Ο Χωρισμός δεν πρέπει να σε κρατάει πίσω - Men's Bible

Ο Χωρισμός δεν πρέπει να σε κρατάει πίσω

Ο Χωρισμός δεν πρέπει να σε κρατάει πίσω, Η Ζωή μετά το Διαζύγιο: Νέες Γνωριμίες και Φλερτ, Μόλις χώρισες: Τώρα τι κάνεις;

Ξέρω καλά πως ο χωρισμός δεν είναι εύκολο πράγμα. Τα συναισθήματα είναι πολλά και έντονα και σε εμποδίζουν να προχωρήσεις τη ζωή σου. Ειδικά μάλιστα για εμάς τους άνδρες.

Βλέπεις, αν μια γυναίκα φτιάξει λογαριασμό σε μια online dating εφαρμογή, θα βρει εκατοντάδες άνδρες πρόθυμους να τη γνωρίσουν.

Αυτό δεν ισχύει για τους άνδρες.

Οι γυναίκες ελκύονται περισσότερο από την αυτοπεποίθηση που προβάλει ο άνδρας, την προσωπικότητα του και λιγότερο από την εμφάνιση του.

Για αυτό το λόγο, είναι καλύτερο για τον άνδρα που θέλει να αρχίσει ξανά να γνωρίζει γυναίκες, να φλερτάρει πρόσωπο με πρόσωπο και όχι μέσω διαδικτύου.

Πέρα από το γεγονός πως είναι πιο εύκολο να βγάλει τον ελκυστικό του εαυτό όταν μιλάει από κοντά με τη γυναίκα που του αρέσει, έχει και λιγότερο ανταγωνισμό.

Ο μέσος άνδρας θα προτιμήσει να μιλήσει σε μια γυναίκα από την ασφάλεια των κοινωνικών δικτύων παρά να την πλησιάσει και να της μιλήσει. Και το γεγονός αυτό δίνει σε οποιονδήποτε φλερτάρει από κοντά, ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Είσαι έτοιμος για νέες γνωριμίες;

Αν είσαι έτοιμος να κάνεις νέες γνωριμίες μετά από ένα χωρισμό, χρειάζεται να έχεις προετοιμάσει σωστά τον εαυτό σου για την επιτυχία:

  • Να ξέρεις πώς να προκαλείς το ερωτικό ενδιαφέρον στις γυναίκες που συναντάς.
  • Να ξέρεις πως να αποφύγεις την προσέγγιση του «καλού παιδιού», που φροντίζει να ευχαριστεί συνεχώς τη γυναίκα ώστε εκείνη να μην τον απορρίψει.
  • Να ξέρεις πώς να ηγείσαι και να κλιμακώνεις τη γνωριμία.

Όσο πιο προετοιμασμένος είσαι, τόσο πιο εύκολο θα είναι να γνωρίσεις και να φλερτάρεις γυναίκες μετά από ένα χωρισμό.

Γιατί από τη στιγμή που ξέρεις τι να κάνεις, πώς να το κάνεις και έχεις εξασκηθεί επαρκώς, θα δεις πως η γυναικεία πλειοψηφία θα σε βρίσκει γοητευτικό και χαρισματικό.

Μπορείς να το κάνεις.

Μπορείς να ανασυγκροτηθείς, να ξεπεράσεις τον χωρισμό και να γίνεις πιο ελκυστικός άνδρας από ποτέ άλλοτε.Ο Χωρισμός δεν πρέπει να σε κρατάει πίσω

Μήπως ο χωρισμός σε κρατάει από το να φλερτάρεις ξανά;

Ο χωρισμός συνοδεύεται πάντα από μεγάλο συναισθηματικό πόνο και ξέρω καλά πως δεν πρόκειται για ευχάριστη εμπειρία.

Τη μια στιγμή νιώθεις ασφαλής στον γάμο ή τη σχέση σου και ξαφνικά βρίσκεσαι μόνος. Νιώθεις πως η πρώην σου σε πρόδωσε, σου γύρισε την πλάτη και προχωράει τη ζωή της χωρίς εσένα.

Όπως και να έχει όμως, ότι και αν έγινε, βρέθηκες μόνος. Σημασία έχει τι θα κάνεις για αυτό.

Κάποιοι άνδρες βρίσκουν γρήγορα τον δρόμο τους μετά από το χωρισμό γιατί έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στο πώς φλερτάρουν. Ωστόσο υπάρχουν και αρκετοί που με το χωρισμό έχασαν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Προσπάθησαν μια-δύο φορές να φλερτάρουν ξανά, γεύτηκαν την απόρριψη και η απογοήτευση τους οδήγησε να τα παρατήσουν.

Ακριβώς επειδή νιώθουν πως ο χωρισμός έχει αφήσει το στίγμα του πάνω τους, βλέπουν τον εαυτό τους ως αποτυχημένο και ελαττωματικό.

Πράγμα που φυσικά δεν ισχύει.

Ο βασικός λόγος που τόσοι πραγματικά αξιόλογοι άνδρες γεύονται την απόρριψη όταν φλερτάρουν, είναι γιατί δεν ξέρουν πώς να προκαλέσουν το ερωτικό ενδιαφέρον στη γυναίκα που μιλάνε.

Απλά της μιλούν και ελπίζουν πως εκείνη θα τους συμπαθήσει.

Όμως, δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα.

Για να κάνεις μια γυναίκα να ενδιαφερθεί για εσένα θα πρέπει πρώτα να προβάλεις τα χαρακτηριστικά εκείνα που η γυναίκα αναζητάει από τον άνδρα.

Θες να ξεσκονίσεις τις δεξιότητες σου στο φλερτ μετά από έναν χωρισμό; Δες εδώ

Γιατί χώρισες;

Για να μπορέσεις να προχωρήσεις χρειάζεται να καταλάβεις γιατί εσύ και η πρώην σου πήρατε διαφορετικούς δρόμους. Και δεν μιλάω απλά για την αφορμή του χωρισμού, αλλά για τον πραγματικό λόγο.

Μήπως ήσουν με μια γυναίκα η οποία δεν ήταν συμβατή με εσένα;

Μήπως με το πέρασμα του χρόνου έχασες όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την έκαναν να σε θέλει εξ’ αρχής;

Μήπως χάθηκε η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός μεταξύ σας;

Μήπως την είχες δεδομένη;

Άσχετα με την αφορμή η οποία απλά ξεχειλίζει το ποτήρι, υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να σας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Οποιοσδήποτε και αν είναι ο πραγματικός λόγος χρειάζεται πρώτα να τον κατανοήσεις. Να πάρεις μάθημα από αυτόν τον χωρισμό, ώστε να αποφύγεις τα ίδια λάθη στο μέλλον.

Επίσης, να θυμάσαι πως άσχετα με το τι σας οδήγησε εκεί, όταν μια γυναίκα αποφασίζει να σε χωρίσει ακόμα και αν σε αγαπάει και σε νοιάζεται, αυτό σημαίνει πως έχει χάσει την ερωτική έλξη που ένιωθε για εσένα.

Για αυτόν το λόγο και πολλές φορές ο χωρισμός μπορεί να αποφευχθεί απλά εστιάζοντας στο να ανάψεις ξανά αυτή τη σπίθα του ερωτικού πάθους.

Άλλες φορές (κυρίως όταν δεν είστε συμβατοί στον τρόπο ζωής και στις αξίες), ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος και απλά θέμα χρόνου.

Οτιδήποτε όμως και αν έχει γίνει, αυτό που θέλω να θυμάσαι είναι πως ο σύγχρονος άνδρας, όπως και η σύγχρονη γυναίκα, έχουν σήμερα πολύ περισσότερες επιλογές απ’ ότι στο παρελθόν.

Γνωριμίες πλέον μπορείς να κάνεις παντού και οι ερωτικές σχέσεις έχουν εξελιχθεί. Τα πράγματα σήμερα είναι πολύ διαφορετικά απ’ ότι ήταν πενήντα χρόνια πριν.

Μη βλέπεις τον χωρισμό λοιπόν σαν ένα αδιέξοδο στη ζωή σου, αλλά σαν το ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου. Ενός κεφαλαίου του οποίου οι σελίδες είναι ακόμα λευκές και του οποίου η ιστορία είναι στο δικό σου χέρι να τη γράψεις.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!