Οι 3 Τύποι Γυναίκας στο Φλερτ - Men's Bible

Οι 3 Τύποι Γυναίκας στο Φλερτ

Οι 3 Τύποι Γυναίκας στο Φλερτ

Κάθε γυναίκα, όπως και κάνε άνθρωπος, είναι διαφορετική. Όμως στο φλερτ και τον τρόπο που φλερτάρουν θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε κάποιους συγκεκριμένους τύπους γυναικών.

Οι γυναίκες δείχνουν με διαφορετικό τρόπο η καθεμιά το ερωτικό ενδιαφέρον της και ανταποκρίνονται διαφορετικά στο φλερτ.

Για παράδειγμα: Μία ντροπαλή κι ανασφαλής γυναίκα μπορεί να μην δείξει έντονο ενδιαφέρον, επειδή θα φοβηθεί την απόρριψή σου. Μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση αναζητά επίσης έναν άντρα με αυτοπεποίθηση, κι έτσι θα είναι πιο διστακτική προκειμένου να τεστάρει την δική σου αυτοπεποίθηση. Προκειμένου, όπως λέμε, να σε «ψαρώσει».

Μία γυναίκα χειριστική θα είναι γλυκιά και τρυφερή και θα προσποιηθεί πως τη αρέσεις προκειμένου να της φέρεσαι όμορφα, να της κάνεις χατίρια και τα λοιπά.

Επειδή λοιπόν υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τύποι γυναίκας (όπως και αντίστοιχα πολλοί τύποι ανδρών), δεν μπορείς να θέσεις ένα στάνταρ σύστημα γνωρισμάτων. Αν κάνει αυτό της αρέσω, αν κάνει το άλλο δεν της αρέσω και τέτοια. Το μόνο που  μπορείς να κάνεις είναι να εστιάσεις στο πώς θα της αρέσεις αληθινά, στο πώς θα την διεγείρεις ερωτικά. Όταν το έχεις πετύχει αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να σε απορρίψει. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκει.

Το ερώτημα λοιπόν είναι, πώς θα το επιτύχεις αυτό; Η συμπεριφορά σου την κάνει να σε βλέπει σαν ένα ακίνδυνο, αθώο φίλο, ή πραγματικά σε θέλει σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο;

Το να φέρονται οι άντρες σαν δήθεν φίλοι είναι κοινό λάθος. Το κάνουν πολλοί. Τέτοια συμπεριφορά τους βάζει απευθείας στη friendzone όμως. Η γυναίκα μπαίνει στον πειρασμό να προσποιηθεί πως της αρέσει ο ευγενικός καλούλης τυπάκος, επειδή απλώς θέλει να παίξει μαζί του. Επειδή βαριέται και δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει.

Πρέπει να επικεντρωθείς στο πώς θα κάνεις τη γυναίκα να νιώσει κάτι για σένα, μια σπίθα ερωτισμού. Άσε το φιλικό κομμάτι στην άκρη. Αν σε ενδιαφέρει ερωτικά η γυναίκα, μην το παίζεις απλώς ένας φιλαράκος που γουστάρει να κάνει παρέα με μια κοπέλα.

Ο φιλαράκος στάνταρ θα φάει άκυρο όταν κάνει κίνηση. Η γυναίκα δεν αισθάνεται σεξουαλική χημεία μαζί του. Δεν υπάρχει αρκετή έλξη ούτε καν για ένα φιλί. Πόσο μάλλον για να κάνεις σεξ μαζί της. Πόσο μάλλον για να ξεκινήσει μία ερωτική σχέση. Και αν γίνει σχέση, θα διαλυθεί με την πρώτη εμφάνιση του Άντρα που θα τη Συνταράξει. Φρόντισε να γίνεις εσύ λοιπόν αυτός. Φρόντισε να εστιάσεις πέρα από το φιλικό επίπεδο, από την αρχή.

Οι διαφορετικοί τύποι γυναίκας

Υπάρχουν βέβαια αρκετές ομοιότητες, αλλά οι γυναίκες, όπως και όλοι οι άνθρωποι, έχουν η καθεμία και ο καθένας την προσωπικότητα, τις ιδιοτροπίες, τις ιδιαιτερότητές τους.

Για παράδειγμα: πολλές γυναίκες προσποιούνται πως τους αρέσει κάποιος, ας πούμε ένας καλός και ευγενικός τυπάκος που παρουσιάζεται σαν αθώος φίλος αλλά προφανέστατα είναι άγρια καψούρης μαζί τους. Θα παίξουν λιγάκι και μετά θα του πουν, Μα δεν ψάχνομαι για να κάνω σχέση. Συγνώμη, καλέ μου φίλε. Λάθος εντύπωση σου έδωσα. Και ο τύπος μένει με την ερωτική του εξομολόγηση στη μέση και μια τρύπα στην καρδιά.

Γιατί να το κάνει αυτό μια γυναίκα; Είναι ανέντιμο εκ μέρους της; Είναι σκληρόκαρδο; Αν είναι μια γυναίκα ανασφαλής, τα κομπλιμέντα των άλλων, οι προσπάθειές τους να την εντυπωσιάσουν, τονίζουν την χαμηλή της αυτοπεποίθηση. Έτσι, όταν θα βρεθεί ανάμεσα σε άντρες που πραγματικά θα της αρέσουν, θα νιώθει ίσως λίγο καλύτερα με τον εαυτό της, αναλογιζόμενη τις προηγούμενες μικρές της επιτυχίες.

Μπορεί να φαίνεται εγωιστικό και σκληρό μα σας βεβαιώ συμβαίνει συχνά.

Ας δούμε λοιπόν τι άλλους τύπους γυναίκας μπορεί να συναντήσετε εκεί έξω.

#1. Η φιλική και καλοπροαίρετη

Αυτό θα το βρεις κυρίως στις γυναίκες που είναι και ωραίες αλλά και καλόκαρδες από τη φύση τους. Είναι προσγειωμένες, ευγενικές, και οι περισσότεροι άντρες τις κυνηγούν ακριβώς για αυτό.

Επειδή πρόκειται για κατά βάση καλόκαρδες γυναίκες, μιλούν με ευγένεια και φιλική διάθεση σε όποιον τυχόν συναντήσουν. Κι έτσι, όποιος τυχόν συναντήσουν μπορεί να κάνει το λάθος να νομίσει πως είναι θετική.

Μια γυναίκα τέτοιου τύπου θα σε φλερτάρει, ωστόσο με εντελώς αθώο και μη σεξουαλικό τρόπο. Μπορεί να σου πει ότι έχεις φάση, μπορεί να σε κομπλιμεντάρει γιατί είναι γλυκιά και ευγενική με τον κόσμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σε θέλει κιόλας.

Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι στη γυναίκα αυτή αρέσει να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους. Όλους τους ανθρώπους, αν μπορεί. Το ξέρει πως αν σου πει μια καλή κουβέντα θα χαμογελάσεις, και θέλει να χαμογελάσεις. Θέλει να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Θέλει να νοιώσεις ότι είσαι σημαντικός. Επειδή είναι μία καλή γυναίκα.

Δεν έχει σημασία ποιος είσαι. Σερβιτόρος, γελαδάρης, δικηγόρος, εργάτης, οδοκαθαριστής. Όποιος και να είσαι, αυτός ο τύπος γυναίκας επιστρατεύει τη γοητεία του όχι όμως για να σε βλάψει. Θέλει απλώς να σε κάνει να νιώσεις σημαντικός, να σε κάνει να νιώσεις επιθυμητός, να σε κάνει ευτυχισμένο.

Τώρα, αν δεν έχεις εμπειρία και από άλλες γυναίκες μπορεί να μπερδευτείς με αυτό. Είναι μία όμορφη και καλή γυναίκα, και της την πέφτουν όλη την ώρα. Ξέρει πόσο όμορφα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις τόσος θαυμασμός και τόση προσοχή, και απλώς σου μεταδίδει την ευχάριστη διάθεσή της. Θέλει να νιώσεις όμορφα όπως νιώθει και εκείνη όταν την προσέχουν, όχι όμως να την ερωτευτείς. Σε συμπαθεί. Αλλά δεν σε ερωτεύτηκε.

Μπορεί να κάνεις το λάθος να νομίσεις πως είναι ευγενική και γλυκιά μονάχα με σένα. Μπορεί να νομίζεις πως μονάχα εσύ την βλέπεις τόσο ξεχωριστή και υπέροχη. Αν όμως είναι ευπαρουσίαστη και ελκυστική, οι περισσότεροι έτσι τη βλέπουν. Οι περισσότεροι θα τη θέλουν, είτε για σχέση είτε μονάχα για σεξ.

Και εφόσον τη θέλουν όλοι, μοιραία θα χάσει το ενδιαφέρον της και θα αρχίσει να ψάχνεται να γνωριστεί με ανθρώπους που η κατάκτησή τους θα αποτελεί για αυτήν πρόκληση.

 #2. Η απεγνωσμένη για προσοχή από τους άλλους

Αυτός ο τύπος γυναίκας είναι το εντελώς αντίθετο από τον προηγούμενο που περιγράψαμε. Δεν φλερτάρει για να νιώσουν οι άντρες που γνωρίζει καλύτερα, αλλά για να νιώσει καλύτερα εκείνη η ίδια. Δεν την ενδιαφέρει διόλου πώς νιώθει ο άντρας με αυτό.

Οι 3 Τύποι Γυναίκας στο Φλερτ

Κάνει τους άντρες να την γουστάρουν τρελά, και μετά τους αφήνει να ελπίζουν ότι μπορεί, κάποια στιγμή, να έχουν μια ευκαιρία μαζί της. Μόνο που η στιγμή αυτή σπάνια έρχεται.

Στις περισσότερες περιπτώσεις δείχνει ότι ενδιαφέρεται μόνο και μόνο για να τονώσει το εγώ της και την χαμηλή της αυτοπεποίθηση.

Όσοι δεν έχουν εμπειρία, ή όσοι θέλουν απελπισμένα να τύχουν κάποιας γυναικείας προσοχής, θα λατρέψουν αυτόν τον τύπο γυναίκας. Θα τη γεμίσουν κολακείες, θα τη γεμίσουν δώρα. Και πιθανώς δεν θα της αγγίξουν ούτε το χέρι.

Αν υποθέσουμε ότι σε ενδιαφέρει μία τέτοια γυναίκα θα πρέπει να προσπαθήσεις να έλξεις πρώτιστα εσύ το ενδιαφέρον της. Και μετά, αφότου ήδη ενδιαφέρεται για σένα, να δείξεις παράλληλη και το δικό σου ενδιαφέρον.

Αν υποθέσουμε ότι όντως της αρέσεις, τότε θα αλλάξει συμπεριφορά και θα προσπαθήσει να σε ξανακερδίσει.

#3. Η μπερδεμένη

Αυτό το κορίτσι μπορεί όντως να ενδιαφέρεται για σένα. Θα σου δείξει τη συμπάθειά της, θα σου χαμογελάσει με γυναικεία φιλαρέσκεια, θα σε αγκαλιάσει με τρυφερότητα. Ξαφνικά όμως το ενδιαφέρον της φαίνεται να παγώνει και θα τη δεις να απομακρύνεται από σένα.

Συνήθως αυτός ο τύπος γυναίκας έχει θέματα ταυτότητας.

Συνήθως η γυναίκα αυτή φέρεται σαν αθώο κορίτσι που δεν πολυενδιαφέρεται για το σεξ, αλλά βαθιά μέσα της θα ποθούσε να ήταν τα πράγματα αλλιώς και να μπορούσε να κάνει ελεύθερα ό,τι ήθελε.

Όταν τα πράγματα στη σχέση της με έναν άντρα σοβαρεύουν, όταν η φιλία και το φλερτ τείνουν να γίνουν σεξ, τότε αποτραβιέται, προτιμώντας να διατηρήσει την ταυτότητά της του αθώου κοριτσιού που δεν πάει στο κρεβάτι με τον καθένα.

Δεν θέλει να φανεί υπερβολικά εύκολη γιατί σκέφτεται ότι μετά μπορεί να μην την εμπιστεύεσαι αρκετά, ώστε να ξεκινήσεις μαζί της μία σταθερή και σοβαρή σχέση. Να μην σκεφτείς ας πούμε, α εντάξει, αφού έκανε τόσο εύκολα σεξ μαζί μου, έτσι θα κάνει με όλους.

Μπορεί δηλαδή η κοπέλα να σε θέλει. Μπορεί να θέλει σεξ. Αλλά θα συμπεριφέρεται σαν να μην είναι έτοιμη για αυτό. Σαν να πρέπει να καταβάλεις πολύ μεγάλη προσπάθεια για να την καταφέρεις.

Όταν μία τέτοιου τύπου κοπέλα μοιάζει σαν να χάνει το ενδιαφέρον της, εσύ πρέπει να επιμείνεις. Στην πραγματικότητα αυτό θέλει κι αυτή. Μην γίνεις νευρικός και προπάντων μην αρχίσεις να ζητάς εξηγήσεις, γιατί και καλά άλλαξε η συμπεριφορά της απέναντί σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!