Πώς να την Κάνεις να Κολλήσει μαζί σου και να μην Ξεκολλάει - Men's Bible

Πώς να την Κάνεις να Κολλήσει μαζί σου και να μην Ξεκολλάει

Πώς να την κάνεις να κολλήσει μαζί σου και να μην ξεκολλάει, 5 τρόποι για να γίνεις Ελκυστικός και Ακαταμάχητος στις Γυναίκες

Τι θα έκανες αν γνώριζες ακριβώς τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; Αν γνώριζες πώς να κάνεις κάποια να κολλήσει μαζί σου, να σε επιθυμεί ερωτικά και να σε σκέφτεται ασταμάτητα;

Ο μέσος άνδρας πιστεύει ακράδαντα πως για να κάνει μια γυναίκα να κολλήσει μαζί του πρέπει να γίνει πιο γυμνασμένος κι από επαγγελματία αθλητή, να κολυμπά στα λεφτά ή να της φέρεται σαν κόπανος.

Όλες αυτές όμως είναι απόλυτες περιοριστικές πεποιθήσεις που υπονομεύουν τους άνδρες στο φλερτ, αντί να τους βοηθούν. Ώρα λοιπόν για την αλήθεια.

Οι γυναίκες «ανάβουν» με διαφορετικό τρόπο απ’ τους άνδρες

Για να κάνεις μια γυναίκα να κολλήσει μαζί σου, θα πρέπει πρώτα να καταλάβεις το πως οι άνδρες και οι γυναίκες διαφέρουν στο θέμα ερωτική έλξη. Και πιο συγκεκριμένα πώς μια γυναίκα «ανάβει» με την παρουσία του άνδρα.

Οι γυναίκες διαφέρουν αρκετά από εμάς στο πως πυροδοτείται μέσα τους η ερωτική φλόγα και η σεξουαλική επιθυμία.

Ενώ για τον άνδρα αρκεί ένα καλλίγραμμό κορμί για να αισθανθεί – πολλές φορές ακαριαία – σεξουαλική έλξη, οι γυναίκες τροφοδοτούνται από τα συναισθήματα. Συγκεκριμένα από το πώς τις κάνει ο άνδρας να νιώσουν με την παρουσία του.

Η συναισθηματική σύνδεση και η γλώσσα του σώματος, το πώς κινείσαι στο χώρο και το πώς φέρεσαι, είναι άμεσα συνδεδεμένα με την γυναικεία ερωτική και σεξουαλική έλξη.

Για να κολλήσει μαζί σου θα πρέπει πρώτα να νιώθει άνετα μαζί σου

Για να κολλήσει μαζί σου μια κοπέλα χρειάζεται πρώτα να δημιουργήσεις κάποιες βάσεις. Συγκεκριμένα να έχεις την εμπιστοσύνη της και να σιγουρευτείς πως νιώθει άνετα μαζί σου. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο λαμβάνει χώρα η μαγεία του φλερτ και του ερωτικού παιχνιδιού.

Και για να νιώσει η κοπέλα αυτή την άνεση και την ασφάλεια μαζί σου, θα πρέπει πρώτα να έχεις κι εσύ την πίστη στον εαυτό σου να την προσεγγίσεις με άνεση.

Θες να αποπνέεις σιγουριά και αποφασιστικότητα και να της επικοινωνήσεις μέσα από τα λόγια σου και τις πράξεις σου πως θες να τη γνωρίζεις.

Από την εμπειρία μου ως coach, ξέρω πως το τελευταίο μπερδεύει αρκετούς άνδρες καθώς πολλοί πιστεύουν πως για να κάνουν μια γυναίκα να κολλήσει μαζί τους, θα πρέπει να μιλούν και να ασχολούνται μονάχα με εκείνη.

Αυτό είναι εντελώς λάθος.

Γιατί; Γιατί μέρος της διαδικασίας του φλερτ, ειδικά στα αρχικά της στάδια, είναι μεν να δημιουργήσεις αισθήματα έλξης στην κοπέλα, αλλά και παράλληλα να μείνεις πιστός στον εαυτό σου.

Να μείνεις αυθεντικός και να μην ξεστρατίσεις από τις αξίες σου για χάρη κάποιας που γνωρίζεις ελάχιστα. Αν αλλάζεις τα όσα πιστεύεις για να πείσεις κάποια να βγει, να κάνει σεξ ή και σχέση μαζί σου, τότε στην ουσία την απωθείς αντί να την ελκύεις.

Θα πρέπει να ξέρεις πως αξίζεις, θα πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου και κυρίως να είσαι «διάφανος», δηλαδή αυθεντικός. Αυτό σημαίνει αποπνέω αυτοπεποίθηση.

Δεν μπορείς να κάνεις κάποια να κολλήσει μαζί σου, να σε σκέφτεται ασταμάτητα και να σε επιθυμεί σεξουαλικά, αν πρώτα δε σε δει ως άνδρα αυθεντικό. Ως άνδρα που ξέρει πόσο πραγματικά αξίζει.

Από εκεί και πέρα, αν και μια γυναίκα στο φλερτ ακολουθεί μια λιγότερο άμεση μορφή επικοινωνίας, ως επί το πλείστον θα σου δείξει πως νιώθει. Μπορεί να μην είναι όσο άμεση και ευθύς θα προτιμούσες, όμως με τον τρόπο της θα κάνει προφανή τα συναισθήματα της.

Χρειάζεται λοιπόν κι εσύ, μέσα από την παρατήρηση, την επικοινωνία και την αντίληψη σου, να πιάσεις αυτά τα σημάδια και να τα συμπεριλάβεις στο πλάνο δράσης σου.

Θες να την κάνεις να κολλήσει μαζί σου; Δες εδώ

Μην παραδώσεις τον εαυτό σου

Όταν μιλάς με μια κοπέλα και δημιουργείς συναισθηματική σύνδεση μαζί της, είναι σημαντικό να μην χάσεις τον εαυτό σου στην πορεία. Γιατί αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο για την ερωτική έλξη. Και αντί εκείνη να κολλήσει, να σε αποφύγει.

Πρέπει να σιγουρευτείς πως βλέπεις τον εαυτό σου ως ελκυστικό άνδρα. Ως άνδρα που αντί να βάζει σε βάθρο την κοπέλα, βάζει τον εαυτό του.

Μέσα στα τόσα χρόνια που βοηθώ άνδρες να μάθουν και να εξασκηθούν στο φλερτ και την επικοινωνία, έχω δει αρκετούς να προσκολλώνται υπερβολικά στο αποτέλεσμα. Προσπαθούν να τρέξουν πριν καλά καλά μάθουν να μπουσουλάνε και μάλιστα προσπαθούν να αγγίξουν την τελειότητα.

Αν κι εσύ έχεις την τάση να το κάνεις αυτό, τότε μάθε πως ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν επιθυμείς κάποια, είναι να μην την βάλεις πάνω από εσένα.

Να μην υπερβάλεις για το αποτέλεσμα και να μην χάσεις τον εαυτό σου, την αυθεντικότητα σου, τις αξίες σου για να τη ρίξεις.

Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει να μην αλλάζεις ή ακυρώνεις τα πλάνα και τα σχέδια σου για χάρη της και πως μένεις επικεντρωμένος στο ποιος είσαι, στους στόχους σου, στις προτεραιότητες σου.

Η γυναίκα θα πρέπει να ανταποδίδει την προσοχή και την αξία που λαμβάνει

Ένα ακόμα ζήτημα που εμφανίζεται ξανά και ξανά, είναι η τάση αρκετών ανδρών να συνεχίζουν να προσπαθούν και να δίνουν αξία και προσοχή σε κάποια που δεν ανταποδίδει ή όταν το κάνει, κάνει απλά το ελάχιστο δυνατό.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος με αυτό. Όταν προσεγγίζεις κάποια που σε ενδιαφέρει και θες να φλερτάρεις μαζί της, ο βασικός σου στόχος δεν είναι να δώσεις τα πάντα ώστε να την ρίξεις.

Ο βασικός σου στόχος είναι να τη γνωρίσεις. Να δεις τι άνθρωπος είναι και αν είναι πρόθυμη να δώσει και η ίδια. Όχι να γίνεις ο υπηρέτης της με στόχο να την ρίξεις στο κρεβάτι ή να μπεις σε σχέση μαζί της.

Μην εξαρτάσαι ή γαντζώνεσαι από εκείνη. Ο αυτόνομος άνδρας είναι ελκυστικός. Ο εξαρτώμενος άνδρας; Απωθητικός.

Πως να την κάνεις να κολλήσει μαζί σου

#1 Δείξε της πως είσαι άνδρας με αυτοπεποίθηση

Δείξε της πως έχεις στόχους και σκοπό στη ζωή και δε φοβάσαι να αρπάξεις τα ηνία και να διεκδικήσεις αυτά που θες από τη ζωή σου. Δείξε της πως έχεις γνώμη για όσα συμβαίνουν γύρω σου μα την εκφράζεις, δείχνοντας σεβασμό χωρίς οπαδισμούς.

Με αυτό τον τρόπο εκπέμπεις μια δύναμη και μια αύρα αποφασιστικότητας που οι γυναίκες βρίσκουν ακαταμάχητο προσόν στους άνδρες.

Όταν μια γυναίκα βλέπει δύναμη, σταθερότητα, φιλοδοξία και χαρά στη ζωή του άνδρα – όπως και το γεγονός πως ο άνδρας δε φοβάται να της πει «όχι», «ναι» και να εκφράσει την άποψη του – τότε θα θέλει να γίνει ή να συνεχίσει να είναι, μέρος της ζωής του.

#2 Κάνε την να σε θέλει σεξουαλικά μέσα από τον τρόπο που την συναναστρέφεσαι

Το φλερτ είναι μια διαδικασία η οποία μοιάζει με παιχνίδι και ως τέτοιο πρέπει να το δεις. Παίξε μαζί της λοιπόν. Πείραζε την τακτικά (όχι όμως όλη την ώρα σαν κωμικός που δίνει μια παράσταση) και πάντα με τρόπο που δείχνει ότι τη σέβεσαι.

Αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι χτίζει ερωτική έλξη και αυξάνει την σεξουαλική ένταση ανάμεσα στον άνδρα και τη γυναίκα. Δείχνει πως δε φοβάσαι να εκφράσεις τον πραγματικό εαυτό σου μπροστά της, ενώ ταυτόχρονα της προσφέρεις μια ευχάριστη πρόκληση.

Για παράδειγμα, μπορείς να της βγάλεις ένα χιουμοριστικό ψευδώνυμο το οποίο θα το «πετάς» πότε πότε στην κουβέντα για να την πειράξεις. Ή μπορείς να την κατηγορήσεις πως δεν έχει πάρει τα μάτια της από πάνω σου. Πάντα όμως με χαμόγελο και παιχνιδιάρικη διάθεση.Πώς να βάλεις Χιούμορ στο Φλερτ, Πώς να την κάνεις να κολλήσει μαζί σου και να μην ξεκολλάει

#3 Συνδέσου συναισθηματικά μαζί της

Οι γυναίκες θα δράσουν ανάλογα με το πώς θα τις κάνεις να νιώσουν. Και αν θες εγγυημένα και σταθερά αποτελέσματα στο φλερτ, τότε θες να συνδέεσαι συναισθηματικά με τις κοπέλες που γνωρίζεις.

Δώσε λοιπόν βάση σε αυτά που σου λέει όταν μιλάτε και κατά καιρούς κάνε αναφορές σε αυτά. Σε πράγματα που σου είπε ότι της αρέσουν, ότι απεχθάνεται, ότι γουστάρει να κάνει, ότι θέλει να αποφύγει κλπ, ή πράγματα που έχει συζητήσει μαζί σου.

Με αυτόν τον τρόπο της δείχνεις ότι την ακούς πραγματικά και ότι την προσέχεις. Και πίστεψε με αυτός είναι πολύ δυνατός τρόπος να ξεχωρίσεις από τη μάζα τον ανδρών που θα την προσεγγίσουν με στόχο να την εντυπωσιάσουν.

Θες να φλερτάρεις μαζί της, θες η ατμόσφαιρα να έχει ανάλαφρη διάθεση παιχνιδιού, όμως παράλληλα θες να την γνωρίζεις πραγματικά. Χρειάζεται λοιπόν μαζί με την πρόκληση που θα της προσφέρεις, να ρωτάς για εκείνη.

Όχι για το παρελθόν της ή τα πιστεύω της. Δεν χρειάζεται να πας σε τόσο βαθειά θέματα εξ’ αρχής, ούτε να κάνεις τη κουβέντα πολύ σοβαρή. Πρέπει όμως να μη μείνεις στην επιφάνεια και η κοπέλα να νιώσει πως ενδιαφέρεσαι για εκείνη ως άτομο.

Όπως καταλαβαίνεις, για να κολλήσει μαζί σου και να σε θέλει ερωτικά μια γυναίκα χρειάζεσαι να έχεις τη σωστή νοοτροπία και να εξασκηθείς στις σωστές συμπεριφορές.

Και αν θες να μάθεις λεπτομέρειες για το πώς να τα αποκτήσεις πραγματικά και σταθερά αποτελέσματα στο φλερτ δεν έχεις παρά να μιλήσεις μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!