Πώς να Επικοινωνήσω ξανά με κάποια που έχουμε Χαθεί Καιρό; - Men's Bible

Πώς να Επικοινωνήσω ξανά με κάποια που έχουμε Χαθεί Καιρό;

Πώς να επικοινωνήσω ξανά με κάποια που έχουμε χαθεί καιρό;

Πρόσφατα ένας φίλος με ρώτησε για μια κοπέλα με την οποία έχουμε χαθεί καιρό: «Θυμάσαι εκείνο το καλοκαίρι που είχαμε πάει διακοπές στο Χ μέρος και είχες γνωρίσει την τάδε; Τι να κάνει αυτή ρε φίλε;»

Αυτή η κουβέντα μου φούντωσε το ενδιαφέρον. Θυμόμουν ότι είχα περάσει καλά με εκείνη την κοπέλα και για κάποιο λόγο, επιστρέφοντας από τις διακοπές, ανταλλάξαμε μερικά μηνύματα και μετά χαθήκαμε.

Τι είχε γίνει άραγε; Γιατί χαθήκαμε ενώ φαινόταν ότι μπορεί να πάει καλά και να περάσουμε ακόμα καλύτερα; Πως θα μπορούσα να επανασυνδεθώ μαζί της;

Ειδικά τα καλοκαίρια, είναι πολλές οι γνωριμίες που κάνουμε και πολλές φορές κοιτάμε το κινητό μας και προσπαθούμε να θυμηθούμε «Αυτό το νούμερο ποιανής είναι;»

Πώς μπορούμε, λοιπόν, να αναβιώσουμε μία κατάσταση με κάποια που έχουμε χαθεί καιρό; Μπορεί να γίνει χωρίς να φανούμε περίεργοι; Πολλές ερωτήσεις, οπότε ας τις δούμε μία μία. Κατ’ αρχάς, πρέπει να δούμε τι είδους σχέση είχαμε αυτό το μικρό διάστημα.Πώς να επικοινωνήσω ξανά με κάποια που έχουμε χαθεί καιρό;

Έχουμε χαθεί καιρό γιατί τότε δεν προχωρήσαμε σε κάτι ερωτικό

Να ξέρεις ότι υπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες που παίζουν ρόλο και αυτοί είναι ο χρόνος που έχει περάσει από όταν μιλήσατε τελευταία φορά και το αν έχει σχέση πλέον.

Πολλοί με ρωτάνε, «Μα δεν θα φανεί περίεργο αν εμφανιστώ ξαφνικά μετά από τόσους μήνες και στείλω μήνυμα;» Μπορεί ναι, αλλά μπορεί κι όχι. Ο μόνος τρόπος για να το μάθεις αυτό, είναι να στείλεις ένα μήνυμα και να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση.

Αν δεν έχεις ανταλλάξει μηνύματα μαζί της, τα πράγματα θα είναι λίγο πιο δύσκολα. Εφόσον δεν έχεις προηγούμενη επικοινωνία και δεν έχεις κάπου να πατήσεις, θα πρέπει να στείλεις κάτι απλό και χαλαρό. Μπορείς πάντα να στείλεις ότι βρήκες καταχωρημένο το τηλέφωνο στο κινητό σου αλλά δεν ξέρεις σε ποια ανήκει ακριβώς. Αυτό το μήνυμα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αν έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την τελευταία φορά που μιλήσατε.

Αν το διάστημα είναι μικρότερο τότε μπορείς να στείλεις κάτι πιο απλό και λακωνικό όπως «Τελικά πως πέρασες το υπόλοιπο καλοκαίρι σου;» Αυτό είναι από μόνο του αρκετό για να της θυμίσει ποιος είσαι. Αν στις διακοπές είχατε έρθει πιο κοντά και τουλάχιστον την φίλησες, τότε μπορείς να στείλεις και κάτι του στυλ «Τι κάνεις; Χαθήκαμε. Ελπίζω να τα περνάς καλά!»

Σε αυτές τις παραπάνω περιπτώσεις, υπάρχει πάντα η περίπτωση να μην σου απαντήσει καν, ειδικά αν έχει κάποια σχέση και δεν θέλει να ρισκάρει. Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα να σου απαντήσει την επόμενη ημέρα ή και ακόμα πιο μετά. Θυμάμαι να παίρνω απάντηση από κάποια, τρεις ημέρες μετά.

Από εκεί και έπειτα, μπορείτε να ανταλλάξετε μερικά μηνύματα και να την καλέσεις στο τηλέφωνο για να κανονίσετε για ραντεβού. Φρόντισε τα μηνύματα να είναι λίγα και να της θυμίσεις πόσο καλά είχατε περάσει όταν ήσασταν παρέα.

Θες να την κάνεις να ενδιαφερθεί ξανά; Μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Την γνώρισα, είχαμε ερωτική επαφή και αφού επιστρέψαμε απ’ τις διακοπές χαθήκαμε

Εδώ τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ πιο απλά ή ακόμα πιο πολύπλοκα. Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα που μπορεί να παίζουν ρόλο.

Αρχικά, μπορεί να έχει σχέση και να ήθελε απλά να ξεσκάσει, να ξεδώσει, πες το όπως θες. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες για επανασύνδεση. Αντίστοιχα, αν βρήκε άλλον αφότου επέστρεψε, ισχύουν τα παραπάνω. Σε τρίτη φάση μπορεί απλά να μην της άρεσες αρκετά αλλά αυτό είναι το τελευταίο που θα πρέπει να σε απασχολήσει.

Εδώ μπορείς να στείλεις κάτι πιο παιχνιδιάρικο όπως «Ζεις; Είσαι κρυμμένη σε κάποια σπηλιά; Μετακόμισες σε άλλη χώρα; Όπως και να έχει, ελπίζω να περνάς καλά»

Αντίστοιχα με την προηγούμενη κατάσταση, μπορεί να πάρεις απάντηση και την επόμενη μέρα ή ακόμα πιο μετά. Εφόσον σου απαντήσει, ισχύουν αυτά που αναφέραμε και παραπάνω.

Social media

Πλέον, με τα social media να επικρατούν, είναι πολύ πιο εύκολο και απλό να κρατήσεις επαφές με όσες γνωρίζεις. Οι περισσότερες φροντίζουν σε καθημερινή βάση να ενημερώνουν τον κόσμο για τις κινήσεις τους, οπότε είναι πολύ εύκολο να δεις τι κάνει και με ποιον το κάνει.

Χρησιμοποίησε το Facebook και το Instagram για να δεις τις κινήσεις της και εκμεταλλεύσου τα stories που ανεβάζει για να της στείλεις μήνυμα. Βρες κάτι έξυπνο και ελαφρώς πειραχτικό να της στείλεις. Κάτι που να έχει χιούμορ, χωρίς να την προσβάλει.

Να θυμάσαι ότι είναι προτιμότερο να μην της κάνες like και να στέλνεις καρδούλες στα posts και τα stories της. Δεν είσαι ακόλουθός της, ούτε χρειάζεται να την παρακαλάς για προσοχή. Αν θες να κάνεις αισθητή την παρουσία σου, κάνε την με ένα έξυπνο μήνυμα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!