Γιατί αρέσεις περισσότερο στις γυναίκες όταν είσαι σε σχέση; - Men's Bible

Γιατί αρέσεις περισσότερο στις γυναίκες όταν είσαι σε σχέση;

Γιατί αρέσεις περισσότερο στις γυναίκες όταν είσαι σε σχέση;

Έχεις παρατηρήσει ότι όλες οι γυναίκες σε θέλουν όταν είσαι ήδη μέσα σε μία σχέση; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό και πώς να το διαχειριστείς;

Θα σου πω μία γρήγορη, μικρή ιστορία.

Πρέπει να ήμουν γύρω στα 20, ίσως και 22 όταν έκανα την πρώτη μου σοβαρή σχέση. Μέχρι τότε είχα γνωρίσει γυναίκες, είχα φλερτάρει και είχα κάνει σεξ αλλά όχι και με κάποιον ιδιαίτερο ρυθμό, ούτε μπορώ να σου πω ότι είχα ακριβώς τις γυναίκες που ήθελα στη ζωή μου.

Ήμουν πάρα πολύ ντροπαλός και είχα περίεργες σκέψεις που με περιόριζαν πολύ στο φλερτ, όπως ότι μπορεί να προσβάλω μία γυναίκα αν την φλερτάρω, ότι μπορεί να με περάσει για «πέφτουλα», ότι πρέπει να μου δείξει αυτή σημάδι για να κάνω κίνηση και πολλές άλλες τέτοιες σκέψεις.

Επίσης, δυσκολευόμουν πολύ να μιλήσω και δεν είχα κάποιο στοιχείο που να μου επιβεβαιώνει ότι αξίζω, ότι αρέσω στις γυναίκες ή ότι με θέλουν έτσι όπως είμαι και όχι κάπως διαφορετικός.

Φαντάζομαι ότι αυτά είναι κλασσικά προβλήματα για πολλούς από εμάς εκεί έξω. Έχω γνωρίσει πολλούς άντρες που δεν πιστεύουν στον εαυτό τους γιατί κανείς δεν τους το έμαθε ποτέ και ενώ είναι αρκετά εμφανίσιμοι, δεν το πιστεύουν γιατί δεν το έχουν ακούσει ποτέ από το στόμα μίας γυναίκας.

Παρόλα αυτά, σαν πεισματάρης και οδηγούμενος από την επιθυμία, έκανα το αυτονόητο.

Γνώρισα κάποια που ήταν πολύ όμορφη για τα δεδομένα μου, τόλμησα να της μιλήσω, και ενώ φυσικά έκανα πολλές λάθος κινήσεις, μπόρεσα να κάνω σχέση μαζί της.

Ενώ λοιπόν πετούσα σε πελάγη ευτυχίας, μην πιστεύοντας την τύχη μου, διαπίστωσα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Όταν περπατούσα στο δρόμο παρέα με την κοπέλα μου, οι γυναίκες με κοιτούσαν. Και όταν λέω με κοιτούσαν, δεν εννοώ απλά με κοιτούσαν αλλά με γλυκοκοιτούσαν! Από πάνω μέχρι κάτω και μάλιστα κάποιες μου χαμογελούσαν κιόλας. Ποιον; Εμένα! Εκεί λοιπόν άρχισα να συνειδητοποιώ κάποια πράγματα.

Προεπιλογή

Το πρώτο πράγμα που συνειδητοποίησα λοιπόν, ήταν ότι οι γυναίκες προτιμούν κάποιον που είναι σε σχέση.

Όχι γιατί είναι περίεργες ή ιδιότροπες αλλά γιατί είναι φυσική επιλογή. Προτιμούν κάποιον που έχει ήδη αποδείξει ότι είναι καλός παρά κάποιον που δεν το έχει αποδείξει ακόμα.

Πριν φρικάρεις κι αρχίζεις να διαμαρτύρεσαι ότι είναι παράλογο κι ανάποδο, να σου πω ότι δεν είναι το μόνο στοιχείο που μετράει.

Η προεπιλογή είναι μία μεγάλη ιστορία και παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Η αυτοπεποίθηση, η εμφάνιση, η επιτυχία (και δεν μιλάμε μόνο για την οικονομική) και πολλοί άλλοι. Το να έχεις μία γυναίκα ήδη δίπλα σου είναι αρκετά ισχυρός παράγοντας γιατί ουσιαστικά αποδεικνύει ότι τα έχεις καταφέρει ήδη.Γιατί αρέσεις περισσότερο στις γυναίκες όταν είσαι σε σχέση;

Αυτοπεποίθηση και άνεση

Το δεύτερο πράγμα που είδα ήταν ότι κι εγώ ο ίδιος ήμουν διαφορετικός. Εφόσον ήμουν με κάποια που μου άρεσε, είχα περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πίστευα περισσότερο στον εαυτό μου και στις ικανότητες μου γιατί πλέον είχα αποτελέσματα.

Αφού μπορούσα να έχω αυτή, τότε μπορούσα να έχω κι άλλες. Η στάση μου, η ομιλία μου, ο τρόπος που κοιτούσα είχαν κάτι διαφορετικό και αυτό φαινόταν. Κάνοντας συστηματικά σεξ, είχα επίσης την άνεση να συναναστρέφομαι με γυναίκες και να μην δείχνω ότι το έχω ανάγκη.

Αυτό με έκανε ακόμα πιο άνετο γύρω τους και τους έκανε εντύπωση πως ένας άντρας μπορεί να το διαχειριστεί κατά αυτόν τον τρόπο.

Αυτό που είδα λοιπόν, ήταν ότι το να φλερτάρω ενώ είμαι μέσα σε μία σχέση, είναι κάτι εύκολο. Πρόσεξε όμως. Δεν εννοώ να φλερτάρεις για να ρίξεις μία άλλη γυναίκα αλλά να φλερτάρεις αθώα για να διατηρείς και να ακονίζεις τις ικανότητες σου.

Ίσως σου ακούγεται περίεργο αλλά είναι σημαντικό να θυμίζεις στον εαυτό σου ότι είσαι ικανός και ότι μπορείς να έχεις την ποιότητα που θες. Αυτό θα σου θυμίζει ποιος είσαι και θα σε βοηθά να διατηρείς τον έλεγχο μέσα στην σχέση.

Επίσης, η έξτρα αυτοπεποίθηση θα γίνει αισθητή και από την κοπέλα σου και να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα μετρήσει θετικά. Ταυτόχρονα λοιπόν, ενισχύεις την σχέση σου και τις ικανότητες σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!