Η Αδιαφορία είναι μέρος του παιχνιδιού του Φλερτ - Men's Bible

Η Αδιαφορία είναι μέρος του παιχνιδιού του Φλερτ

Η Αδιαφορία είναι μέρος του παιχνιδιού του Φλερτ

Θα σου πω μία γρήγορη ιστορία για να καταλάβεις για τι θέλω να σου μιλήσω σήμερα. Πριν από λίγες μέρες μας πήρε τηλέφωνο ένας μαθητής να συζητήσουμε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε. (Σου θυμίζω ότι οι μαθητές μας έχουν άμεσο support για έναν ολόκληρο χρόνο!)

Είχε γνωρίσει μία κοπέλα και ενώ τα είχαν πάει καλά στην πρώτη γνωριμία και είχαν βγει ραντεβού, όταν πήγαν στο σπίτι του, είπε κάτι που δεν έπρεπε και έτσι όλα πήραν την κάτω βόλτα.

Ξεκινήσαμε λοιπόν να συζητάμε πως μπορούμε να το σώσουμε. Όντως στέλνουμε τα μηνύματα που χρειάζεται για να σωθεί η κατάσταση και μετά από τρεις ημέρες η κοπέλα είναι και πάλι στο σπίτι του και τελικά περνούν μία φανταστική βραδιά. Αυτό είναι και το ωραίο, που μου δίνει και εμένα αλλά και στους υπολοίπους coach, την όρεξη για να κάνουμε αυτό που κάνουμε.

Το θέμα όμως είναι ότι στον φίλος μας αυτό η κοπέλα αρέσει πολύ με αποτέλεσμα να της το δείχνει υπερβολικά. Και εδώ αρχίζει το ενδιαφέρον. Φεύγει εκτός Αττικής για δουλειά και ανησυχεί ότι θα την χάσει λόγω απόστασης. Για να την κρατήσει αρχίζει να της στέλνει μηνύματα τα οποία εκπέμπουν αυτή την ανησυχία του και δεν τον βοηθούν καθόλου. Και αυτό θα ήθελα να αναλύσουμε.

Θες να μπορείς να χειρίζεσαι κάθε κατάσταση στο Φλερτ; Δες εδώ

Είσαι ήδη αρκετά καλός

Δεν έχει σημασία αν έχεις ή δεν έχεις κάποια στη ζωή σου αυτή την στιγμή. Αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι να καταλάβεις ότι είσαι ήδη αρκετά καλός.

Πολλοί κυνηγούν στην κυριολεξία τις γυναίκες θεωρώντας ότι είναι βραβεία ή κατόρθωμα. Η αλήθεια είναι ότι κι εσύ, κι εγώ, κι όλοι μας είμαστε εξίσου βραβεία ή κατόρθωμα για κάποια γυναίκα. Δεν γεννηθήκαμε με υστέρημα σε σχέση με αυτές. Σκέψου επίσης ότι οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άντρες άρα στατιστικά, έχουμε πλεονέκτημα.

Πρέπει να είσαι «Αδιάφορος»

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα «γειώνεις» τις γυναίκες ή ότι θα τους φέρεσαι άσχημα. Το αντίθετο ακριβώς. Απλά δεν θα τις παρακαλάς.

Στο παραπάνω παράδειγμα που αναφέρω, αυτός ο φίλος αισθανόταν την ανάγκη να την ανεβάσει για να βεβαιωθεί ότι δεν θα την χάσει και πετύχαινε το ακριβώς αντίθετο τελικά.

Ενώ εκείνη έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνει αυτός: Του έστελνε αραιά μηνύματα και του απαντούσε χαλαρά και χωρίς άγχος. Αυτό τον έκανε να φαίνεται δεδομένος και, πίστεψέ με, είναι κάτι που δεν θες. Ποτέ και τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή την ζωή και αυτή είναι η μαγεία του πράγματος. Αυτό θα πρέπει να το αποδεχτείς και θα πρέπει να φαίνεται και στην συμπεριφορά σου. Η Αδιαφορία είναι μέρος του παιχνιδιού του Φλερτ

Πες όχι στα social media

Όσο λιγότερο τα παρακολουθείς, τόσο το καλύτερο. Βλέπω πολλούς να περνάνε ώρες ολόκληρες επάνω από το κινητό τους, ψάχνοντας τις ιστορίες που ανέβασε η κοπέλα που τους ενδιαφέρει, και το στάτους της, και γιατί ανέβασε αυτό το τραγούδι, και τι εννοούσε με αυτό το σχόλιο, και να δεις που το είπε για εμένα.

Ακόμα κι αν είναι έτσι, δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει καθόλου αυτό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάνεις τον χρόνο σου έτσι. Είναι προτιμότερο να βγεις με τους φίλους σου και να περάσεις καλά.

Παίξε το δικό της παιχνίδι

Αν όντως ασχολείσαι με τα social media, τότε κάνε το ίδιο πράγμα. Πέρνα καλά, ανέβασε τις δικές σου ιστορίες, γράψε τα σχόλια που θες (απλά όχι στο προφίλ της). Απλά απόφυγε να ανεβάσεις καψουροτράγουδα γιατί θα το πάρει επάνω της. Με απλά λόγια, ζήσε την ζωή σου έτσι όπως θα ήθελες να είναι και όχι περιμένοντας ή παρακαλώντας μία γυναίκα.

Το φλερτ είναι μία συμπληρωματική διαδικασία σε μία κατά τα άλλα φανταστική εμπειρία που είναι η ζωή σου. Πρέπει να είναι κάτι που το κάνεις για να το χαρείς και όχι για να σε βασανίζει.

Όταν σταματήσεις να ενδιαφέρεσαι για το τι θα πει ο κόσμος και πόσο θα σε παρεξηγήσει μια γυναίκα, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα από όσο νομίζεις. Οπότε μην περιμένεις. Βγες εκεί έξω, πέρνα καλά χωρίς να σε νοιάζει τίποτα και θα δεις ότι τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!