Όταν το φλερτ δεν πάει καλά: 3 Σημάδια πως έχει βαρεθεί - Men's Bible

Όταν το φλερτ δεν πάει καλά: 3 Σημάδια πως έχει βαρεθεί

Όταν το φλερτ δεν πάει καλά: 3 Σημάδια πως έχει βαρεθεί σχέση σου έχει γίνει βαρετή

Πως καταλαβαίνεις ότι το φλερτ με μια κοπέλα δεν εξελίσσεται καλά; Ποια είναι τα σημάδια πως έχει βαρεθεί και σύντομα η κουβέντα σας θα λάβει τέλος;

Στο φλερτ όπως και τη ζωή κερδίζει ο πιο ευέλικτος και αυτός που προσαρμόζεται αμεσότερα και καλύτερα στις καταστάσεις.

Στα πλαίσια των ερωτικών γνωριμιών, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να «διαβάζεις» σωστά την κοπέλα και ενώ μπορεί να γνωρίζεις ποια σημάδια δείχνουν ότι της αρέσεις, είναι σημαντικό να γνωρίζεις και τα σημάδια που δείχνουν ότι έχει βαρεθεί.

Φυσικά όπως λέω κάθε φορά σε άρθρο σχετικό με τη μη λεκτική επικοινωνία, κάθε σημάδι ενδέχεται να έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα την περίσταση και το κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο βρίσκεστε. Γι’ αυτό χρειάζεται να μην τα διαβάζεις μεμονωμένα αλλά σε ομάδες.

Και εννοείται πως εδώ μιλάμε για κοπέλα που ενδιαφέρεται για φλερτ, αλλά τελικά αρχίζει να βαριέται. Σε περίπτωση που δεν ενδιαφέρεται, την ευχαριστείς και φεύγεις.

Ποια είναι τα σημάδια πως έχει βαρεθεί;

#1 Κοιτάζει διαρκώς δεξιά και αριστερά

Την προσέγγισες με σεβασμό, της έπιασες κουβέντα και αρχίσατε να μιλάτε ζωηρά και με ενδιαφέρον. Η κοπέλα αρχικά σε παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή, όμως σταδιακά αρχίζει να σε ακούει παθητικά, να γνέφει στα λεγόμενά σου και να κοιτάζει δεξιά και αριστερά αντί να σε κοιτάζει στα μάτια.

Όπως καταλαβαίνεις το φλερτ δεν πηγαίνει και πολύ καλά. Η κοπέλα ξεκίνησε να μιλάει μαζί σου γιατί η προσέγγιση σου της τράβηξε το ενδιαφέρον, αλλά στην πορεία η κουβέντα αποδείχτηκε μονότονη και πληκτική.

Τα σημάδια είναι αρκετά σαφή. Η κοπέλα έχει βαρεθεί και σύντομα η κουβέντα σου μαζί της θα λήξει.

Σε αυτήν την περίπτωση είναι σημαντικό να μην πανικοβληθείς. Πολλοί άνδρες με το που αντιληφθούν ότι βαριέται η κοπέλα που προσπαθούν να φλερτάρουν, αγχώνονται και αλλάζουν απότομα συμπεριφορά προκειμένου να το διορθώσουν.

Αρχίζουν να κάνουν πολλά πειράγματα μαζεμένα, πολλά από αυτά μάλιστα γίνονται με έναν απότομο τρόπο μήπως και φανούν πιο δυναμικά, όμως αυτή η τακτική δεν πετυχαίνει.

Το μόνο που κάνει η παγίδα της υπερβολής είναι να φανερώνει το άγχος του άνδρα και το φόβο του ότι θα χάσει την ευκαιρία του μαζί της. Πράγμα που μειώνει ακόμα περισσότερο την ελκυστικότητά του στα μάτια της κοπέλας.

#2 Απαντάει με μικρές σύντομες προτάσεις ή και μονολεκτικά

Το να μη συμμετέχει ιδιαίτερα η κοπέλα στην κουβέντα είναι συχνό φαινόμενο στα πρώτα στάδια του φλερτ, όταν ο άνδρας και η γυναίκα δε γνωρίζονται. Και ο λόγος για αυτό είναι πως η γυναίκα θέλει να συλλέξει μερικές πληροφορίες για τον άνδρα μέσα απ’ τον τρόπο που μιλάει και συμπεριφέρεται, πριν αποφασίσει να επενδύσει περισσότερο σε μια γνωριμία μαζί του.

Αν όμως διαπιστώσεις πως συμβαίνει το ανάποδο και πως ενώ αρχικά η κοπέλα ήταν πιο ομιλητική και συμμετείχε περισσότερο και πιο ενεργά στην κουβέντα, άρχισε σταδιακά να μιλάει λιγότερο και να απαντάει με μικρές σύντομες προτάσεις ή και μονολεκτικά, τότε τα πράγματα δεν είναι καλά.

Το πιθανότερο είναι πως ο αρχικός ενθουσιασμός έχει χαθεί και η κοπέλα έχει αρχίσει να βαριέται. Σε αυτές τις περιπτώσεις αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι πως ο άνδρας ξεκινάει με καλές πρώτες εντυπώσεις αλλά το χάνει στην πορεία, είτε γιατί κάνει πολλές βαρετές ερωτήσεις, είτε γιατί είναι πολύ προβλέψιμος και πεζός στον τρόπο που μιλάει.

Ελάττωσε τις ερωτήσεις, κάνε της μερικά πειράγματα με σεβασμός και πάντα με πρόθεση για παιχνίδι και φλερτ και διηγήσου μικρές ιστορίες από τη ζωή σου οι οποίες θα σε βοηθήσουν και να κρατήσεις περισσότερη ώρα τον διάλογο ζωντανό, αλλά και να μοιραστείς ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον εαυτό σου.

#3 Το σώμα της «κοιτάζει» αλλού όταν σου μιλάει

Μπορεί να μιλάτε για πολλή ώρα και μπορεί η κοπέλα να είναι κοινωνική μαζί σου, αλλά αν το σώμα της και/ ή το βλέμμα της είναι στραμμένα αλλού καθώς σου μιλάει, τότε μάλλον δεν έχεις το ενδιαφέρον της.

Η κατεύθυνση που έχει το σώμα της κοπέλας και η συχνότητα της οπτικής επαφής, αποτελούν δύο πολύ καλές ενδείξεις που σε βοηθούν να καταλάβεις αν το φλερτ μεταξύ σας εξελίσσεται καλά ή όχι.

Στην περίπτωση που βλέπεις ότι η κοπέλα μιλάει μαζί σου αλλά το σώμα της δείχνει αλλού λες και ετοιμάζεται να φύγει, τότε μάλλον δεν την έχεις κερδίσει.

Για αρχή, είναι σημαντικό να υπάρχει μια ισορροπία στο ενδιαφέρον που εκδηλώνουν οι δύο πλευρές. Αν το δικό σου σώμα είναι στραμμένο πάνω της ενώ το δικό της κοιτάζει αλλού, υποσυνείδητα δείχνεις δυσανάλογα περισσότερο ενδιαφέρον απ’ την κοπέλα και μοιάζει σαν να την κυνηγάς και να προσπαθείς να την πείσεις να σου δώσει λίγο σημασία.

Γι’ αυτό φρόντισε να στρίψεις κι εσύ ελαφρώς (και όχι εντελώς) το σώμα σου ώστε το ενδιαφέρον που εκδηλώνεις μη λεκτικά, να είναι στο ίδιο επίπεδο με το δικό της.

Από εκεί και πέρα αυτό που χρειάζεται για να ανατρέψεις τα δεδομένα, είναι να αυξήσεις την περιέργειά της για εσένα και φυσικά να εισάγεις λίγο χιούμορ στο διάλογο, πάντα με φειδώ.Όταν το φλερτ δεν πάει καλά: 3 Σημάδια πως έχει βαρεθεί

Το ότι βαριέται δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε θα καταλήξει κάπου το φλερτ μεταξύ σας

Στο διαδικτυακό φλερτ, το να μην έχεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον τιμωρείται αυστηρά, καθώς αν η κοπέλα βαρεθεί, ειδικά στα πρώτα στάδια της κουβέντας, μπορεί απλά να σταματήσει να σου μιλάει χωρίς να έχεις εσύ κάποια άμεση ευκαιρία να ξανακερδίσεις το ενδιαφέρον της.

Στο φλερτ από κοντά όμως τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Ακόμα και αν δεν ξεκίνησες με τις καλύτερες εντυπώσεις, από τη στιγμή που δείχνεις τύπος περιποιημένος (σωστό grooming, style κλπ) και όχι δήθεν ή περίεργος, μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση.

Η χλιαρή πρώτη εντύπωση δεν είναι θανατική ποινή. Άλλωστε, λόγω άγχους απόδοσης, οι περισσότεροι άνδρες δεν ξεκινούν με την καλύτερη δυνατή εντύπωση που θα μπορούσαν να κάνουν.

Είτε ξεκινούν το φλερτ με έντονη αμηχανία, είτε στην προσπάθειά τους να δείξουν cool, καταλήγουν να δείχνουν κάπως try hard. Δεν κρίνονται όμως όλα απ’ την πρώτη εντύπωση.

Οι περισσότερες γυναίκες δίνουν ευκαιρίες σε άνδρες που δείχνουν αρκετά υποσχόμενοι, ακόμα και αν τα πρώτα λεπτά του φλερτ δεν είναι τόσο δυνατά.

Αν λοιπόν παρατηρήσεις κάποιο από τα παραπάνω σημάδια και νιώσεις πως βαριέται, μη θεωρήσεις αυτόματα πως απαραίτητα έχει χαθεί το παιχνίδι.

Περισσότερο δες τα ως ένδειξη πως χρειάζεται να αλλάξεις κάτι στον τρόπο που επικοινωνείς. Άλλωστε το φλερτ δεν είναι κάτι που κάνεις μόνος σου, αλλά ένας συνεργατικός «χορός» στον οποίο χρειάζεται να διαβάζεις σωστά τα σημάδια πως έχει βαρεθεί που σου δίνει η κοπέλα.

Θες να μάθεις πως μπορείς να κεντρίσεις το ενδιαφέρον της; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!