Τεχνικές Φλερτ: Πως το Push-Pull σε κάνει Ακαταμάχητο - Men's Bible

Τεχνικές Φλερτ: Πως το Push-Pull σε κάνει Ακαταμάχητο

Τεχνικές Φλερτ: Το Push-Pull για Αρχάριους, Πώς να γίνεις πιο Δημοφιλής ακολουθώντας τον θεμελιώδη κανόνα των κοινωνικών δυναμικών

Έχεις ακούσει ποτέ για το λεγόμενο «push-pull»; Πρόκειται για μια από τις πιο ευέλικτες και αποτελεσματικές τεχνικές φλερτ, η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να ιντριγκάρεις τις κοπέλες (αλλά και κάθε συνομιλητή σου) με ευκολία. Τι είναι όμως το «push-pull» και πως ακριβώς βοηθάει στο φλερτ;

Στην ουσία το «push-pull» είναι ίντριγκα και πρόκληση. Πρόκειται για έναν εύστοχο συνδυασμό ενός πειράγματος με ένα κομπλιμέντο, το οποίο στοχεύει στο να σπάσει το προβλέψιμο μοτίβο της κουβέντας και να προκαλέσει έντονα συναισθήματα.

Πρόκειται για ένα ωραίο λεκτικό «πάρε – δώσε», μια από τις πιο αξιόπιστες και δυνατές τεχνικές φλερτ, που μπορείς να κάνεις με κοπέλες που ενδιαφέρονται για φλερτ. Ταυτόχρονα όμως, για να γίνει σωστά, χρειάζεται εμπειρία και αυτοέλεγχο.

Όπως ο μπασκετμπολίστας χρειάζεται να ασκήσει ίσα ίσα την απαραίτητη δύναμη με το χέρι του για να θέσει τη μπάλα σε σωστή τροχιά ώστε να μπει το τρίποντο, έτσι και εδώ χρειάζεται ανάλογη ευαισθησία και εμπειρία στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι.

Αυτός είναι και ο λόγος που αρκετοί άνδρες αποφεύγουν να πειράξουν παιχνιδιάρικα την κοπέλα με την οποία φλερτάρουν, πόσο μάλλον να συνδυάσουν το πείραγμα τους με ένα διακριτικό κομπλιμέντο.

Γιατί όμως;

Ο κύριος λόγος που ο μέσος άνδρας δεν κάνει κάποιο πείραγμα στο φλερτ, πόσο μάλλον να κάνει ένα ολοκληρωμένο push-pull, είναι γιατί φοβάται πως η γυναίκα με την οποία θέλει να φλερτάρει, δεν θα αντιδράσει θετικά. Σε κάποιον άπειρο με τις γυναίκες, η τεχνική αυτή μοιάζει με ένα μεγάλο ρίσκο.

Και το ρίσκο είναι κάτι που οι περισσότεροι αρχάριοι στο φλερτ θέλουν να αποφύγουν. Ωστόσο τι πραγματικά ρισκάρουν;

Για να εξηγήσω λίγο πιο λεπτομερώς την τεχνική, με τον όρο push εννοούμε κάποιο είδος πειράγματος, είτε με λεκτικό τρόπο είτε με μη λεκτικό τρόπο, κάτι το οποίο δείχνει πως απομακρύνεσαι ελαφρώς απ’ την κοπέλα.

Και με τον όρο pull εννοούμε το κλείσιμο αυτής της απόστασης, (πχ με κάποιο κομπλιμέντο).

Το «ρίσκο» για τον μέσο άνδρα είναι πως δυσκολεύεται να «απομακρυνθεί» εκούσια από την κοπέλα. Νιώθει πως αυτό θα ωθήσει την κοπέλα με κάποιον τρόπο να τον απορρίψει.Τεχνικές Φλερτ: Το Push-Pull για Αρχάριους

Άσε που αν της κάνει κάποιο κομπλιμέντο και εκείνη δεν αντιδράσει θετικά, αυτό θα ισοδυναμεί με ξεκάθαρη απόρριψη για εκείνον.

Παρ’ όλα αυτά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ρίσκο. Αποφεύγοντας το πείραγμα, και ειδικά το push-pull ως τεχνική, χάνουν έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να αυξήσουν την ίντριγκα, την ερωτική έλξη και τη σεξουαλική ένταση.

Βέβαια χρειάζεται να θυμάσαι πως η τεχνική push-pull δεν δημιουργεί ερωτική έλξη από το μηδέν.

Για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να έχεις φροντίσει τα απολύτως απαραίτητα (σωστή γλώσσα σώματος και κίνηση στον χώρο, πρώτες εντυπώσεις, νοοτροπία).

Αυτό που μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη τεχνική, είναι να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο φλερτ που ξεκινάει συμπαθητικά και καταλήγει όχι και τόσο καλά, και στο να νιώθει η κοπέλα ενθουσιασμό που σε γνώρισε.

Πως όμως λειτουργεί και γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό;

Η δύναμη του push-pull

Πολλοί άνδρες πιστεύουν πως αυτό που έχει σημασία για να φλερτάρεις καλά είναι το τι έχεις (σώμα, λεφτά, αμάξια κλπ). Στην πραγματικότητα όμως η διαδικασία του φλερτ εξουσιάζεται από τα συναισθήματα.

Ο ρόλος του push-pull λοιπόν είναι να δημιουργήσει και στους δύο σας ένα συναισθηματικό τραινάκι του λούνα παρκ. Ένα συναισθηματικό ταξίδι που η εμπειρία δεν είναι προβλέψιμη και βαρετή, αλλά απρόβλεπτη και απολαυστική και για τους δύο.

Φαντάσου πως συναντάς μια κοπέλα, η οποία είναι γοητευτική, όμορφη και με πολύ ωραίο στυλ. Σκέψου πως είναι ακριβώς ο τύπος σου. Φαντάσου πως μιλάτε όμως η κουβέντα που κάνει εκείνη είναι κάπως επίπεδη και βαρετή. Δεν σε ιντριγκάρει. Δε σε προκαλεί. Ξέρεις από την αρχή πως το κάστρο έχει πέσει και πως έχεις κερδίσει.

Η αντίδραση σου είναι πολύ λογικό να είναι κάτι του στυλ «Οκ καλή κοπέλα, αλλά δεν ενθουσιάζομαι τρελά.».

Τώρα φαντάσου πως μιλάς με μια άλλη κοπέλα η οποία σου αρέσει κάπως αλλά δεν είναι ακριβώς ο τύπος σου. Μιλάτε αλλά αυτή τη φορά η κουβέντα είναι απρόβλεπτη. Σου δείχνει πως ενδιαφέρεται, ταυτόχρονα όμως σε προκαλεί.

Νιώθεις πως μπορείς να την κατακτήσεις αλλά δεν θα είναι εύκολο. Σου δείχνει πως της αρέσεις αλλά νιώθεις πως είσαι ένα βήμα πίσω καθώς τη στιγμή που πάς να πιεις νερό, εκείνη κάνει ένα μικρό βήμα πίσω αναγκάζοντας σε να κάνεις εσύ ένα βήμα μπροστά.

Αυτό είναι το push-pull. Ένας χορός, ο όποιος περιλαμβάνει χιούμορ και παιχνίδι και όχι δήθεν ψυχρότητα και αδιαφορία, όπου εσύ και η γυναίκα πηγαίνετε μπρος πίσω.

Η μέση γυναίκα είναι εξαιρετικά καλή σε αυτό το παιχνίδι και μάλιστα της βγαίνει φυσικά χωρίς καν να το σκεφτεί συνειδητά. Και το κάνει ακριβώς επειδή της αρέσεις.

Πρόκειται για ένα αφάνταστα αποτελεσματικό εργαλείο στο φλερτ το οποίο μπορεί να μετατρέψει το αμυδρό ενδιαφέρον που έχει η κοπέλα για εσένα σε επιθυμία, κόλλημα και εμμονή.

Θες να μάθεις τεχνικές φλερτ που θα εξελίξουν το «παιχνίδι» σου; Δες εδώ

Πως χρησιμοποιείς το Push-Pull

Ωραία όλα αυτά θα μου πεις, αλλά «πως ακριβώς χρησιμοποιώ την τεχνική αυτή;».

Ας δούμε πως χρησιμοποιείς τα λόγια σου για να «σπρώξεις» παιχνιδιάρικα την κοπέλα μακριά σου και να την φέρεις πάλι κοντά σου (ή το ανάποδο).

Για παράδειγμα έχεις ξεκινήσει να μιλάς και να φλερτάρεις με μια κοπέλα, η κουβέντα μεταξύ σας ρέει άνετα και κάποια στιγμή της λες: «Πολύ ωραία τα νύχια σου! Να τα δω λίγο; Ωχ…! Ψεύτικα είναι; Νόμιζα πως ήταν αληθινά.»

Εννοείται πως το παραπάνω το λες με χαμόγελο και με τρόπο που δείχνει πως δεν σοβαρολογείς.

Τι κάνεις λοιπόν εδώ; Την φέρνεις πιο κοντά σου ξεκινώντας με το κομπλιμέντο ότι έχει ωραία νύχια, και αμέσως μετά την «απομακρύνεις» λέγοντας της κάτι αθώο και άκακο (Αυτό είναι σημαντικό! Αν της πεις κάτι προσβλητικό όπως ξεπερνάς τα όρια και χάνεται ο σεβασμός του ενός για τον άλλο).

Θυμίζω πως την τεχνική αυτή τη χρησιμοποιούμε όταν η κοπέλα ήδη έχει δείξει ένα μικρό ενδιαφέρον και ήδη μιλάμε με κάποια οικειότητα. Όχι από την αρχή.

Όπως βλέπεις λοιπόν το push-pull είναι στην ουσία μια απλή τεχνική. Είτε απομακρύνεσαι απ’ την κοπέλα συναισθηματικά ή σωματικά, και έπειτα έρχεστε πάλι κοντά. Είτε, ανάποδα έρχεστε κοντά συναισθηματικά ή σωματικά, και έπειτα απομακρύνεσαι ελαφρώς.

Ποια εκδοχή της τεχνικής χρησιμοποιείς σε ποιες περιπτώσεις;

Όταν είσαι στο στάδιο του φλερτ που χτίζεις ίντριγκα και ερωτική έλξη, είναι προτιμότερο να ξεκινάς κλείνοντας την απόσταση μεταξύ σας, όπως πχ με κάποιο κομπλιμέντο και έπειτα να δημιουργείς απόσταση όπως πχ, με κάποιο πείραγμα.

Αντίθετα, όταν έχεις ήδη χτίσει αρκετή ίντριγκα και έλξη και θες να κλιμακώσεις ερωτικά και να χτίσεις σεξουαλική ένταση, είναι καλύτερο να ξεκινάς δημιουργώντας απόσταση και να συνεχίζεις κλείνοντας την απόσταση αυτή, ώστε στο τέλος να βρεθείτε πιο κοντά.

Προφανώς σαν τεχνική απαιτεί εξάσκηση για να γίνει σωστά και με τις σωστές δόσεις πειράγματος και κομπλιμέντων. Όμως, πρόκειται για ένα βασικό εργαλείο στο φλερτ που ξεχωρίζει τους έμπειρους από τους αρχάριους και που θα εξελίξει σημαντικά το φλερτ σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!