9 ξεκάθαρα Αρνητικά Σημάδια στο Online Dating - Men's Bible

9 ξεκάθαρα Αρνητικά Σημάδια στο Online Dating

9 ξεκάθαρα αρνητικά σημάδια στο online dating, Online Dating: Τα πιο συχνά λάθη στα dating apps

Αν βλέπεις από μεριάς της αυτά τα αρνητικά σημάδια στο online dating είναι καιρός να προχωρήσεις…

Τα dating apps έχουν και τα καλά τους και ορισμένες φορές είναι βολικά για να κάνεις κάποια νέα γνωριμία. Έχουν όμως και πολλές παγίδες στις οποίες μπορείς να πέσεις αν δεν προσέξεις αρκετά.

Πολλοί είναι αυτοί που την πατάνε και έπειτα απογοητεύονται από τα ψεύτικα προφίλ και τα προφίλ απάτη στο Tinder, στο Bumble, το Hinge κλπ.

Επιπρόσθετα, υπάρχουν και κανονικές κοπέλες που χρησιμοποιούν αυτά τα apps, όχι επειδή ενδιαφέρονται για να γνωρίσουν ή να βγουν με κάποια, αλλά απλά σαν εργαλεία επιβεβαίωσης.

Αν λοιπόν έχεις δώσει χρόνο και ενέργεια και δεν έχεις βγάλει άκρη, ξέρεις πόσο εκνευριστικό είναι. Ο ακόλουθος οδηγός θα σου επιτρέψει να αναγνωρίζεις τα πιο σημαντικά αρνητικά σημάδια στο online dating, ώστε να μπορείς γρήγορα να ξεχωρίζεις τις αξιόλογες από τις κακές περιπτώσεις.

Τα αρνητικά σημάδια στο online dating

Να λοιπόν τα πιο σημαντικά καμπανάκια που πρέπει να έχεις υπόψη για να μην την πατήσεις στον κόσμο των dating apps.

#1 Προφίλ με μια φωτογραφία μόνο

Αν κάποια κοπέλα έχει όλη κι όλη μια φωτογραφία στο προφίλ της, είναι ένα από τα πιο ξεκάθαρα αρνητικά σημάδια στο online dating.

Πολύ πιθανό να θεωρεί ότι μόνο σε αυτή τη μια φωτογραφία δείχνει αρκετά ωραία, κάτι που υποδηλώνει ανασφάλεια. Επιπλέον σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς μήπως είναι κάποια παλιά φωτογραφία η οποία δεν ανταποκρίνεται πια στην πραγματικότητα.

Άλλωστε τα περισσότερα ψεύτικα προφίλ και τα προφίλ απάτη έχουν μια φωτογραφία μόνο, οπότε έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα.

Είναι πάντα καλή ιδέα προτού κανονίσετε να βρεθείτε να έχετε ανταλλάξει τα social media σας, ώστε να έχεις καλύτερη άποψη για το ποια είναι και πως δείχνει.

Φυσικά αν δεν έχει καθόλου φωτογραφίες, αυτό είναι ακόμα πιο κακό σημάδι.

#2 Προφίλ με φωτογραφίες που δεν φαίνεται ολόκληρη

Σε συνέχεια του πιο πάνω, αν είναι οκ με τον εαυτό της και το πώς δείχνει, θα έχει τουλάχιστον μία ολόσωμη φωτογραφία.

Αν μένει μόνο σε «κοντινά» του προσώπου της, πιθανότατα κάτι προσπαθεί να κρύψει… 9 ξεκάθαρα αρνητικά σημάδια στο online dating

#3 Φωτογραφίες με πολλά φίλτρα

Οκ, όλοι ξέρουμε πόσο αρέσουν στα κορίτσια τα φίλτρα των apps. Αλλά όπως και παραπάνω, αν παρατηρείς ότι όλες της οι φωτογραφίες δείχνουν πολύ ρετουσαρισμένες και επεξεργασμένες, μπες στην διαδικασία να αναρωτηθείς γιατί μπήκε σε όλον αυτό τον κόπο.

#4 Αρνητικότητα

Ξέρω ότι δεν μπαίνουν όλοι στη διαδικασία να διαβάσουν το bio της στο προφίλ της, αλλά αν ήξεραν ότι μπορεί να αποτελέσει ένα από τα πιο αρνητικά σημάδια στο online dating, είμαι βέβαιος πως θα το έκαναν.

Θα έχεις δει κι εσύ κάποιες να έχουν στο προφίλ τους λίστες με πράγματα που δεν τους αρέσουν. Δεν θέλει και μεγάλη φαντασία για να κατανοήσεις ότι δεν θα είναι και πολύ ευχάριστη η επικοινωνία μαζί τους.

Και συνήθως ανταποκρίνονται αρνητικά σε κάθε πείραγμα και παιχνιδιάρικο σχόλιο. Αλλά και στο πρώτο ραντεβού βγάζουν μια αρνητικότητα και δηθενιά.

Για παράδειγμα, αρνητικά σημάδια στο online dating τα οποία και πρέπει να προσέχεις είναι και τα ακόλουθα που μπορεί να ακούσεις από αυτήν:

  • «Έχω βαρεθεί όσους…»
  • «Μην με ρωτήσεις για…»
  • «Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς;»
  • «Η δουλειά μου θα είναι πάντα το νούμερο ένα…»
  • «Δεν ξέρω γιατί είμαι εδώ…»
  • «Δεν μου αρέσουν οι τσιγκούνηδες…»

Θες να μάθεις τα πάντα για το φλερτ; Δες εδώ

#5 Τίποτα στο bio της, παρά μόνο links για τα social

Ορισμένες κοπέλες (όπως και άνδρες, αλλά εδώ ασχολούμαστε με τις κοπέλες) στην απέλπιδα προσπάθειά τους να γίνουν ‘social media influencers’, προσπαθούν να παίρνουν follows από διάφορους απεγνωσμένους. Έτσι αντί για κάποια περιγραφή στο προφίλ τους, έχουν μόνο το insta τους με την ελπίδα ότι θα τις ακολουθήσεις εκεί.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν το ενδιαφέρον της δεν βρίσκεται στο να κάνει κάποια γνωριμία μέσα από το dating app, ούτε να μιλήσει με κάποιον, αλλά να μεγαλώσει το στρατό που την ακολουθεί.

Θα τις αναγνωρίσεις όταν δεις το «δεν χρησιμοποιώ συχνά το app, οπότε καλύτερα στείλε μου στο Instagram».

#6 Ζητάει χρήματα

Οκ, αυτό θα έπρεπε να είναι προφανές, αλλά επειδή όλο και κάποιοι την πατάνε, ας το αναφέρουμε.

Είναι πιθανό κάποιες στα dating apps, αφού έχουν πουλήσει και λίγο ρομαντισμό, να σου ζητήσουν μικροποσά για κάποια ανάγκη. Ναι, συμβαίνει ακόμα στις μέρες μας, και συνήθως τα ποσά είναι αρκετά μικρά (από 10€ έως 50€) ώστε να μην κινούνται υποψίες.

Είναι απολύτως ασφαλές να πούμε ότι προφανώς όσες (και όσοι) χρησιμοποιούν τέτοια κόλπα στα dating apps, δεν ενδιαφέρονται να κάνουν κάποια γνωριμία. Οπότε κάνε block και προχώρα…

#7 Τολμηρά μηνύματα

Αν ξεκινήσει εξαρχής τη συζήτηση με τολμηρά μηνύματα (ή σου στείλει από το πουθενά κάτι πολύ τολμηρό) τότε ή είναι κάποια απάτη ή κάποιο bot ή απλά κάνει την πλάκα της.

Δεν εννοώ την περίπτωση που η κουβέντα σας κλιμακώνεται και γίνεται πιο έντονη ερωτικά καθώς γνωρίζεστε όλο και περισσότερο, αλλά για μηνύματα από το πουθενά τύπου «θέλω σεξ».

#8 Μένει μόνο στο App

Είναι καλή ιδέα να ανταλλάξετε αριθμούς ή έστω social media αφού διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάποια χημεία μεταξύ σας.

Αυτό βοηθάει στο να μάθετε καλύτερα ο ένας τον άλλο, στο να φύγετε από το πιο απρόσωπο περιβάλλον του dating app και στο να γίνει η επικοινωνία πιο άμεση.

Αν δεν έχει διάθεση να ανταλλάξετε social media, ακόμα κι αν συμμετέχει ενεργά στη συζήτηση, αυτό είναι από τα πιο αρνητικά σημάδια στο online dating. Είτε κάτι κρύβει, είτε δεν ενδιαφέρεται πραγματικά να σε γνωρίσει καλύτερα.

Όπως και να έχει προχώρα παρακάτω…

#9 Απαντάει μονολεκτικά

Αν δίνει μονολεκτικές απαντήσεις, το πιθανότερο είναι ότι δεν της έχεις κεντρίσει αρκετά το ενδιαφέρον.

Παρ’ όλα αυτά, αν στέλνεις ενδιαφέροντα μηνύματα, παιχνιδιάρικα, με χιούμορ και δεν βάζει καθόλου προσπάθεια στην απάντηση, είναι ώρα να αναρωτηθείς γιατί συμβαίνει αυτό.

Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ή βαρετή ή εξαιρετικά ανασφαλής ή το παίζει ντίβα. Όποιο από αυτά και να ισχύει, σημαίνει ότι δεν σε βλέπει ως ελκυστικό και ενδιαφέρων άνδρα, διαφορετικά θα έκανε στοιχειωδώς και αυτή μια προσπάθεια για επικοινωνία.

Άλλωστε ακόμα κι αν το προσπαθήσεις αρκετά και το φτάσεις μέχρι το πρώτο ραντεβού, μην περιμένεις αυτό να έχει ενδιαφέρον.

Αρνητικά σημάδια στο online dating

Μην χάνεις το χρόνο σου άσκοπα. Σίγουρα στο online dating δεν μπορείς να ξέρεις εξαρχής τι θα γίνει με κάθε περίπτωση, αλλά σίγουρα μπορείς να αποφύγεις τις πιο χτυπητές περιπτώσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Από εκεί και πέρα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν το βλέπεις σοβαρά είναι να δημοσιεύσεις πολύ καλές φωτογραφίες.

Τα dating apps κυριότατα είναι οπτικές πλατφόρμες και όπως και να το κάνουμε, σε αυτά, η εμφάνιση μετράει. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις αυτό.

Πέραν αυτού ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, μπορείς να κάνεις καλύτερη διαλογή ώστε να γίνεις περισσότερο εκλεκτικός.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!