σκεφτεί, να νιώσει ότι της λείπεις.

Αν θες να ξεχωρίσεις από τους άλλους άντρες, λοιπόν, μην τη βάζεις στο βάθρο και μη τη λατρεύεις ως ένα βραβείο ή μια παντοδύναμη θεότητα. Μια γυναίκα θέλει κάποιον που αγαπά και σέβεται τον εαυτό του, όπως και εκείνη.

Χρειάζεται λοιπόν ισορροπία. Κάνε τις γυναίκες μέρος της ζωής σου, όχι όμως ολόκληρη τη ζωή σου.

#4 Έλεγχε τις σκέψεις, τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα σου

Για μια γυναίκα, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο το να βρει έναν ώριμο άντρα. Κάποιον συγκροτημένο, που έχει βάλει τη ζωή του σε τάξη και έχει το μυαλό του στη θέση του.

Από τη στιγμή που πλέον περνάμε τόσο χρόνο στα social media ή παρακολουθούμε διάφορα ριάλιτι, το μυαλό προγραμματίζεται ανάλογα. Πιο εύκολα πιστεύει κανείς πως ο σωστός τρόπος να αντιδράσει σε κάτι, είναι με παράπονα, γκρίνια, δάκρυα κλπ.

Οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν τον πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων τους. Οι σκέψεις, τα συναισθήματα, οι αντιδράσεις και η συμπεριφορά τους συχνά είναι ανεξέλεγκτα.

Κάπως έτσι συμπεριφέρονται αρκετοί άντρες στις γυναίκες όταν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν. Αντί να είναι συγκροτημένοι, τα χάνουν. Υπερβάλλουν στη συμπεριφορά τους και φυσικά έτσι χάνουν και τη γυναίκα.

Όταν νιώθεις έντονα συναισθηματικά και ενοχλημένος με κάτι, κάνε ένα μικρό διάλειμμα. Κάνε ένα βήμα πίσω, κράτα απόσταση από το γεγονός και ανασυγκροτήσου. Δε χρειάζονται όλα τα πράγματα μια άμεση και έντονη αντίδραση. Το να ελέγχεις τα συναισθήματα σου σε βοηθάει να δείχνεις αλλά και να είσαι ο εαυτός σου αλλά και περισσότερο ώριμος, σε αντίθεση με ένα παιδί που εξουσιάζεται πλήρως από τα συναισθήματα του.

#5 Να είσαι αυθεντικά θετικός

Το να είσαι θετικός απέχει από το να είσαι ψεύτικος ή ενοχλητικός. Απλά πάρε την απόφαση να μη μιλάς όταν δεν είσαι στα πάνω σου ή να αλλάζεις τον τρόπο που ερμηνεύεις μια κατάσταση.

Δε χρειάζεται να χαμογελάς ψεύτικα ή να συμπεριφέρεσαι με τρόπο που δε θες. Δε χρειάζεται να αναρτάς συνέχεια θετικά και ευχάριστα μηνύματα στα social media. Απλά προσάρμοσε τον τρόπο σκέψης σου και εστίασε στο καλό της κάθε κατάστασης αντί για το αρνητικό.

Θες να βελτιωθείς στο φλερτ; Δες εδώ

#6 Μίλα με ωμή ειλικρίνεια

Πολλές γυναίκες βλέπουν τους άντρες σήμερα ως αναξιόπιστους. Η αλήθεια είναι πως αρκετοί άντρες είναι αναξιόπιστοι. Λένε ψέμματα, χειραγωγούν, αλλάζουν λίγο την αλήθεια για να κερδίσουν την προσοχή και την αποδοχή μιας γυναίκα.

Αν θες να ξεχωρίσεις απ’ αυτούς, γίνε το ακριβώς αντίθετο. Λέγε πάντα την αλήθεια ακόμα και αν δεν κερδίζεις κάτι απ’ αυτό. Είναι καλύτερο να μη σε συμπαθήσει μια γυναίκα για τη γνώμη σου, παρά να πεις ψέμματα για να πάρεις επιβεβαίωση.

Και αν προσπαθείς να χειραγωγήσεις τις γυναίκες και να τους πεις ψέμματα να ξέρεις πως το καταλαβαίνουν. Εκείνες που φέρονται ειλικρινά και απαιτούν το ίδιο από εσένα θα σε αποφύγουν, αφήνοντάς σε με όσες έχουν όρεξη για παιχνίδια10 τρόποι να ξεχωρίσεις από το μέσο άντρα

#7 Ανέβασε τα στάνταρντ σου και τις προσδοκίες σου

Πέρα από το γεγονός πως πολλοί άντρες δεν ελέγχουν τα συναισθήματα τους, πολλοί άντρες έχουν χαμηλά στάνταρντς και προσδοκίες από τον εαυτό τους. Αυτό είναι και ένα σημείο των καιρών καθώς σήμερα όλο και περισσότερος κόσμος απαιτεί άμεση ανταμοιβή με αποτέλεσμα να μην έχει αυτοπειθαρχία. Και όσο πιο γρήγορα θέλει να ανταμείβεται τόσο περισσότερο τα στάνταρντ του γίνονται ανύπαρκτα.

Υψηλά στάνταρντ σημαίνει πως συμβιβάζεσαι μόνο με το καλύτερο – την καλύτερη νοοτροπία, την καλύτερη συμπεριφορά, τα καλύτερα αποτελέσματα και φυσικά την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να γίνεις ένας αθεράπευτος τελειομανής. Απλά δε πρέπει να συμβιβάζεσαι με το οτιδήποτε και δε πρέπει να δέχεσαι και το οτιδήποτε. Μη δέχεσαι λοιπόν γυναίκες στη ζωή σου που είναι χειριστικές και προκαλούν συνεχώς δράματα και προβλήματα.

Οι γυναίκες σέβονται περισσότερο τους άντρες που έχουν υψηλά στάνταρντ και σίγουρα ξεχωρίζουν από τους άλλους. Και φυσικά όταν μια γυναίκα σε σέβεται περισσότερο είναι πιθανότερο να νιώσει έλξη για σένα.

#8 Να ηγείσαι – όχι να ακολουθείς

Ο μέσος άντρας σήμερα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα. Είναι ακόλουθος και όχι ηγέτης στη ζωή του. Δε σκέφτεται για τον εαυτό του και υιοθετεί απόψεις, συμπεριφορές και στυλ άλλων γιατί είναι μόδα και cool. Πολλές φορές μάλιστα δεν αντιλαμβάνεται πως ακολουθεί το ρεύμα, αντίθετα νιώθει ότι του πάει κόντρα και ότι ξεχωρίζει.

Οι γυναίκες όμως καταλαβαίνουν αν είσαι τύπος που ζει τη ζωή του με βάση το τι κάνουν και τι αποφασίζουν οι άλλοι. Και δε θέλουν έναν τέτοιο τύπο. Θέλουν ένα τύπο που αναλαμβάνει την ευθύνη και βγαίνει μπροστά. Που παίρνει αποφάσεις. Που δε περιμένει την ευκαιρία να έρθει αλλά τη δημιουργεί.

Για αυτό απόφυγε να μιμηθείς την τηλεόραση και τα social media. Πάρε τις δικές σου αποφάσεις και ανέλαβε την ευθύνη της ζωής σου και των πράξεων σου. 10 τρόποι να ξεχωρίσεις από το μέσο άντρα

#9 Συνέχισε να βελτιώνεσαι

Οι περισσότεροι άντρες κάνουν τις ίδιες σκέψεις, λένε τα ίδια πράγματα, επαναλαμβάνουν τις ίδιες κινήσεις, αισθάνονται τα ίδια συναισθήματα και έχουν συνεχώς τις ίδιες αντιδράσεις μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Δεν αλλάζουν, δε βελτιώνουν τον εαυτό τους, δεν εξελίσσονται.

Γίνε διαφορετικός από τους άλλους άντρες. Σπρώξε τον εαυτό σου προς την αλλαγή. Πίεσε τον να γίνει πιο δυνατός, πιο έξυπνος, πιο υγιής και γενικά καλύτερος. Πίεσε τον για να θριαμβεύσει.

Μάθε καινούρια πράγματα, κάνε καινούργια πράγματα, νιώσε νέα συναισθήματα. Δοκίμασε, απέτυχε και πέτυχε.

Ποτέ μη σταματάς να βελτιώνεσαι. Δεν υπάρχει όριο στο πόσο μπορείς να βελτιωθείς, κάθε άνθρωπος στη Γη μπορεί να βελτιώσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τον εαυτό του. Μην αφήνεις στάσιμο τον εαυτό σου.

#10 Μάθε περισσότερα για τις γυναίκες και το φλερτ

Μια γυναίκα δε χρειάζεται πολύ χρόνο για να καταλάβει αν κάποιος άντρας ξέρει τι κάνει και πως να κινηθεί στο φλερτ. Και φυσικά δε θέλει να σε πάρει από το χεράκι και να σε καθοδηγήσει σε όλη τη διαδρομή. Μια γυναίκα θέλει να ξέρεις τι κάνεις ώστε και εκείνη να νιώσει ότι έχει ένα ανεξάρτητο αρσενικό κοντά της και να περάσετε και οι δύο καλά.

Θες να βελτιωθείς στο φλερτ; Δες εδώ

Για αυτό λοιπόν μάθε όσα περισσότερα μπορείς για τις γυναίκες και τη διαδικασία του φλερτ. Όχι μόνο θα ξεχωρίσεις από τους άλλους άντρες, αλλά και θα φλερτάρεις με περισσότερη αποτελεσματικότητα.

Για αυτό λοιπόν μάθε όσα περισσότερα μπορείς.

Για να διαφέρεις από τους άλλους άντρες δε χρειάζεται να κομπάζεις και να καυχιέσαι για το ποιος είσαι, τι έχεις και το τι μπορείς να κάνεις. Αυτό που χρειάζεται είναι μια διαφορετική νοοτροπία από τον μέσο άντρα. Μια διαφορετική στάση και προοπτική που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράς με τις γυναίκες.

Εφάρμοσε αυτές τις 10 συμβουλές και θα δεις πως και οι γυναίκες θα σε βλέπουν διαφορετικά από όλους τους υπόλοιπους. Και αν νιώθεις πως δε ξέρεις τι να κάνεις, πως να ξεκινήσεις το ταξίδι της προσωπική αυτοβελτίωσης, είμαστε εδώ για να σε κατευθύνουμε.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!