Ντροπαλός στο φλερτ: Ένας πλήρης οδηγός για να μην είσαι εσωστρεφής - Men's Bible

Ντροπαλός στο φλερτ: Ένας πλήρης οδηγός για να μην είσαι εσωστρεφής

Ντροπαλός στο φλερτ: Ένας πλήρης οδηγός για να μην είσαι εσωστρεφής

Η αυτοπεποίθηση στο φλερτ είναι ένα μεγάλο θέμα και ταλαιπωρεί πολλούς άνδρες. Ακόμα και εκείνοι που έχουν αυτοπεποίθηση θέλουν ακόμη περισσότερη- οπότε σκέψου και εκείνους που φοβούνται στην ιδέα και μόνο να βρίσκονται δίπλα σε γυναίκα. Όμως, όσο ντροπαλός και αν είναι, κάθε άνδρας μπορεί να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να είναι με μια κοπέλα.

Και επίσης, είναι πολύ εύκολο από ότι νομίζεις. Αν ξεκινήσεις την διαδικασία του φλερτ και των ραντεβού, στη συνέχεια θα λειτουργεί από μόνη της. Οπότε πως γίνεσαι ο άνδρας που θα έχει εκείνη την αυτοπεποίθηση την οποία πάντα αναζητούσες αλλά δεν μπορούσες να την αποκτήσεις καθώς ένιωθες ντροπαλός και εσωστρεφής;

Ακολουθούν παρακάτω 5 βήματα για να μην είσαι πλέον ντροπαλός στο φλερτ:

Βήμα 1ο: Θέσε στόχους

Η αυτοπεποίθηση στο φλερτ είναι πολύ πιο προσβάσιμη από όσο νομίζεις. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να θέσεις στόχους. Θες να συναντάς μια κοπέλα την εβδομάδα; Να κάνεις νέους φίλους παράλληλα; Να πηγαίνεις σε ραντεβού; Ή πολύ απλά, να προσεγγίσεις κοπέλες όταν βρίσκεσαι σε ένα μπαρ; Ξόδεψε χρόνο σκεπτόμενος ακριβώς τι είναι αυτό που θες να καταφέρεις σε μια έξοδό σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να καθοδηγήσεις τις πράξεις που θα αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις. Ντροπαλός στο φλερτ: Ένας πλήρης οδηγός για να μην είσαι εσωστρεφής

Βήμα 2ο : Προετοιμάσου σωστά

Πριν βγεις, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να προετοιμαστείς καταλλήλως και να σε χαλαρώσουν ώστε να μην αισθανθείς ντροπαλός να προσεγγίσεις κόσμο στην βραδινή σου έξοδο.

Κάνε μια άσκηση που θα σε ενεργοποιήσει ή κάποια άσκηση για χαλάρωση των μυών και συνδύασέ την με έναν 15λεπτο διαλογισμό.

Φρόντισε να ντυθείς με ρούχα που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου.

Άκουσε μουσική ή παρακολούθα μέχρι να βγεις μια κωμωδία για να σου φτιάξει το κέφι και να είσαι σε καλή διάθεση.

Ξόδεψε μερικά λεπτά σκεπτόμενος την επιτυχία πριν βγεις από το σπίτι σου. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνει τις πιθανότητές σου να μην είσαι ντροπαλός και να κάνεις νέες γνωριμίες.

Βήμα 3ο: Διάλεξε ένα μέρος που σου αρέσει

Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις νέες γνωριμίες σε ένα μέρος όπου δεν αισθάνεσαι άνετος και σίγουρος. Οπότε όταν επιλέγεις ένα μέρος για να βγεις το βράδυ, διάλεξε ένα όπου θα αισθάνεσαι άνετα.

Διαφορετικά, επίλεξε ένα νέο μέρος που ακούγεται διασκεδαστικό και συναρπαστικό, αλλά δεν έχεις ξανάπαει. Ίσως εκεί σου συμβεί κάτι καλό για σένα.

Βήμα 4ο: Κάνε εντυπωσιακή είσοδο

Ένα σημείο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι όταν δρας με αυτοπεποίθηση, έτσι και οι υπόλοιποι θα σε αντιμετωπίσουν καθώς βλέπουν έναν άνδρα γεμάτος σιγουριά, κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα καλύτερα και θα συμπεριφέρεσαι με περισσότερη άνεση.

Οπότε ξεκίνα κάνοντας σωστά βήματα όπως το να μπεις στο μπαρ με ψηλό ανάστημα, κοιτάζοντας μπροστά και με χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Χαιρέτησε τους γνωστούς σου και τσούγκρισε το ποτό σου που και που. Γενικά να είσαι σε πολύ καλή διάθεση.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Βήμα 5ο: Προσέγγισε γρήγορα

Όταν δεις κάποια κοπέλα που θα σου αρέσει, προσέγγισέ την γρήγορα. Αυτό θα σε κάνει να φανείς ότι έχεις αυτοπεποίθηση και είναι μια δυνατή κίνηση από το να περιμένεις απλά την κατάλληλη στιγμή για να την πλησιάσεις. Η τύχη ευνοεί τους τυχερούς και αν θες να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται στο φλερτ θα πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα.

Αν θες να μάθεις πως να προσεγγίζεις τις γυναίκες, δες εδώ

Και μην ξεχνάς το ότι είσαι ντροπαλός δεν χρειάζεται να είναι εμπόδιο στο να συναντήσεις και να γνωρίσεις νέες ποιοτικές γυναίκες. Άρα εφάρμοσε τα παραπάνω βήματα και σταδιακά θα δεις μεγάλες διαφορές.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!