Φλερτ στο Κλαμπ: Πώς να Φλερτάρεις όταν υπάρχει Δυνατή Μουσική - Men's Bible

Φλερτ στο Κλαμπ: Πώς να Φλερτάρεις όταν υπάρχει Δυνατή Μουσική

Θέματα για Συζήτηση με Κοπέλα: Τι να της πεις στο Φλερτ, Φίλοι με Προνόμια: Οι Κανόνες για να πάει καλά φλερτο στο κλαμπ

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν όταν βρίσκονται σε Κλαμπ που υπάρχει ρυθμική και πολύ δυνατή μουσική. Κι αν κι εσύ δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις με την παρέα σου, καταλαβαίνεις ότι θα δυσκολευτείς ακόμα περισσότερο να φλερτάρεις σε κλαμπ.

Και εδώ που τα λέμε είναι αλήθεια ότι αν δεν έχεις συνηθίσει στη φασαρία, μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο, το να σκεφτείς, πόσο μάλλον το να φλερτάρεις με την κοπέλα που είδες και σου αρέσει.

Γι’ αυτό το λόγο σήμερα, θέλω να σου αναφέρω κάποιες εντελώς πρακτικές συμβουλές και ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το εμπόδιο της δυνατής μουσικής ώστε να μπορείς να φλερτάρεις σε κλαμπ με επιτυχία. Είμαι σίγουρος ότι θα σε βοηθήσουν.

#1 Μην σκύβεις προς το μέρος της

Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις στο θορυβώδες περιβάλλον του κλαμπ (κι είναι κάτι που το βλέπω συχνά από πολλούς) είναι να σκύβεις προς τη μεριά της για να ακούσεις αυτό που σου λέει.

Αν το δεις από μακριά σαν εικόνα, είναι σαν ένας υπηρέτης που σκύβει όλο σεβασμό μπροστά στο αφεντικό του. Και δε νομίζω ότι αυτή είναι η εικόνα που θες να της δημιουργήσεις.

Οπότε αντιστάσου στην τάση να σκύψεις. Αν δεν μπορείς να ακούσεις αυτά που σου λέει, στάσου ευθυτενώς και πες της να επαναλάβει. Εναλλακτικά μπορείς να σταθείς δίπλα της, ώστε όταν στρέψει το κεφάλι της προς τα εσένα να μιλάει απευθείας στο αυτί σου. Αλλά σε κάθε περίπτωση μην σκύβεις από πάνω της.

#2 Βρες τις ήσυχες γωνιές

Όταν μπεις στο club κάνε ένα γύρο και ψάξε για τις πιο ήσυχες γωνιές. Δεν είναι όλα τα σημεία το ίδιο θορυβώδη. Εντόπισέ τες και έχε τες κατά νου για αργότερα που θα γνωρίσεις κάποια και θα θες ένα μέρος για να μιλήσετε.

Οπότε όταν η κοπέλα νιώσει άνετα μαζί σου, πες της «μην στεκόμαστε εδώ, πάμε προς τα εκεί που είναι πιο ήσυχα για να μπορούμε να μιλήσουμε και να ακούμε καλύτερα ο ένας τον άλλο».

#3 Στο Κλαμπ δεν χρειάζονται πολλά λόγια

Το να φλερτάρεις σε κλαμπ, δεν είναι το ίδιο με το να φλερτάρεις σε ήσυχα μπαρ ή στο δρόμο. Στις άλλες περιπτώσεις το φλερτ στηρίζεται πιο πολύ στο να γίνει μια ωραία συζήτηση άντρας προς γυναίκα.

Στην περίπτωση του club όμως εκ των πραγμάτων ο διάλογος δεν μπορεί να κρατήσει τόσο πολύ. Οπότε αναγκαστικά το φλερτ σου θα στηριχτεί περισσότερο στην ενέργεια, την σωματική παρουσία, τον χορό και σε αυτό που βγάζεις προς τα έξω.

Θες να μάθεις περισσότερα για το πώς να φλερτάρεις σε κλαμπ με επιτυχία; Δες εδώ

Άσκηση 1: Συνήθισε το Θόρυβο

Πρώτα απ’ όλα θα χρειαστείς έναν φίλο σου εύκαιρο και ένα στερεοφωνικό και ηχεία που να μπορούν να παίξουν δυνατά μουσική (καλό το κινητό δηλαδή, αλλά δεν επαρκεί εδώ για τους σκοπούς μας).

Αν δεν έχεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου. Μην το παρακάνεις στην ένταση της μουσικής όμως, ο στόχος δεν είναι να κουφαθείς, αλλά να αρχίσεις να συνηθίζεις τη δυνατή μουσική.

Οπότε βάλε τη μουσική αρκετά δυνατά ώστε να είναι δύσκολο να μιλήσεις από πάνω της. Οτιδήποτε σου αρέσει, από κλαμπίστικη μουσική μέχρι death metal, κάνει. Δυνάμωσε την μουσική αρκετά και στάσου 3 μέτρα μακριά από τον φίλο σου. Μίλα του για οτιδήποτε θες για περίπου 3-5 λεπτά.

Όσο μιλάς, νιώσε άνετα με το να σκέφτεσαι και να μιλάς παράλληλα με τη δυνατή μουσική. Σε αυτό το σημείο δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν ο φίλος σου καταλαβαίνει τι ακριβώς λες ή αν δεν σε ακούει. Αυτό που μας νοιάζει είναι να μπορείς να διατηρείς τον ειρμό των σκέψεών σου και να αφηγείσαι κάποιο περιστατικό, παρά τη φασαρία.

Εξασκούμενος με αυτό τον τρόπο, θα διαπιστώσεις ότι αρχίζεις να νιώθεις πολύ πιο άνετα σε μέρη με δυνατή μουσική. Και αυτό είναι το πρώτο βήμα για να μπορείς να φλερτάρεις σε κλαμπ.

Άσκηση 2: Επικοινωνώντας παρά το Θόρυβο στο Κλαμπ

Γράψε, βρες ή αποστήθισε ένα περιστατικό που ο φίλος σου δεν έχει ακούσει ποτέ ξανά. Αναλάβετε ο ένας να είναι ο αφηγητής και ο άλλος ο ακροατής. Έπειτα δυνάμωσε τη μουσική.

Ο αφηγητής θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει την ιστορία του παρά τη φασαρία. Ο ακροατής θα προσπαθήσει να κατανοήσει τι αφορά η ιστορία.

Μόλις ο αφηγητής ολοκληρώσει τη διήγηση, κλείστε τη μουσική. Τώρα είναι ώρα να εξηγήσει ο ακροατής τι άκουσε. Αν είναι πολύ εκτός πραγματικότητας, τότε ο αφηγητής πρέπει να προσαρμόσει τον τρόπο που την αφηγείται και να διευκολύνει την κατάσταση με τα ακόλουθα:

  • Χρησιμοποιώντας χειρονομίες και τα χέρια του
  • Αλλάζοντας τις εκφράσεις του προσώπου για να ταιριάξει τα συναισθήματα ή τα γεγονότα της ιστορίας
  • Να δώσει έμφαση σε συγκεκριμένες λέξεις που είναι σημαντικές για το νόημα της αφήγησης.

Τώρα πείτε ξανά την ιστορία και έπειτα αλλάξτε ρόλους.

Εδώ λοιπόν υπάρχουν δύο μαθήματα που μπορείς να πάρεις. Το πρώτο είναι το πώς να επικοινωνείς ένα ολόκληρο περιστατικό σε κάποιον σε κλαμπ για να κατανοήσει αυτό που του λες.

Το δεύτερο είναι το πώς να ακούς και να ερμηνεύεις αυτό που σου λένε όταν υπάρχει θόρυβος. Και είναι σημαντικό γιατί πρέπει και εσύ να μπορείς να την ακούσεις. Και όσο καλύτερα την ακούσεις, τόσο καλύτερη θα είναι η απάντησή σου.

Ξέρω ότι ίσως σου φαίνεται λίγο μπελάς στην αρχή, αλλά ξέρω επίσης ότι αν το κάνεις 2-3 φορές, μετά το να φλερτάρεις σε κλαμπ θα σου φανεί παιχνιδάκι!

Και φυσικά αν θες να το αναλύσουμε από κοντά και κυρίως να δεις πως γίνεται στην πράξη, επικοινώνησε μαζί μου!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!