Φλερτάροντας με γυναίκες που δεν μιλάνε την γλώσσα σου - Men's Bible

Φλερτάροντας με γυναίκες που δεν μιλάνε την γλώσσα σου

Φλερτάροντας με γυναίκες που δεν μιλάνε την γλώσσα σου

Όποιος ασχολείται καιρό με το φλερτ, έχει βρεθεί σε πολλές καταστάσεις. Η ένταση, η αδρεναλίνη, η χαρά και η ικανοποίηση που προσφέρουν αυτές είναι ασύγκριτες.

Άσχετα με το πόσο καλές ή κακές εμπειρίες είναι, οι προκλήσεις που προκύπτουν σε κάθε νέα συναναστροφή και οι δυσκολίες που καλούμαστε να ξεπεράσουμε, είναι αυτές που κάνουν τόσο ενδιαφέρον το παιχνίδι.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που δυσκολεύουν το παιχνίδι. Οι περιορίστηκες πεποιθήσεις, το άγχος και η αμφιβολία στις ικανότητες μας, παλαιότερες κακές εμπειρίες, το περιβάλλον, οι ίδιες οι γυναίκες όταν δεν είναι και τόσο συνεργάσιμες, το θέμα συζήτησης, το πώς θα κλιμακώσω και άλλα πολλά.

Φαντάσου να σκέφτεσαι όλα αυτά και όταν πλησιάσεις μία γυναίκα, να διαπιστώσεις ότι δεν μιλάει την γλώσσα σου καθόλου ή ελάχιστα.

Όταν βρίσκεσαι στη χώρα σου

Είναι κάτι αναμενόμενο για την χώρα μας ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Όντας καλοκαιρινός προορισμός για όλη την Ευρώπη και την Αμερική, η χώρα μας γεμίζει γυναίκες που μιλάνε οτιδήποτε άλλο παρά ελληνικά. Η επικοινωνία, λοιπόν, θα πρέπει να γίνει στα αγγλικά ή στην δική της γλώσσα.

Σωστό αλλά όχι 100%. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, το φλερτ δεν είναι απαραίτητα λεκτικό. Μπορείς να φλερτάρεις εξίσου αποτελεσματικά στα ελληνικά, σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, με «σπασμένες» λέξεις και εκφράσεις, ακόμα και με χειρονομίες.

Ας το δούμε θετικά. Προσεγγίζεις μία γυναίκα, ανοίγεις την κουβέντα και σου απαντάει σε μία άλλη γλώσσα. Ακόμα και αν τα αγγλικά σου είναι επιπέδου Lower, σίγουρα μπορείς να πεις ένα καλώς ήρθες στη χώρα μου. Εφόσον δεν θα αναλύσετε οικονομικά προβλήματα, οι λέξεις και οι εκφράσεις που θα χρησιμοποιήσεις μπορούν να είναι πολύ απλές.

Επίσης, δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι μειονεκτικά γιατί δεν ξέρεις την γλώσσα της ή αγγλικά. Όταν αποφάσισε να έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και σκέφτηκε ότι θα φλερτάρει με κάποιον Έλληνα, δεν κόλλησε στο ότι δεν ξέρει ελληνικά. Την εμπειρία θέλει, όπως κι εσύ.

Χρησιμοποίησε απλές εκφράσεις, κράτα όσο καλύτερη οπτική επαφή μπορείς και χαμογέλα. Όταν θα κοιτάτε το κινητό της για να της δώσεις οδηγίες, θα έχεις μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθεις κοντά της και να την ακουμπήσεις απαλά. Αυτό θα σπάσει πολύ γρηγορότερα τον πάγο από οποιαδήποτε ατάκα.Φλερτάροντας με γυναίκες που δεν μιλάνε την γλώσσα σου

Όταν πας εσύ στο εξωτερικό

Εδώ τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Είσαι σε μία ξένη χώρα, οπότε είναι απόλυτα λογικό να μην ξέρεις καλά την γλώσσα και να χρειάζεσαι βοήθεια. Σκέψου το λίγο. Είσαι ελαφρώς χαμένος και χρειάζεσαι βοήθεια. Όποια γυναίκα και να σταματήσεις θα είναι παραπάνω από πρόθυμη να σε βοηθήσει. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, θα της ξυπνήσεις τα ένστικτα προστασίας που έχει.

Η αρχή είναι η ίδια. Μπορείς να σταματήσεις την οποιαδήποτε, για οποιονδήποτε λόγο. Ψάχνεις μία οδό ή ένα μαγαζί και θέλεις να σου δείξει στο χάρτη που είναι. Το γεγονός ότι δεν μιλάς καλά την γλώσσα της ή τα αγγλικά, θα το κάνει ακόμα καλύτερο. Οι περισσότερες γυναίκες βρίσκουν την ξενική προφορά χαριτωμένη ή αισθησιακή.

Οτιδήποτε σπάει το κλασσικό μοτίβο σκέψης της, είναι πρόκληση. Όταν μιλάς με προφορά, ακούει ότι συνήθως αλλά με μία μικρή διαφορά. Αυτό την κάνει να δίνει περισσότερη προσοχή. Επίσης, ο χαμένος, χαμογελαστός ξένος με την περίεργη προφορά, αρέσει σε πολλές γυναίκες.

Θες να μάθεις τα μυστικά του φλερτ; Δες εδώ

Όταν μένεις σε ξένη χώρα

Έχοντας περάσει μήνες σε διάφορες χώρες, μπορώ να σου πω ότι τα πράγματα είναι εξίσου εύκολα. Εντάξει, ξεπέρασες το πρώτο σοκ και τώρα προσπαθείς να προσαρμοστείς. Ο καλύτερος τρόπος να συναναστραφείς με γυναίκες, είναι να βρεις ένα, δύο μαγαζιά και να αρχίσεις να συχνάζεις εκεί. Θα αποτελέσεις το νέο πρόσωπο και θα γίνεις κάτι σαν είδηση.

«Έχεις δει έναν τύπο που έρχεται τώρα τελευταία εδώ; Έναν χαμογελαστό που μιλάει με περίεργη προφορά». Αργά η γρήγορα θα σε ρωτήσουν από πού έρχεσαι, ποιος είσαι και πόσο καιρό θα μείνεις.

Άλλη επιλογή είναι να συναναστραφείς με ντόπιους συμφοιτητές ή συναδέλφους σου. Αυτοί θα σε πάρουν μαζί σου στα στέκια τους και έμμεσα θα γνωρίσεις όσες γυναίκες ξέρουν. Εκεί θα είναι ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα, καθώς θα αναλάβουν να σας συστήσουν κιόλας.

Το φλερτ με γυναίκες που δεν μιλάνε την γλώσσα σου είναι ενδιαφέρον και έχει έναν διαφορετικό βαθμό δυσκολίας που μπορεί να σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!