Τζέντλεμαν και καλός με τις γυναίκες; Κι όμως γίνεται! - Men's Bible

Τζέντλεμαν και καλός με τις γυναίκες; Κι όμως γίνεται!

είπαν για εμάς Τζέντλεμαν και καλός με τις γυναίκες; Κι όμως γίνεται

Μπορείς να είσαι τζέντλεμαν και να είσαι καλός με τις γυναίκες; Ναι, μπορείς!

«Μα, ακούω συνέχεια απ’ όλους ότι στις ωραίες γυναίκες αρέσουν τα κακά παιδιά. Οπότε πως θα είμαι εγώ καλό παιδί και θα τις ελκύω;»

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να καταλάβεις είναι πως στις γυναίκες δεν αρέσει να τους φέρονται άσχημα, όπως και σε όλους τους ανθρώπους δηλαδή. Απλά δεν θέλουν να τις τοποθετείς σε έναν «θρόνο» και να τους φέρεσαι λες και είναι απόμακρες θεές, κάνοντας του κάθε χατίρι, καθότι υπερ-ευγενικός και πολύ –πολύ καλό παιδί

Θέλουν έναν ισορροπημένο τύπο

Δεν είναι καθόλου λάθος να είσαι τζέντλεμαν με τις γυναίκες, αρκεί να γνωρίζεις την αξία σου και της δείχνεις ότι περιμένεις και από εκείνην να σε εντυπωσιάσει. Αν όλη σου η προσέγγιση γίνεται με σκοπό να την εντυπωσιάσεις εσύ και να της δείξεις πόσο καλός είσαι, προκειμένου να έχεις μια ευκαιρία μαζί της, τότε οι περισσότερες γυναίκες δεν θα ενδιαφέρονται.

Το να τις βάζουν σε «θρόνο» είναι η στάνταρ αντιμετώπιση που έχουν όλες οι ωραίες γυναίκες από κάθε απεγνωσμένο αδύναμο τύπο, ο οποίος ελπίζει ότι έτσι θα έχει μια ευκαιρία μαζί τους. Μετά από λίγο όμως αυτή η απόγνωση και η ανυπομονησία γίνονται βαρετές και ίσως και ελαφρώς ενοχλητικές.

Τζέντλεμαν και καλός με τις γυναίκες; Κι όμως γίνεται

Από την άλλη τα «κακά παιδιά» δεν δείχνουν κανένα σεβασμό για τις γυναίκες, τους φέρονται άσχημα και βάζουν τον εαυτό τους σε θρόνο. Στην αρχή κάποιες από αυτές μπορεί να νιώσουν έλξη για αυτά τα κακά παιδιά καθώς η ίδια θεωρεί ότι αυτός ο τύπος έχει κάποια αξία, μιας και δεν είναι απεγνωσμένος να την υπηρετήσει όπως κάνουν όλοι οι άλλοι.

Μόνο που με το πέρασμα του χρόνου, και η ίδια απογοητεύεται από την έλλειψη σεβασμού που δείχνει το bad boy και τον εγκαταλείπει.

Οι γυναίκες λοιπόν δεν ψάχνουν για το «κακό παιδί». Αυτό που θέλουν είναι να βρουν έναν ισορροπημένο τύπο που θα της ελκύει σεξουαλικά. Αν αυτός είναι και γοητευτικός τζέντλεμαν, ακόμα καλύτερα.

Τι σημαίνει τζέντλεμαν καλός με τις γυναίκες

Ο τύπος ανθρώπου που θέλει να γνωρίσει, συνήθως έχει αυτά τα χαρακτηριστικά:

– Με τον τρόπο ομιλίας του, στάσης σώματός του και γενικότερης ενέργειάς του την κάνει να ελκύεται σεξουαλικά

– Την κάνει να νιώθει μοναδική με τα σωστά κομπλιμέντα (στο σωστό χρόνο και με τον σωστό τρόπο) και ξεχωριστή για αυτόν πάνω στη γη.

– Έχεις καλούς τρόπους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ο αδύναμος υπερ- ευγενικός τύπος που γίνεται χαλί να τον πατήσεις.

– Τα πηγαίνει καλά μαζί της, αλλά μπορεί να βάλει τα όριά του ή να της βάλει όρια όταν αυτή τα ξεπερνάει.

– Πολύ σημαντικό: Δεν είναι αδύναμος άνδρας. Οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα με το να είσαι τζέντλεμαν. Να είσαι αδύναμος είναι που δεν αντέχουν με τίποτα!

Λάθη που κάνουν τα «καλά παιδιά»

  1. Της φέρεσαι λες και είμαστε στο 1900

Στις αρχές του 1900 η κοινωνία ήταν πολύ, μα πολύ, διαφορετική, τα ήθη πιο αυστηρά και οι άνδρες έπρεπε να μιλούν στις γυναίκες «με το γάντι». Τώρα πια όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, οι γυναίκες είναι εντελώς ισότιμες με τους άνδρες και χειραφετημένες.

Και φυσικά έχουν και οι ίδιες πολύ περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες σε σχέση με παλιά. Οπότε, όταν γνωρίζεις μια γυναίκα μην της φέρεσαι λες και ζεις ακόμα στο 1900, λες και είναι μια παρθένα πριγκίπισσα ή ένα άβγαλτο κοριτσάκι.

  1. Νομίζεις πως το να είσαι τζέντλεμαν αρκεί από μόνο του

Το να είσαι καλός μαζί της και να έχεις καλούς τρόπους είναι πολύ καλό, αλλά δεν είναι αρκετό για να είσαι ελκυστικός για τις σύγχρονες γυναίκες. Αν θες να είσαι επιτυχημένος με τις γυναίκες, θες εκτός από τζέντλεμαν, να είσαι και ενδιαφέρων και ωραίος τύπος.

Πρέπει να την ελκύεις συνολικά και να μην θεωρείς ότι αρκεί λίγο να την «καλοπιάσεις» ή να την «περιποιηθείς» για να την κερδίσεις. Άλλωστε εδώ που τα λέμε αν την έριχνες με αυτό τον τρόπο θα ήταν και από μεριάς της πολύ φτηνό αυτό…

Αν λοιπόν θες και τζέντλεμαν να είσαι και ποιοτικές γυναίκες να έχεις στη ζωή σου, ρίξε μια ματιά εδώ.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελούμε τη νο1 Ακαδημία για την Αυτοβελτίωση του Άνδρα στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερος. Για να σε βοηθήσουμε να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι με επιλογές στη ζωή σου.

Για τον Συγγραφεα

Giorgos

O Γιώργος είναι Ψυχοθεραπευτής, ΜΒΑ, μαθητής του Neil Strauss και Ιδρυτής του Men’s Bible. Συνδυάζοντας τις βαθιές γνώσεις της ψυχολογίας των δύο φύλων, ως ψυχοθεραπευτής, με την πρακτική εμπειρία περισσότερων από 10 ετών στο φλερτ, ως ενεργός coach, ο Γιώργος έχει βοηθήσει εκατοντάδες μαθητές του. FULL BIO >>


Το Netflix του Φλερτ

Η Δικτυακή Πλατφόρμα Εκμάθησης ξεκίνησε!
x