Πώς να κάνεις εκπληκτική Πρώτη Εντύπωση στο Φλερτ - Men's Bible

Πώς να κάνεις εκπληκτική Πρώτη Εντύπωση στο Φλερτ

Πώς να κάνεις μια εκπληκτική Πρώτη Εντύπωση στο φλερτ

Πρέπει να ακτινοβολείς από θετική ενέργεια για να κάνεις μία καλή πρώτη εντύπωση.

Πρέπει να εκπέμπεις θετικούς κραδασμούς. Οι άνθρωποι συνηθέστατα γυρεύουν να πιάσουν φιλίες με ανθρώπους που έχουν υψηλότερο κοινωνικό στάτους από το δικό τους. Το κάνουν όλοι αυτό. Ευτυχώς, το στάτους δεν είναι κάτι που ορίζεται μονάχα από τον πλούτο, από την δόξα που απολαμβάνει κάποιος, ή από το πόσο όμορφος είναι. Είναι και ζήτημα συμπεριφοράς. Ας δούμε με συντομία τί θα κάνεις για να περάσεις στον περίγυρό σου την αίσθηση ενός υψηλού στάτους.

#1. Να είσαι ευπαρουσίαστος, περιποιημένος, να δείχνεις άνετος με τα ρούχα που φοράς. Να είσαι καλοξυρισμένος. Μην φεύγεις από το σπίτι νιώθοντας άσχημα με τον εαυτό σου.

#2. Κάνε είσοδο που να εντυπωσιάζει. Να χαμογελάς, ή να γελάς, όταν εισέρχεσαι σε χώρους όπου υπάρχουν άλλοι άνθρωποι. Αν είσαι ήδη με κάποια παρέα, άσε να φανεί ότι απολαμβάνεις τη συντροφιά της παρέας αυτής. Αν είσαι μόνος, προσπάθησε να γνωριστείς άμεσα. Προσπάθησε να νιώσεις ότι ήδη τους ξέρεις.

#3. Η γλώσσα σώματος είναι το κλειδί. Μην σφίγγεις διαρκώς στο χέρι το τηλέφωνό σου. Μην παίζεις με τα κλειδιά σου. Μην ψάχνεις το πορτοφόλι σου. Να χαμογελάς, να κρατάς ψηλά το κεφάλι. Να έχεις ευθεία στάση σώματος. Να στέκεσαι στο κέντρο του δωματίου, μην κρύβεσαι στις γωνίες. Να κάνεις απαλές και ευδιάκριτες χειρονομίες. Απαλές όμως, όχι σαν σπαστικό.

#4. Να κοιτάς στα μάτια τα άτομα που ενδιαφέρεσαι να γνωρίσεις. Να στέλνεις ένα μικρό, συνωμοτικό χαμόγελο προς εκείνη την κατεύθυνση, και να ξαναγυρνάς κατόπιν στη συζήτησή σου.

Το μυστικό για εκπληκτική πρώτη εντύπωση

Εφόσον θα τα έχεις κάνει αυτά και θα είσαι ήδη, αν όχι το κέντρο της προσοχής, τουλάχιστον ένας συμπαθής, διασκεδαστικός και ανοιχτός άνθρωπος, πλησίασε το αντικείμενο του ενδιαφέροντος σου έχοντας στο νου σου τα εξής:

#1. Οι άνθρωποι συχνά προσπαθούν να απαλλαγούν από άγνωστους που επιδιώκουν να μονοπωλήσουν το χρόνο τους. Δεν θέλεις να είσαι και συ ένας τέτοιος άγνωστος. Έτσι λοιπόν, αφού θα έχεις προσεγγίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει, φρόντισε να αναφέρεις κάποια στιγμή ότι πρέπει να γυρίσεις και στη συντροφιά σου για λίγο.

#2. Αν το άτομο που σε ενδιαφέρει βρίσκεται ήδη στο κέντρο κάποιας συντροφιάς, φρόντισε να έχεις αέρα ανάλογο με αυτή τη συντροφιά. Αν ένας άγνωστος πλησιάσει και ρίξει το γενικό κλίμα μιας παρέας, να είσαι βέβαιος πως η παρέα θα προσπαθήσει να τον εξοστρακίσει.

#3. Το καλύτερο είναι να δώσεις προσοχή και ενδιαφέρον όχι μονάχα στο άτομο που θέλεις να προσεγγίσεις, αλλά και στη συντροφιά του. Αν κερδίσεις την προσοχή του συνόλου της συντροφιάς σίγουρα θα κερδίσεις την προσοχή και του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Πώς να κάνεις μια εκπληκτική Πρώτη Εντύπωση στο φλερτ

#4. Να φέρεσαι σαν να είσαι ίσος κοινωνικά με τη συντροφιά που βρέθηκες. Έτσι να φέρεσαι και αυτό να βγαίνει προς τα έξω ακόμη και αν δεν ισχύει. Αν υποθέσουμε ότι βρίσκεσαι με την δική σου συντροφιά και από δίπλα περάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, πες στο φίλο που κουβεντιάζεις, συγνώμη για λίγο, και κάνε τις συστάσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Έπειτα χαμογέλασε με αυτοπεποίθηση και πες, αυτό ήταν. Δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία. Σε βεβαιώ, αυτή είναι μία προσέγγιση που δύσκολα απαντάται.

#5. Προσπάθησε να αποφύγεις γενικές ερωτήσεις, του στυλ από πού είσαι, πού γεννήθηκες και τα παρόμοια. Έχε στο νου σου κάνα δυο θέματα διασκεδαστικά, ευχάριστα, που να μην έχουν να κάνουν με το περιβάλλον, ή με τα επιτεύγματά σου. Σκέψου κάτι γοητευτικό.

#6. Μέχρι το άτομο που σε ενδιαφέρει να δείξει κι αυτό κάποια πρώτα δείγματα ενδιαφέροντος, μην του δίνεις την φουλ προσοχή σου. Να είσαι μεν εστιασμένος αλλά να κρατάς και κάποια απόσταση. Να δημιουργείς την εντύπωση πως είσαι περιζήτητος, με πολλά πράγματα να κάνεις, χωρίς όμως να κάνεις και επίδειξη των επιτυχιών σου.

#7. Να μην είσαι ποτέ αρνητικός. Ποτέ. Να εκφράζεις έναν κόσμο μέσα στον οποίο όλοι θα ήθελαν να ζήσουν.

#8. Να μην υπερβάλεις. Να μην αυτοεπαινείσαι. Αν θέλεις κάτι καλό να ειπωθεί για σένα, κανόνισε με κάποιο γνωστό σου να μπει κάποια στιγμή στη συζήτηση και να εισάγει την ανάλογη πληροφορία.

#9. Μίλησε στη νέα σου γνωριμία για τον εαυτό της, για το πώς λειτουργεί η γλώσσα του σώματος της, για το πώς κινείται και πώς μιλάει και τι εντύπωση περνάει με τα λόγια και τις κινήσεις της. Να της δείξεις ότι την παρατηρείς με προσοχή και ότι έχεις εκτιμήσει πράγματα σε αυτήν που άλλοι δεν είχαν καν προσέξει μέχρι τώρα. Να την αφήσεις να καταλάβει ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου με τρόπο που να νιώσει όμορφα για το εαυτό της.

#10. Μην δείχνεις σαν να της ζητάς κάτι. Αυτό είναι πολύ βασικό. Δες πρώτα τι χρειάζεται το άλλο πρόσωπο. Θέλει προσοχή; Γυρεύει κάποια ενθουσιώδη περιπέτεια, κάποια ενθάρρυνση, ή μία σοβαρή μακροχρόνια σχέση; Δείξει της τι μπορείς εσύ να της παρέχεις. Όχι όμως αμέσως. Άσε τη να αναρωτηθεί κάπως, να το ψάξει.

Αφού σου δώσει το τηλέφωνό της, μείνε και μίλησέ της λιγάκι ακόμη. Να μην νοιώσει ότι πήρες αυτό που ήθελες και μετά την εγκαταλείπεις. Το ίδιο ισχύει αν η προσέγγισή σου δεν ήταν προσέγγιση ερωτική. Ήθελες ας πούμε να μάθεις κάποια πληροφορία επαγγελματικής φύσεως από το συγκεκριμένο άτομο. Μην εξαφανιστείς με το που θα την μάθεις. Δεν είναι ευγενικό.

Αν τα κάνεις όλα αυτά να είσαι σίγουρος ότι θα γίνεις ένα άτομο που πάντα θα κάνει μία αρίστη πρώτη εντύπωση, σε κάθε περίσταση.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!