Πώς να Πειράξεις παιχνιδιάρικα μια Κοπέλα στο Φλερτ με τον σωστό τρόπο και με σεβασμό στα όρια της - Men's Bible

Πώς να Πειράξεις παιχνιδιάρικα μια Κοπέλα στο Φλερτ με τον σωστό τρόπο και με σεβασμό στα όρια της

Πώς να Πειράξεις μια Κοπέλα στο Φλερτ με τον σωστό τρόπο, Όντως της Αρέσεις ή θέλει Επιβεβαίωση;

Πως μπορείς να πειράξεις παιχνιδιάρικα στο φλερτ μια γυναίκα που πάει καλά το πράγμα μεταξύ σας δείχνοντας σεβασμό στα όρια της; Σου εξηγούμε αναλυτικά.

Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις όταν θέλεις να ελκύσεις ερωτικά μια γυναίκα, είναι να παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαροφανώς.

Όχι μόνο καταντάς βαρετός με αυτή την προσέγγιση, αλλά και η γυναίκα ξενερώνει όταν δεν κρατάς την ατμόσφαιρα ανάλαφρη. Άλλωστε το φλερτ είναι ένα παιχνιδιάρικο παιχνίδι που πρέπει να απολαμβάνουν και οι δύο. Πως όμως μπορείς να είσαι άνδρας cool, με χιούμορ και ελκυστικός χωρίς να το παρατραβήξεις;

Η απάντηση είναι με το να κάνεις τακτικά πειράγματα.

Το πείραγμα αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία στο φλερτ και αν μάθεις να το κάνεις σωστά, θα μπορείς να μαγνητίζεις το ενδιαφέρον κάθε γυναίκας.

Το φλερτ άλλωστε είναι ένα παιχνίδι και με τέτοια διάθεση πρέπει να το προσεγγίζεις

Οι γυναίκες πειράζουν τους άνδρες όλη την ώρα και τείνουν να είναι καλύτερες σε αυτό από τον μέσο άνδρα.

Έχουν περισσότερη εμπειρία και κατά κάποιο τρόπο τους βγαίνει έμφυτα. Το να πειράξεις παιχνδιάρικα μια κοπέλα στο φλερτ είναι λοιπόν απαραίτητο. Όχι μόνο κάνει την όλη εμπειρία πιο διασκεδαστική, αλλά και πιο αποτελεσματική.

Στην αρχή θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο για να εξασκηθείς σε αυτό και να σκεφτείς πως θα μπορούσες να είχες απαντήσει σε κάθε περίσταση πιο χιουμοριστικά και με πείραγμα.

Από τη στιγμή όμως που διαμορφώσεις κάποιες καλές συνήθειες γύρω από το πείραγμα, δε θα ξανασκεφτείς πώς να πειράξεις μια γυναίκα. Απλά θα σου βγαίνει αυθόρμητα.Πώς να Πειράξεις μια Κοπέλα στο Φλερτ με τον σωστό τρόπο

Πώς να πειράξεις παιχνιδιάρικα μια κοπέλα: Τα βασικά

Για να πειράξεις παιχνιδιάρικα μια κοπέλα στο φλερτ με τον σωστό τρόπο, χρειάζεται πρώτα να ξέρεις τη διαφορά ανάμεσα στο πείραγμα και την προσβολή.

Αρκετοί άνδρες τα μπερδεύουν και καταλήγουν να προσβάλουν τις κοπέλες με τις οποίες φλερτάρουν.

Αυτό είναι λάθος. Τελεία και παύλα.

Το πείραγμα πρέπει πάντα να γίνεται με καλή διάθεση και όχι με σκοπό να πληγώσεις τα αισθήματα της κοπέλας. Αλλιώς μοιάζει με το να βάζεις γκολ στο δικό σου τέρμα.

Έχε στο νου σου λοιπόν πως για να πειράξεις μια κοπέλα στο φλερτ με τον σωστό τρόπο, το πείραγμα σου πρέπει να καλύπτει κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. Τα οποία είναι τα εξής:

  • Δεν πληγώνει τα αισθήματα της.
  • Γίνεται με ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη διάθεση.
  • Στρέφει την προσοχή σε αθώα ψεγάδια και όχι σε χαρακτηριστικά για τα οποία νιώθει ανασφάλεια.
  • Δεν γίνεται με επιθετικό τόνο.

Όσο περισσότερο αλληλεπιδράς με γυναίκες και πειραματίζεσαι με διάφορους τρόπους να πειράξεις μια κοπέλα στο φλερτ, τόσο περισσότερο θα αρχίσεις να βλέπεις τη διαφορά ανάμεσα στην προσβολή και στο να φλερτάρεις με χιούμορ.

Επίσης, βοηθάει πάρα πολύ το να εστιάζεις στις εκφράσεις της κοπέλας. Αυτές θα σου αποκαλύψουν αν αυτό που της είπες την πλήγωσε ή της κίνησε το ενδιαφέρον.

Αν μάθεις πώς να χαλαρώνεις και να προσέχεις τις αντιδράσεις της θα γίνεις καλός αρκετά γρήγορα και θα μπορείς να πειράξεις σωστά όχι μονάχα την κοπέλα που σου αρέσει αλλά και κάθε κοπέλα.

Θες να μάθεις πώς να πειράζεις μια γυναίκα στο φλερτ με τον σωστό τρόπο; Δες εδώ

Πώς να ξέρεις ότι έχεις περάσει τα όρια

Αν βρεθείς σε μια θέση όπου θες να πειράξεις την κοπέλα με την οποία φλερτάρεις αλλά δεν είσαι σίγουρος αν το παρακάνεις, χρειάζεται να δώσεις μεγάλη προσοχή στο τι κάνει εκείνη.

Όταν πειράζεις μια κοπέλα σωστά, εκείνη γελάει ή αντιδρά με κάποιον άλλο θετικό τρόπο.

Μπορεί πχ, να σε ακουμπήσει ελαφρώς ή να σε πειράξει και εκείνη με τη σειρά της.

Όταν πάλι δεν το αισθάνεται ή δεν της άρεσε ο τρόπος με τον οποίο την πείραξες μπορεί να μην στο δείξει με εμφανή τρόπο, ωστόσο θα δώσει κάποια διακριτικά σημάδια που θα σε βοηθήσουν να το εξισορροπήσεις.

Για παράδειγμα μπορεί να μην διατηρεί αρκετά την οπτική επαφή ή η διάθεση που βγάζει να μην ταιριάζει με την δική σου. Αν πχ, εσύ μιλάς με πολύ ενέργεια και ενθουσιασμό, εκείνη θα κάνει το αντίθετο.

Όλα αυτά βέβαια δε σημαίνουν πως η προσπάθεια να φλερτάρεις μαζί της καταστράφηκε. Απλά σημαίνουν πως χρειάζεται να προσέξεις λίγο το πως θα το χειριστείς. Φυσικά αν σου πει ότι δεν ενδιαφέρεται άλλο για φλερτ, δεν επιμένεις, αλλά την ευχαριστείς και φεύγεις.

Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες και δεν εκτιμούν όλες με τον ίδιο τρόπο το πείραγμα που θα τους κάνεις. Χρειάζεται να προσαρμόζεσαι για να μένεις ευέλικτος.

Γιατί είναι σημαντικό να ξέρεις πότε σε πειράζει εκείνη

Οι γυναίκες πολλές φορές θα προκαλέσουν τον άνδρα που τις φλερτάρει για να δοκιμάσουν την αυτοπεποίθηση του. Αυτό όμως δε σημαίνει πως κάθε φορά που σε πειράζει, σε τεστάρει κιόλας.

Σε γενικές γραμμές είτε πρόκειται για πείραγμα είτε για τεστ, μια γυναίκα δε θα ξοδέψει χρόνο αν δεν ενδιαφέρεται έστω και λίγο.

Ωστόσο χρειάζεται να μπορείς να ξεχωρίσεις αυτά τα δύο ώστε να πλοηγηθείς στην κουβέντα σας με ευελιξία και επιτυχία.

Για αυτό το λόγο δώσε βάση στα εξής:

  • Ο τόνος της δεν είναι επιθετικός
  • Σε πειράζει σχολιάζοντας αθώες λεπτομέρειες
  • Περιμένει την αντίδραση σου
  • Δεν σε αποφεύγει

Μοιάζει προφανές αλλά δεν είναι για όλους. Όταν μια κοπέλα δεν ενδιαφέρεται, απλά κόβει την επικοινωνία ή σου δείχνει ότι δε θέλει να συνεχίσετε να μιλάτε, και αυτό οφείλεις να το σεβαστείς.

Όταν πάλι σε πειράζει συνεχώς, συνεχίζει να μιλάει μαζί σου και δείχνει ενδιαφέρον για όσα της λες τότε προφανώς ενδιαφέρεται και θέλει να ζυγίσει την προσωπικότητα σου και την αυτοπεποίθηση σου.

Γιατί πρέπει να την πειράξεις παιχνιδιάρικα για να φλερτάρεις σωστά

Είναι πολύ εύκολο να κάνεις την κουβέντα, το φλερτ, το ραντεβού, βαρετά. Οι περισσότεροι κάνουν ένα σκασμό ερωτήσεις και γενικά δεν ξεχωρίζουν τον εαυτό τους από τους υπόλοιπούς άνδρες που θα τη φλερτάρουν.

Ναι, μπορεί να μην έχεις τη δυνατότητα να την πας κάπου εξωτικά και ξεχωριστά ή να κάνεις κάτι πραγματικά ιδιαίτερο που κανείς άλλος άνδρας να μην κάνει, αλλά δε χρειάζεται κιόλας.

Αυτό που χρειάζεται είναι να ξεχωρίσεις μέσα από την συζήτηση.

Αυτό που θέλει μια γυναίκα είναι να την διεγείρεις εγκεφαλικά. Και ειδικά στα πρώτα στάδια του φλερτ, ο καλύτερος τρόπος είναι να της κρατήσεις το ενδιαφέρον μέσα από την κουβέντα.

Το να πειράξεις μια κοπέλα, της είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό από το να συμφωνείς μαζί της σε οτιδήποτε λέει.

Και ο λόγος για αυτό είναι πως μέσα από το πείραγμα, εκφράζεις την προσωπικότητα σου. Της δείχνεις πως δεν φοβάσαι να πεις συγκεκριμένα πράγματα και άρα έχεις αυτοπεποίθηση.

Το πείραγμα λοιπόν αποτελεί απαραίτητο εργαλείο στο φλερτ καθώς κρατάει το ενδιαφέρον της κοπέλας. Της δίνει μια συναισθηματική ποικιλία, η οποία θα σε κάνει να δείχνεις πολύ περισσότερο ενδιαφέρων τύπος και ξεχωριστός.

Το παιχνιδιάρικο πείραγμα χρειάζεται και στη σχέση

Μπορεί να πιστέψεις πως αφού έχεις το ενδιαφέρον και την προσοχή της, μπορείς να πάψεις πια να την πειράζεις. Αυτό είναι λάθος.

Το να την πειράξεις δεν είναι κάτι που θα το κάνεις μια φορά και τέλος, αλλά κάτι που θα κάνεις συνεχόμενα. Από την αρχή της γνωριμίας, στο ραντεβού, στο σεξ, στη σχέση.

Μπορείς να το ελαττώσεις λίγο όταν μπείτε στη φάση που θα μιλήσετε πιο σοβαρά και θα αποκαλύψετε περισσότερα πράγματα ο ένας στον άλλο, όμως ποτέ δε το κόβεις τελείως.

Φυσικά, η κεντρική ιδέα από πίσω είναι πως σπας ένα μοτίβο το οποίο σε κάνει προβλέψιμο (και άρα βαρετό) και έτσι διατηρείς το ενδιαφέρον της. Αν το να την πειράζεις είναι το μόνο πράγμα που κάνεις προφανώς και αυτό θα καταντήσει βαρετό.

Για αυτό το λόγο δοκίμασε εκεί που θα την πειράξεις για κάτι αθώο που έκανε ή που είπε, να συνοδεύσεις το πείραγμα σου με μια δήλωση, μια ιστορία, μια άποψη, ένα σχόλιο που δείχνει πως ανοίγεσαι και αποκαλύπτεις πιο προσωπικές πλευρές του εαυτού σου.

Να είσαι ευέλικτος. Όσο περισσότερο πολύπλευρος και πολυδιάστατος είσαι ως άνδρας και προσωπικότητα, τόσες περισσότερες γυναίκες θα θέλουν να είναι κοντά σου.

Και αν θες να μάθεις περισσότερα για το πώς να εξασκηθείς και στο πείραγμα αλλά και σε αρκετές άλλες τεχνικές φλερτ και να τις κάνεις κτήμα σου, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!