Πως να γίνεις καλός Wingman - Men's Bible

Πως να γίνεις καλός Wingman

Γίνε καλός Wingman

Νιώθεις ποτέ πως χρειάζεσαι εάν φίλο, έναν συνεργάτη; Λειτουργείς καλύτερα μέσα σε ομάδα από ότι κατά μόνας;

Δοκίμασε να βγαίνεις με έναν κολλητό σου. Βρες αυτό που λέμε, τον wingman σου.

Όταν είχα πρωτοξεκινήσει το φλερτ, δεν έβγαινα μόνο με έναν wingman, αλλά ήμασταν ολόκληρη ομάδα και βγαίναμε και περνάγαμε απίστευτα καλά.  Όχι μόνο είναι πιο διασκεδαστικό να βγαίνεις με έναν wingman αλλά σου δίνει και ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι όποτε κολλάς. Σε βοηθάει, σου δίνει πάσα να συνεχίσεις όταν πρέπει, σου υποδεικνύει τις αδυναμίες σου. Για αυτό είναι σημαντικό να βγαίνεις με παρέα.

Βρες λοιπόν κάποιον:

  • Που να περνάτε καλά μαζί όταν εξασκείτε τις μεθόδους σας στην ερωτική προσέγγιση του άλλου φύλου
  • Που να μπορείτε να μοιραστείτε τις ιστορίες σας ο ένας με τον άλλο
  • Που να ξέρεις πώς να σε κάνει να ξεκολλήσεις όταν κολλάς
  • Που να μπορεί να είναι διασκεδαστικός και να σώσει τη βραδιά σας όταν οδεύει προς καταποντισμό
  • Που να σε ωθεί ώστε να προβάλεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Αν δεν έχεις βρει ακόμη έναν τέτοιο φίλο, τότε δεν έχεις καταλάβει κάτι σημαντικό: Αν θέλεις να έχεις τέτοιους υπέροχους wingman, πρέπει αναλόγως να συμπεριφέρεσαι κι εσύ. Και όλα τα παραπάνω που αναζητάς στον τέλειο wingman πρέπει πρώτος από όλους εσύ να τα παρέχεις. Έτσι λειτουργεί.

Έτσι λειτουργεί σε κάθε τομέα της η ζωή, δηλαδή. Αυτό που θέλεις, αυτό που γυρεύεις πρέπει πρώτα να το δώσεις. Αν θέλεις δίπλα σου ανθρώπους που να σε αγαπάνε, πρέπει να αγαπάς. Αν θέλεις όμορφους και ευχάριστους ανθρώπους γύρω σου, πρέπει να γίνεις εσύ όμορφος και ευχάριστος.

Γίνε καλός Wingman

Έτσι λειτουργεί ολόκληρο το σύμπαν. Η ενέργεια δεν καταστρέφεται, ούτε δημιουργείται από το μηδέν. Σε κάθε δράση υπάρχει πάντα μία αντίδραση ανάλογης ποιότητας. Δίνεις για να πάρεις. Τα πράγματα δεν εμφανίζονται από το πουθενά.

Η γυναίκα των ονείρων σου δεν θα εμφανιστεί από το πουθενά. Πρέπει να εργαστείς για να είσαι έτοιμος για αυτό. Ούτε ο καλός φίλος θα έρθει να σε βρει, αν δεν είσαι πρώτος εσύ ένας καλός φίλος. Ό,τι ποιότητες ζητάς από τον φίλο σου πρέπει να τις έχεις πρωτίστως εσύ. Οπότε αν θες έναν εκπληκτικό wingman να βγαίνετε μαζί να σε ανεβάζει και να σε βοηθάει, τότε πρέπει να είσαι έτσι κι εσύ ο ίδιος.

Γίνε καλός Wingman

Πώς όμως μπορείς να γίνεις ο τέλειος wingman, αυτός που, ακολούθως, θα έχει και τέλειους φίλους;

  1. Να ξέρεις τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σου. Έτσι, αν ο κολλητός σου υστερεί κάπου όπου εσύ υπερτερείς θα μπορείς να τον καλύψεις, και το αντίστροφο. Μπορείτε οι δυο σας να συζητήσετε για αυτό πριν βγείτε.
  2. Μάθετε ατάκες. Μάθετε να τρέχετε το δικό σας υλικό. Δεν είναι δύσκολο, έχει την πλάκα του. Κάντε πρόβα καταστάσεις και βρείτε πώς θα τις αντιμετωπίσετε με χιούμορ και φαντασία.
  3. Μάθετε ο ένας από τον άλλο. Από λάθη, από επιτυχίες, από εμπειρίες. Να συζητάτε τι πήγε καλά ή τι πήγε στραβά και γιατί. Είναι πολύ σημαντικό.
  4. Πειραματιστείτε. Έχεις μια ρουτίνα στο μυαλό σου, πλησιάζουμε σε αυτή τη συντροφιά, λέμε εκείνα τα πράγματα. Αλλά κάτι μπορεί να στραβώσει. Αυτοσχεδιάστε. Πειραματιστείτε με καινούρια μοτίβα. Να ξέρετε πάντα, ο ένας θα ξελασπώσει τον άλλον όπως και αν έρθουν τα πράγματα. Αν είναι πάντως να δοκιμάσετε κάτι εντελώς καινούριο. καλό θα είναι να το έχετε κουβεντιάσει από πριν.
  5. Όλα αυτά τα όμορφα χρειάζονται και την εξάσκησή τους. Πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε σαν ομάδα, να ξέρετε ότι είστε ομάδα, ό,τι και αν συμβεί. Αν είστε και οι δύο σας ευέλικτοι άνθρωποί και κυρίως αν δεν έχετε μεταξύ σας συναγωνισμούς, θα τα πάτε μία χαρά.

Οπότε, αυτό που ζητάς στον wingman, γίνε πρώτα εσύ ο ίδιος.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!