Σταμάτα να την Κυνηγάς! - Men's Bible

Σταμάτα να την Κυνηγάς!

Σταμάτα να την Κυνηγάς!, Πόσο αξίζει να Προσπαθήσεις για μια Γυναίκα στο Φλερτ;

Συχνά επικοινωνείτε μαζί μας για θέματα που σας απασχολούν, ερωτήματα και απορίες. Και απ’ ότι παρατηρούμε, ένα θέμα που προκύπτει με μεγάλη συχνότητα περιστρέφεται γύρω από το μέχρι ποιο σημείο να διεκδικήσει κάποιος μία κοπέλα. Πόσο επίμονος να είναι. Και τον ρόλο των alpha male στο να πηγαίνουν πάντα για αυτό που θέλουν. Αυτό το θέμα πραγματεύεται το σημερινό άρθρο: Δεν υπάρχει λόγος να την κυνηγάς από πίσω!

Είναι αλήθεια πως τέτοια ερωτήματα και σκέψεις έχουν παρουσιαστεί σε όλους μας κατά καιρούς και υπό διάφορες μορφές:

«Δεν απάντησε στο μήνυμά μου. Τι να της στείλω τώρα για να της κεντρίσω το ενδιαφέρον και να την κάνω να μου απαντήσει;»

«Το ξέρω ότι της αρέσω, παρόλο που δεν απάντησε όταν της τηλεφώνησα. Πότε να την ξανακαλέσω;»

«Αν και μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται, τι να κάνω για να καταφέρω να βγούμε;»

Και κάπου εδώ έρχεται η οπτική των «ειδικών» που υπόσχεται να λύσει όλα αυτά τα θέματα: Διάβασε το τάδε άρθρο. Στείλε την τάδε ατάκα. Κάλεσε την τόσες φορές σε τόσες μέρες. Πες αυτό. Πες το άλλο. Να επιμείνεις περισσότερο, έτσι κάνουν τα alpha male.

Το βασικό ερώτημα

Η αλήθεια είναι πως τα παραπάνω μπορεί να φαίνονται εντυπωσιακά για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα ή είναι όντως αγχωμένοι για κάποια κοπέλα, και προσπαθούν να πιαστούν από κάπου για να την «καταφέρουν» να βγει μαζί τους. Όμως όλοι αυτοί χάνουν και πάλι το βασικό σημείο:

Γιατί να θες τόσο πολύ να βγεις με κάποια, η οποία δεν θέλει και αντίστοιχα το ίδιο να βγει μαζί σου;

Γιατί να την κυνηγάς και να πρέπει να προσπαθήσεις να την «πείσεις» για να βγει μαζί σου;

Τι δείχνει αυτή η νοοτροπία για τον εαυτό σου; Που είναι τα στάνταρντ σου; Δεν είμαστε πωλητές εγκυκλοπαίδειας απεγνωσμένοι να βρουν έναν πελάτη. Πρόκειται για τον εαυτό μας και την ίδια μας τη ζωή.

Αν το καλοσκεφτείς, η απόγνωση να βγεις μαζί της δείχνει ότι την έχεις μεγάλη ανάγκη, ότι κρέμεσαι ήδη από αυτήν και ότι έχεις μικρό αίσθημα αυτοαξίας. Και η ανάγκη να επιμείνεις για να επιβάλλεις το θέλω σου δείχνει άγχος για την ταυτότητά σου και υπεράσπιση ενός ψεύτικου εγώ.

Άνδρες με αυτοπεποίθηση, ισχυρό αίσθημα αυτοαξίας και ενδιαφέροντα πράγματα να συμβαίνουν στη ζωή τους, πολύ απλά δεν δίνουν χρόνο και ενέργεια σε ανθρώπους που δεν είναι εξίσου ενθουσιασμένοι με τους ίδιους.

Σταμάτα να την Κυνηγάς!

Όμως ας το σκεφτούμε και αλλιώς: ακόμα και αν καταφέρεις να δελεάσεις (με μια ατάκα, text game κλπ) τελικά κάποια κοπέλα να βγείτε, συγχαρητήρια, και πάλι βγήκες με μια κοπέλα που απλά δεν ενδιαφέρεται πραγματικά να είναι εκεί μαζί σου. Πόσο ωραίο σου φαίνεται αυτό για σένα;

Ένας καλύτερος τρόπος σκέψης

Η αρχή για έναν πιο ώριμο τρόπο σκέψης γίνεται με το να μπορείς να βάλεις τα όρια σου.  Όταν έχεις όρια και τα εφαρμόζεις αποκτάς μια υγιή προσωπικότητα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Και έτσι γίνεσαι πολύ πιο ελκυστικός ώστε να μην απαιτείται να χρησιμοποιήσεις καμία «ατάκα» ή «μαγικό» μήνυμα ή να την κυνηγάς από πίσω. Πραγματικά πιστεύουμε ότι αυτή είναι η σημαντικότερη dating συμβουλή προκειμένου να μην  χρειάζεται να την «πείσεις».

Ο βασικός τρόπος για μην έχεις flakes (όπου flake, το να μην καταλήγεις σε ραντεβού με μία κοπέλα ενώ έχετε ανταλλάξει τηλέφωνα) είναι να την ελκύεις τόσο, ώστε ούτως ή άλλως να θέλει να σε ξαναδεί.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το πώς θα γίνεις περισσότερο ελκυστικός, πάτα εδώ:

Φυσικά αυτό χρειάζεται δουλειά. Χρειάζεται δηλαδή να δουλέψεις ώστε να γίνεις η καλύτερη και πιο ελκυστική έκδοση του εαυτού σου. Ώστε πρώτα από όλα να είσαι εσύ ο ίδιος ικανοποιημένος με τον εαυτό σου και οι άλλοι (και οι γυναίκες) θα ακολουθήσουν.

Γιατί, ΟΚ, ακόμα κι αν μία στο τόσο με κάποια ατάκα καταφέρεις να «πείσεις» κάποια να βγει μαζί σου και ακόμα και αν την «ρίξεις», μέσα σου θα ξέρεις ότι δεν ήταν εξαιτίας του πραγματικού σου εαυτού. Και πραγματικά, υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό;

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!