Η σωστή Χημεία – Πως θα ξέρεις ότι την έχεις - Men's Bible

Η σωστή Χημεία – Πως θα ξέρεις ότι την έχεις

Η σωστή Χημεία – Πως θα ξέρεις ότι την έχεις

Ας αφήσουμε για λίγο τις σχέσεις εκτός. Τουλάχιστον με τον συμβατικό τρόπο που τις έχουμε στο μυαλό μας. Όταν γνωρίζεις μία γυναίκα υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που σε κάνουν να την θες. Δεν μιλάμε για τίποτα λογικό. Σε αυτά τα θέματα, η λογική δεν έχει χώρο.

Τι λέμε συνήθως όταν γνωρίζουμε κάποια και ξέρουμε ότι μας κάνει, χωρίς να την γνωρίζουμε πολύ ώρα; «Υπάρχει σωστή Χημεία». Τί είναι άραγε αυτό; Από τί προκύπτει και πως φτάσαμε να χρησιμοποιούμε αυτή την έκφραση;

Το σώμα σου είναι ένα τεράστιο βιολογικό εργοστάσιο. Όχι, δεν υπονοώ ότι είσαι χοντρός αλλά ότι έχεις έναν οργανισμό που εκτελεί εκατομμύρια διαφορετικές διεργασίες, ταυτόχρονα, κάθε δευτερόλεπτο. Αυτές οι διεργασίες γίνονται αυτόματα και με διάφορους σκοπούς. Αναπνοή, πέψη, σκέψη, καύσεις και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς.

Για να μην το κουράσω άλλο με την βιολογία, ας φτάσουμε στο δια ταύτα. Όταν φλερτάρεις με μία γυναίκα, το σώμα σου παίρνει φωτιά. Ο εγκέφαλος σου στέλνει με φρενήρη ρυθμό πληροφορίες στο υπόλοιπο σώμα σου και ενεργοποιεί διάφορα συστήματα.

Αυτά με τη σειρά τους ελευθερώνουν τεράστιες ποσότητες ουσιών, οι οποίες είναι σχεδιασμένες με μία σκέψη. Να σε κάνουν ελκυστικό προς τις γυναίκες. Αυτές οι ουσίες διαμορφώνουν το πώς μυρίζεις, τι γεύση έχεις και το πώς σε αισθάνεται μία γυναίκα.

Αντίστοιχες διεργασίες γίνονται και στο σώμα της γυναίκας. Εδώ βέβαια μπορούμε να ευχαριστήσουμε όλες τις εταιρίες καλλυντικών που χρόνια τώρα τους κάνουν τη ζωή πιο εύκολη ή όχι…

Η λάθος χρήση καλλυντικών έχει αποτρέψει πολλούς από εμάς από το να έρθουμε πιο κοντά σε μία γυναίκα. Αυτό καλό είναι να το θυμάσαι κι εσύ. Η κολόνια δεν πάει με το λίτρο γιατί δεν πρέπει να την λούζεσαι.

Ας έρθουμε στην κρίσιμη στιγμή λοιπόν, την στιγμή που δημιουργείται η σωστή χημεία. Όταν γνωρίζεις κάποια, οι αισθήσεις σου «ανοίγουν» για να λάβουν όλα τα απαραίτητα σήματα που θα σε ξεσηκώσουν και θα σε κάνουν να την θες.

Όραση

Από τα πιο αυτονόητα. Είναι σημαντικό να σου αρέσει αυτή που έχεις απέναντί σου. Να βλέπεις κάτι που να ταιριάζει στις επιθυμίες σου. Το οπτικό ερέθισμα είναι πολύ σημαντικό καθώς οι περισσότεροι άντρες είναι οπτικοί τύποι. Όχι όλοι όμως και αυτό σημαίνει ότι για κάποιους δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση να τους αρέσει αυτό που βλέπουν.

Ακοή

Αντίστοιχα, είναι εξίσου σημαντικό να σου αρέσει η φωνή της. Η ομιλία της και το γέλιο της, ακόμα κι ο τρόπος που αναστενάζει, βογκάει ή φταρνίζεται θα πρέπει να ταιριάζει στις ακούσιες ανεπαίσθητες προτιμήσεις σου.  Σε πόσους από εμάς άραγε, μας αρέσει να μας ψιθυρίζει στο αυτί την ώρα που βρισκόμαστε σε πιο ιδιαίτερες στιγμές;

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τον τρόπο που λειτουργούν οι άνδρες και οι γυναίκες στο φλερτ, δες εδώ 

Όσφρηση

Και περνάμε σε πιο ιδιαίτερα στοιχεία. Η όσφρηση παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο από ότι φαντάζεσαι. Σου έχει τύχει ποτέ να περάσεις δίπλα από κάποια γυναίκα και δευτερόλεπτα μετά να διασχίσεις το κύμα που αφήνει πίσω της. Ένας συνδυασμός μαλακτικού ρούχων, αρώματος και φυσικής μυρωδιάς του κορμιού της που μπορεί να σε ξεσηκώσει σε δευτερόλεπτα.

Από την άλλη πλευρά, φαντάσου να μην είχε βάλει αποσμητικό, να ήταν ιδρωμένη και στο δρόμο όλη μέρα, λουσμένη στο καυσαέριο. Άσχημο ε;

Αφή

Με απλά λόγια κι εδώ, είναι απαραίτητο να σου αρέσει η αίσθηση της όταν την ακουμπάς. Το πόσο απαλή είναι, το αν τα χέρια της είναι σκληρά, πόση δύναμη βάζει σε αυτά όταν σε ακουμπάει.

Πόσο σφιχτό ή χαλαρό αισθάνεσαι το κορμί της πάνω σου. Αν η θερμοκρασία του σώματος της είναι ευχάριστη. Αν έχεις κάνει σχέση με γυναίκα και έχεις περάσει έναν χειμώνα μαζί της, τότε ξέρεις το άγγιγμα του θανάτου, όταν σε ακουμπάει με τα παγωμένα της πόδια, κάτω από τα σκεπάσματα!

Η σωστή Χημεία – Πως θα ξέρεις ότι την έχεις

Γεύση

Τελευταία και εξίσου απαραίτητη αίσθηση για τη σωστή χημεία. Και πιο kinky θα έλεγα. Η γεύση συνεργάζεται άμεσα με την όσφρηση. Εξάλλου είναι συμπληρωματικές αισθήσεις. Αν δεν έχεις την μία, η άλλη υπολειτουργεί.

Η αίσθηση που έχουν τα χείλη της όταν την φιλάς, η γεύση του λαιμού της και φυσικά η γεύση που έχουν τα πιο ιδιαίτερα μέρη της (ναι, κάποιοι το κάνουμε κι αυτό. Αν δεν το κάνεις, σου συνιστώ να ξεκινήσεις άμεσα) είναι σημαντικοί παράγοντες για να σε κάνουν να θες κάποια περισσότερο ή λιγότερο.

Φυσικά η σωστή χημεία έχει ακόμα περισσότερο πράγματα. Ότι αναφέρουμε εδώ είναι μόνο οι βιολογικοί παράγοντες που παίζουν ρόλο κατά την επαφή σου με μία γυναίκα. Για τα υπόλοιπα θα επανέλθουμε σε άλλο άρθρο.

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι κάποια σου «κάνει» από τη στιγμή που την πλησιάζεις και παίρνεις μία μυρωδιά, όπως λέμε. Αν το αγνοήσεις και λειτουργήσεις με τη λογική σου, τότε την πάτησες.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!