Τα 6+1 σημάδια που δείχνουν πως θα πετύχεις με τις γυναίκες - Men's Bible

Τα 6+1 σημάδια που δείχνουν πως θα πετύχεις με τις γυναίκες

Τα 6+1 σημάδια που δείχνουν πως θα πετύχεις με τις γυναίκες

Από το ξεκίνημα της προσωπικής μου εξέλιξης απέναντι στις γυναίκες έως και σήμερα, είχα την τάση να παρατηρώ σχεδόν το οτιδήποτε γίνεται γύρω μου, το οποίο θα μπορούσε να με βοηθήσει να εξελιχθώ και να βελτιωθώ ταχύτερα.

Ιδιαίτερα δε, με βοήθησε το γεγονός πως συναναστράφηκα με άτομα που ήξεραν να αλληλεπιδρούν με τις γυναίκες με επιτυχία, οπότε έβγαλα και κάποια συμπεράσματα για το τι είχαν κοινό όλα αυτά τα άτομα.

Ας δούμε λοιπόν τα 6 κυριότερα σημάδια που έχουν όσοι είναι πετυχημένοι με τις γυναίκες.

#1 Αγαπούν τον εαυτό τους

Σχεδόν όλοι τους πηγαίνουν γυμναστήριο, κάνουν σωστή διατροφή, προσέχουν την εμφάνιση τους και την υγεία τους. Το να είσαι υγιής σημαίνει περισσότερη απόλαυση στη ζωή αλλά και περισσότερες και ποιοτικότερες μέρες για να την απολαύσεις και αυτό είναι κάτι που εκπέμπεται στις αλληλεπιδράσεις σου με τις γυναίκες αλλά και από το παρουσιαστικό σου γενικότερα.

Μία γυναίκα θα νιώσει έλξη αρχικά από την εμφάνιση σου, η οποία όσο πιο προσεγμένη είναι, τόσο πιο πολύ θα εκτιμηθείς στα μάτια της. Ακολούθως η ενέργεια που εκπέμπεις στην αλληλεπίδραση θα καθορίσει και την αξία σου ως αρσενικό και θα καθορίσει και την εξέλιξη της γνωριμίας γιατί πολύ απλά, μεταφέρεις αξία στην αλληλεπίδραση.

Μάθε λοιπόν να αγαπάς και να φροντίζεις το σώμα σου και την εμφάνισή σου.

#2 Προσεγγίζουν πολλές γυναίκες

Θα έχεις ακούσει τον όρο «Παιχνίδι Αριθμών». Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως όσο περισσότερες γυναίκες προσεγγίσεις (πάντα με σεβασμό και ωραίο τρόπο), τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις και αυτή που σου αρέσει.

Ναι, είναι αλήθεια πως όσο περισσότερο εξελίσσεσαι, τόσο περισσότερες και ποιοτικότερες γυναίκες θα γνωρίζεις μιας και θα βελτιώνεις τα ποσοστά σου στο παιχνίδι. Όμως όσο καλός και να γίνεις, ποτέ δε θα μπορέσεις να επηρεάσεις το ποσοστό των γυναικών που είναι ποιοτικές και αξίζει να ασχολείσαι. Αυτό είναι έτσι κι αλλιώς πραγματικά πολύ μικρό, όπως άλλωστε και το ποσοστό των ανδρών που αξίζουν.

Βάλε λοιπόν στο μυαλό σου το γεγονός πως δεν γίνεσαι καλύτερος για να «ρίχνεις» περισσότερες γυναίκες, αλλά για να μπορείς να είσαι ελκυστικός σε ποιοτικότερες γυναίκες και αυτό επηρεάζει σε πολύ μικρό βαθμό τα ποσοστά επιτυχίας σου.

#3 Δεν αφήνουν την απόρριψη να τους καθορίσει

Όσες μα όσες γυναίκες και να προσεγγίσεις, πάντα θα απορρίπτεσαι από αρκετές από αυτές. Η απόρριψη ωστόσο  για έναν πετυχημένο άνδρα, δεν αποτελεί κριτήριο για την αξία του και την αυτοπεποίθηση του, αλλά κριτήριο για την βελτίωση της αλληλεπίδρασης του. Οι καλύτεροι γυναικοκατακτητές λοιπόν όσο περισσότερο απορρίπτονται, τόσο περισσότερο βελτιώνονται.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η ακαδημία Men’s Bible διδάσκει τη θεωρία της απόλυτης αυτοπεποίθησης, αλλά και βγάζει τους μαθητές έξω στην πραγματική ζωή με πρώτο και καλύτερο παράδειγμα τους Instructors, οι οποίοι θα σου δείξουν ακριβώς πώς να διαχειρίζεσαι κάθε αλληλεπίδραση στην πράξη. Τα 6+1 σημάδια που δείχνουν πως θα πετύχεις με τις γυναίκες

#4 Εκφράζονται με αυθεντικότητα απέναντι στις γυναίκες

Ίσως το βασικότερο συστατικό επιτυχίας με τις γυναίκες. Να μη φοβάσαι να εκφράσεις τις επιθυμίες σου με σεβασμό και τα συναισθήματα σου με αυθεντικότητα. Κοινώς, να είσαι ο εαυτός σου!

Θα μου πεις τώρα: «Είμαι ο εαυτός μου αλλά δεν αρέσω στις γυναίκες». Μάθε λοιπόν πως δεν αρέσεις στις γυναίκες γιατί δεν εκφράζεις τον εαυτό σου και αυτό που πραγματικά θες γιατί φοβάσαι μήπως σε απορρίψουν. Οι γυναίκες όταν τις προσεγγίζεις ήδη ξέρουν τι θέλεις και τι πραγματικά έχεις στο μυαλό σου και αν προσπαθήσεις να το κρύψεις είναι ο πρώτος και κυριότερος λόγος απόρριψης.

Αυτός είναι και ο λόγος που στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα μας δίνουμε μεγάλη προτεραιότητα στην τέχνη της δημιουργίας σεξουαλικής έντασης κάτω από σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες συναντήσεις και αλληλεπιδράσεις με μια γυναίκα.

#5 Έχουν μεγάλη επιθυμία να βρεθούν με γυναίκες

Για να πετύχεις σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου θα πρέπει η επιθυμία να είναι μεγαλύτερη από την άνεση σου. Κανείς απ αυτούς που πέτυχαν με τις γυναίκες δε τα παράτησε λέγοντας «θα ασχοληθώ με το ψάρεμα», όπως κανείς απ αυτούς που έγιναν εκατομμυριούχοι δεν είπε «θα προσπαθήσω να βολευτώ στο δημόσιο».

Όλοι τους είχαν ως σκοπό να αλληλεπιδράσουν με τις γυναίκες, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που βρήκαν μπροστά τους γιατί πολύ απλά η επιθυμία τους ήταν πολύ ψηλά.

Το να κρατήσεις την επιθυμία σου ψηλά όσον αφορά τις γυναίκες εξαρτάται από τη ζωή που έχεις αποφασίσει να κάνεις. Εάν αφήνεις εξαρτήσεις όπως το κάπνισμα, το πορνογραφικό υλικό και την αποχαύνωση μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης, να καθορίζουν τη στάθμη της ενέργειας σου τότε σίγουρα απομακρύνεσαι από το στόχο σου.

#6 Αγαπούν τις γυναίκες

Και εξηγούμαι… Το να αγαπάς τις γυναίκες σημαίνει πως καταλαβαίνεις τον κόσμο τους, πόσο διαφορετικές είναι από τους άντρες και πόσα προβλήματα έχουν. Μέσα από το φλερτ τις βάζεις σε έναν καινούριο κόσμο που ούτε και οι ίδιες δε φαντάζονταν ποτέ πως υπάρχει. Δε θα ξεχάσω ποτέ τη φράση που μου είπε μία πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα στην Ουγγαρία. Its like Im living in a fairytale”.

Όταν καταφέρνεις τέτοια αποτελέσματα, ξεχνάς όλες τις ανοησίες και την παράνοια που εισπράττεις πολύ συχνά εκ μέρους τους γιατί καταλαβαίνεις πως ότι τους προσφέρεις θα το πάρεις πίσω 10πλάσιο.

Αν λοιπόν μισείς τις γυναίκες και παίρνεις προσωπικά όλα όσα κάνουν εις βάρος σου, τότε δε θα έχεις καλή τύχη μαζί τους. Εάν απλά δεχθείς τη γυναικεία φύση και μάθεις να τη διαχειρίζεσαι με γνώμονα την αγάπη τότε να είσαι προετοιμασμένος για την πιο όμορφη περιπέτεια της ζωής σου.

BONUS:

Και μιας και μιλάμε για περιπέτεια… Κανείς δεν πέτυχε ποτέ τίποτε μέσα από την άνεση του. Αν θες να πετύχεις σε ότι κάνεις, ανάλαβε δράση με σεβασμό και θάρρος.

Η ομάδα του Men’s Bible είναι διαθέσιμη για να σου λύσει κάθε απορία και να σε στηρίξει στο ταξίδι σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!