Φλερτάροντας στο Δρόμο: 9 συμβουλές για Αποτελεσματικές Προσεγγίσεις - Men's Bible

Φλερτάροντας στο Δρόμο: 9 συμβουλές για Αποτελεσματικές Προσεγγίσεις

Φλερτάροντας στο δρόμο: 9 συμβουλές για αποτελεσματικές προσεγγίσεις

Φλερτάροντας στο δρόμο και αλλού… Ήμουν σε ένα πάρκο με κάτι φίλους και ανάμεσα σε όσα λέγαμε, ισχυρίζονταν ότι το να γνωρίσεις εκεί κοπέλες είναι αδύνατο. Και πάντα όταν ακούω ότι κάτι είναι αδύνατο να συμβεί, σκέφτομαι: «έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν;». Αν ναι, τότε είναι δυνατό.

Όντως σηκώθηκα και έκανα τις προσεγγίσεις μου και μπορώ να πω με αρκετά καλά αποτελέσματα. Και συζητώντας μετά για τις διαφορές που έχουν οι προσεγγίσεις στο μπαρ και στο δρόμο, είπα σήμερα να γράψω κάτι πιο συγκεκριμένο για τις προσεγγίσεις στο δρόμο.

Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ πηγαίνοντας στη δουλειά σου ή τη βόλτα σου βλέπεις πολλές γυναίκες στο μετρό, το λεωφορείο, στα μαγαζιά, το δρόμο. Όλοι αυτοί οι χώροι λοιπόν προσφέρουν ευκαιρίες να γνωρίσεις γυναίκες που σου αρέσουν. Και είναι κρίμα να μην τις εκμεταλλεύεσαι, για αυτό σου αναφέρω ευθύς αμέσως 9 συμβουλές να έχεις υπόψη σου.

Ωστόσο πριν από αυτό θέλω να επισημάνω κάτι: Το φλερτ στο δρόμο είναι ωραίο και απολαυστικό και για τους δύο αρκεί να γίνεται με ωραίο τρόπο και σεβασμό. Όμως δεν μου αρέσουν οι τύποι που βγαίνουν και προσεγγίζουν τις γυναίκες τη μία μετά την άλλη με ριπή πολυβόλου. Αυτό δεν είναι ωραίο, δεν δείχνει σεβασμό και είναι ενοχλητικό. Αν η κοπέλα που μίλησες για να φλερτάρεις δεν έχει διάθεση για φλερτ, αυτό το σέβεσαι, την ευχαριστείς και προχωράς.

  • Η προσέγγιση στο δρόμο είναι δυσκολότερη απότι στο μπαρ. Γιατί στο μπαρ οι γυναίκες έχουν βγει να κοινωνικοποιηθούν και έχουν πάντα κατά νου την πιθανότητα κάποιος να τους την πέσει, ενώ στο δρόμο όχι. Αυτό σημαίνει ότι αν διαπιστώσεις πως δεν έχει διάθεση για επικοινωνία, δεν επιμένεις, αλλά την ευχαριστείς και προχωράς.
  • Η στάση σώματος και ο τρόπος και η γωνία που χρησιμοποιείς για να προσεγγίσεις παίζουν πολύ –πολύ σημαντικό ρόλο. Μην τα ξεχνάς!
  • Η συμπεριφορά του δεν έχω βγει έξω να την πέσω, αλλά απλά κάνω τη βόλτα μου είναι πολύ καλύτερη. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι λιγούρηδες…
  • Στο ίδιο πλαίσιο: μην παραμονεύεις για «στόχους». Με το που γίνεις αντιληπτός από αυτήν είτε θα φοβηθεί, είτε θα θεωρήσει ότι είσαι λιγούρης. Και σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να την ενοχλήσεις. Επιπλέον, το πιθανό είναι να νιώθεις και εσύ αγχωμένος αν κάθεσαι και κοιτάς αυτές που περνάν.

Φλερτάροντας στο δρόμο: 9 συμβουλές για αποτελεσματικές προσεγγίσεις

  • Το πιο βασικό από όλα: να είσαι άνετος και χαλαρός, όσο πιο cool γίνεται. Μην εισβάλλεις στον προσωπικό της χώρο ξαφνικά, αυτό δεν είναι σωστό. Προχώρα πιο μπροστά από αυτήν, γύρνα το κεφάλι σου να την κοιτάξεις και μίλα της.
  • Όταν προσεγγίζεις στο δρόμο είναι βασικό να της κρατήσεις εξαρχής το ενδιαφέρον. Δεν είναι όπως στο μπαρ, όπου έτσι κι αλλιώς στέκεται εκεί. Για να περπατάει στο δρόμο, κάπου έχει να πάει (πχ πάει να βρει τις φίλες της, έχει αργήσει για τον οδοντίατρο κλπ). Αν δεν της δίνεις εσύ λόγο να μείνει στην κουβέντα, δεν θα έχει λόγο κι αυτή να μην συνεχίσει την πορεία της.
  • Βεβαιώσου ότι δείχνεις χαλαρός, άνετος με τον εαυτό σου, φιλικός και χαμογελαστός. Ειδικά το χαμόγελο μετράει πολύ, για να της δείξεις και μη λεκτικά ότι δεν είσαι απειλή. Καταλαβαίνεις πως αν της μιλήσεις σφιγμένος, είναι πολύ πιο πιθανό να μην σταματήσει. Ασφαλώς χρειάζεται και καλή οπτική επαφή.

Βγες έξω λοιπόν και δοκίμασε να κάνεις προσεγγίσεις με αυτές τις συμβουλές κατά νου. Και για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!