3 Λόγοι για τους οποίους δεν σου δίνει το Τηλέφωνο της - Men's Bible

3 Λόγοι για τους οποίους δεν σου δίνει το Τηλέφωνο της

3 Λόγοι για τους οποίους δεν σου δίνει το Τηλέφωνο της

Εκεί που φλερτάρεις με μια γυναίκα και νομίζεις ότι όλα πάνε καλά, έρχεται η πολυπόθητη ώρα να ζητήσεις το τηλέφωνο της. Αυτή όμως τελικά μαζεύεται και δεν σου το δίνει. Σου λέει  πως «έχει αγόρι», «δεν συνηθίζει να δίνει το τηλέφωνο της σε αγνώστους» ή ακόμα και το κορυφαίο που έχω ακούσει «δεν έχω τηλέφωνο».

Έπειτα απορείς και αναρωτιέσαι για τον λόγο που αντιδράει έτσι ενώ τα τελευταία 20 λεπτά η συζήτηση σας κυλούσε ομαλά! Μήπως τελικά τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά όσο νόμιζες; Ας δούμε τα 3 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις  την ώρα που μιλάς με μια κοπέλα και την οδηγούν σε αυτή τη συμπεριφορά.

#1. Είσαι υπερβολικά σοβαρός

Μην δίνεις και πολύ μεγάλη βάση σε ότι βλέπεις σε ταινίες τύπου James bond. O τύπος ο αγέλαστος και πολύ σοβαρός που δημιουργεί παθητική έλξη μόνο και μόνο με την πρώτη του ατάκα και το γοητευτικό του βλέμμα που μέσα στο δεκάλεπτο έχει συνοδεύσει την γυναίκα στην υπερπολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου του, απλά δεν υπάρχει.

Σαφώς και παίζει ρόλο η πρώτη εντύπωση που θα κάνεις καθώς και οι  λέξεις που θα πεις στο αρχικό στάδιο της προσέγγισης αλλά η δουλειά σου δεν τελειώνει εκεί (ειδικά αν είσαι στο μπαρ).

Όταν βρίσκεσαι σε ένα μέρος όπου ο κόσμος έχει βγει για να διασκεδάσει, με το να μιλάς σοβαρά, ανέκφραστα και με κλειστή γλώσσα σώματος (πόδια ακούνητα και ριζωμένα στο έδαφος και χέρια στις τσέπες) αυτόματα ρίχνεις την θετική διάθεση της παρέας. Εκείνη την στιγμή εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι περνάς την εικόνα του άντρα «σκληρός σαν βράχος»,  αλλά τις περισσότερες φορές δημιουργείς την εντύπωση ότι είσαι κλειστός χαρακτήρας  και μάλιστα με ανασφάλειες. Δεν είναι κακό να είσαι σοβαρός (αυτό πολλές φορές αρέσει σε διάφορους τύπους γυναικών) αλλά κάν’ το με μέτρο και σε μικρές δόσεις εκεί που πρέπει. 

#2. Είσαι υπερβολικά διασκεδαστικός

Αυτό είναι ένα λάθος το οποίο συνηθίζεται από τους αρχάριους. Δεν είναι κατακριτέο σε καμία περίπτωση, αντιθέτως μάλιστα το να είσαι διασκεδαστικός είναι ένα πολύ δυνατό προτέρημα που λίγοι το κατέχουν, αλλά πρόσεξε μην πέσεις στην παγίδα της υπερβολής. Είμαι σίγουρος πως αναγνωρίζεις ότι είσαι διασκεδαστικός τύπος και όταν προσεγγίζεις χρησιμοποιείς έντονα αυτό το στοιχείο της προσωπικότητας σου διότι έτσι αισθάνεσαι άνετα (και πολύ καλά κάνεις).

Τις περισσότερες φορές όμως χωρίς να το καταλάβεις κάνεις την κοπέλα να διασκεδάζει με εσένα και όχι μαζί με εσένα. Ναι καλά διάβασες, η λέξη μαζί κάνει την διαφορά.

Όταν η κοπέλα διασκεδάζει με εσένα τότε έχεις αναλάβει τον ρόλο του γελωτοποιού (το ξέρω ακούγεται λιγάκι σκληρό) είναι σαν να δίνεις μια παράσταση μόνο και μόνο για να την κάνεις να γελάσει ελπίζοντας έτσι θα σε συμπαθήσει κιόλας.

Μπορεί εκείνη την στιγμή να περνάς όντως πολύ καλά και να διασκεδάζεις με αυτά που λες, αλλά έτσι δείχνεις ότι  προσπαθείς πολύ για να κερδίσεις την συμπάθεια της. Όταν όμως η κοπέλα διασκεδάζει μαζί με εσένα αυτό σημαίνει ότι την έχεις προσκαλέσει στον δικό σου όμορφο και διασκεδαστικό κόσμο και εκείνη την στιγμή είστε συνοδοιπόροι σε ένα απρόβλεπτο φανταστικό ταξίδι, έχετε συνδεθεί με έναν μοναδικό τρόπο και ανταλλάσσετε συναισθήματα! Καταλαβαίνεις την διαφορά; Η διασκέδαση δεν είναι μόνο για σένα είναι και για τους δυό σας!

5+1 συμβουλές για το Χιούμορ στο φλέρτ

#3 Φοβάσαι να κάνεις το επόμενο βήμα

Έκανες την προσέγγιση σου, ξεκίνησε η κουβέντα και μιλάτε περί ανέμων και υδάτων εδώ και 10 λεπτά. Προκειμένου να μην «ρισκάρεις» τις πιθανότητες σου, αντί να κλιμακώσεις και να εκδηλώσεις ερωτικό ενδιαφέρον επαναπαύεσαι στη χαζοκουβεντούλα διότι νιώθεις ασφάλεια και την συνεχίζεις για άλλα 10 λεπτά και για άλλα 10 λεπτά και για άλλα 10 λεπτά, μέχρι που η συζήτηση έχει γίνει βαρετή…

Έπειτα παρατηρείς ότι πέρασε η ώρα και πρέπει να επιστρέψεις στην παρέα σου, προκειμένου λοιπόν να γυρίσεις με «άδεια χέρια» ζητάς δειλά – δειλά το τηλέφωνο της  και αντί για να σου δώσει αριθμό, σου σηκώνει έναν ολόκληρο τοίχο άμυνας. Φαντάζομαι δεν απορείς γιατί έγινε αυτό.

Όπως και να έχει, το πιο σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην σε παίρνει από κάτω. Χρησιμοποίησε το feedback που πήρες υπέρ σου, βάλε σε μια άκρη τα πράγματα που ξέρεις ότι κάνεις καλά όταν επικοινωνείς με μια γυναίκα, ρίξε λίγο τον εγωισμό σου και έπειτα αναγνώρισε τι κάνεις λάθος και προσπάθησε να το διορθώσεις.

Πως θα αναγνωρίσεις όμως ποια είναι τα λάθη σου; Με την πιο απλή μέθοδο… Όταν επανειλημμένα δοκιμάζεις κάτι που δεν σου επιφέρει αποτέλεσμα τότε, άλλαξε το! Μη φοβάσαι να πειραματιστείς και να αφεθείς ελεύθερος στο φλερτ. Το βασικότερο είναι σε κάθε σου προσέγγιση να δείχνεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και να εκδηλώνεις με κομψό τρόπο τις προθέσεις σου.

Και αν θες να καταλάβεις που κολλάς και γιατί κολλάς αλλά και να μάθεις πως μπορείς να προχωρήσεις μπροστά, δες εδώ.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!