5 Μύθοι σχετικά με το Φλερτ - Men's Bible

5 Μύθοι σχετικά με το Φλερτ

5 μύθοι σχετικά με το φλερτ

Το να αφουγκράζεσαι τις απόψεις των γύρω σου είναι κάτι που χαρακτηρίζει ένα χαρισματικό άνθρωπο, έναν άνθρωπο δηλαδή που αρέσκεται στο να αφομοιώνει τις πληροφορίες και να τις εκμεταλλεύεται για την εξέλιξη του. Χρειάζεται βέβαια να είναι σε θέση να απορρίπτει τις άχρηστες και πολλές φορές ζημιογόνες πληροφορίες, που κυκλοφορύν ως μύθοι.

Αυτές τις πληροφορίες όσο τις ενστερνιζόμαστε τόσο κρατάμε πίσω την εξέλιξη μας και πολλές φορές το καταλαβαίνουμε αρκετά αργά στη ζωή μας.

Έτσι λοιπόν και στο φλερτ υπάρχει ένα πλήθος πληροφοριών το οποίο υπόσχεται ταχύτερα και καλύτερα αποτελέσματα με τις γυναίκες και δυστυχώς το μόνο που πετυχαίνει είναι να μας κρατά πίσω.

Αυτοί είναι λοιπόν οι 5 κυριότεροι μύθοι που περιβάλλουν το φλερτ και γενικότερα τη σχέση μεταξύ των δύο φύλων.

Μύθος Νο1: Πρέπει να συμβιβαζόμαστε  

Αυτός ο μύθος υπήρξε για αρκετά χρόνια ριζωμένος μέσα μου και δυστυχώς, υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών που πιστεύει πως το να έλθεις σε ρήξη (πολιτισμένη πάντα) με τη σύντροφό σου θα σε οδηγήσει στη δυστυχία, καθώς όπως λένε κλασσικά «Δε βγάζεις άκρη με τις γυναίκες».

Όμως εμείς ως άνδρες, δεν είμαστε σε θέση να ερμηνεύσουμε τα μηνύματα που στέλνει μία γυναίκα μέσα από αυτή τη συμπεριφορά που τη χαρακτηρίζουμε παρανοϊκή.

Γι αυτό στην ακαδημία του Men’s Bible η νούμερο ένα προτεραιότητα μας είναι να δώσουμε στους μαθητές τις καίριες πληροφορίες που χαρακτηρίζουν και διαφοροποιούν τη γυναικεία συμπεριφορά, ώστε να είναι σε θέση να την ερμηνεύουν και να τη διαχειρίζονται πάντα με σεβασμό και ισότητα.

Αυτό άλλωστε είναι κάτι που οι ίδιες οι γυναίκες θέλουν πάνω απ όλα και να είσαι σίγουρος πως, σε καμία τους δεν αρέσουν οι τσακωμοί και οι γκρίνιες όπως επίσης σε καμία τους δεν αρέσει να έχει μόνιμη λογομαχία με το σύντροφο τους.

Μύθος Νο2: Για να κατακτήσεις μία γυναίκα, πρέπει να την κάνεις να σε συμπαθήσει

Ειδικά εάν κυκλοφορείς σε μπαρ ή σε νυκτερινά κέντρα, θα παρατηρήσεις πολλούς άντρες να κερνάνε τις γυναίκες, να κάνουν το «σοφέρ» για να τις εξυπηρετήσουν, να προσπαθούν να κάνουν επίδειξη γνώσεων, κατορθωμάτων, περιουσιακών στοιχείων και πολλά άλλα, με σκοπό να «ρίξουν» τη γυναίκα που τους αρέσει.

Η αλήθεια είναι πως όσο περισσότερο εξυπηρετείς μία γυναίκα, με σκοπό να της δείξεις πόσο άξιος είσαι απέναντι της, τόσο την απομακρύνεις από το κρεβάτι σου και τελικά να την κάνεις, είτε να σε αντιπαθήσει, είτε ακόμα χειρότερα να σε βάλει στη ζώνη φιλίας (friend zone)

Αντί λοιπόν να προσπαθείς να πείσεις τις γυναίκες να σε συμπαθήσουν, γίνε απλά ελκυστικός στις γυναίκες. Κοινώς, μάθε να φλερτάρεις και πίστεψε με είναι πιο απλό απ ότι νομίζεις με τη σωστή καθοδήγηση πάντα.

Μύθος Νο3: Οι γυναίκες δεν θέλουν να κάνουν σεξ όσο θέλουν οι άντρες

Υπάρχουν πολλοί μύθοι, όμως πίσω από αυτόν είμαι σίγουρος πως κρύβεται μία τεράστια συνομωσία!

Πραγματικά δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως πολλοί άντρες πιστεύουν πως όταν κάνουν σεξ με μία γυναίκα, πρέπει να νιώσουν ευγνωμοσύνη, λες και της πήραν κάτι με το ζόρι εν το μυστικό βρίσκεται στο σεβασμό.

Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες θέλουν το ίδιο, ίσως και παραπάνω να κάνουν σεξ απ ότι οι άντρες, απλά χρειάζονται κάποιον να τις κάνει να νιώσουν την επιθυμία και την ασφάλεια και αυτή η επιθυμία είναι συνυφασμένη με το επιτυχημένο φλερτ. 5 μύθοι σχετικά με το φλερτ

Μύθος Νο4: Πρέπει να δημιουργήσεις έλξη με μία γυναίκα

Όσοι ασχολούνται με το φλερτ αρκετό καιρό θα έχουν σίγουρα ακούσει τον όρο «δημιουργία έλξης» και σίγουρα έχουν μπει στη διαδικασία να εφαρμόσουν διάφορα τεχνάσματα, προκειμένου να πετύχουν την έλξη.

Η αλήθεια είναι πως το να προσπαθείς να δημιουργήσεις έλξη είναι κάτι που αναιρεί την έλξη από μόνο του.

Η έλξη σχηματίζεται γρήγορα, αν είσαι άνδρας αξίας με αυτοπεποίθηση και καλή επικοινωνία και το μόνο που έχει να κάνει ένας άντρας είναι να μη καταστρέψει την έλξη, μπαίνοντας σε μία διαδικασία επίδειξης υψηλής αξίας, επίδειξης θάρρους και πολλές άλλες τεχνικές τις οποίες πραγματικά δε θυμάμαι να αναφέρω.

Η επίδειξη λοιπόν, οποιουδήποτε είδους, αναιρεί την ίδια την ιδιότητα που θέλουμε να επιδείξουμε.

Αυτό που κάθε άντρας πρέπει να κάνει για να είναι ελκυστικός στις γυναίκες, είναι να έχει αυτοπεποίθηση και να εκφράζει αυθεντικά την επιθυμία του για το αντίθετο φύλο.

Θες να μάθεις να εκφράζεσαι αυθεντικά στις γυναίκες; Δες εδώ

Μύθος Νο5: Οι όμορφες γυναίκες είναι πιο δύσκολες

Αυτός ο μύθος αποτελεί περιοριστική αντίληψη για ένα τεράστιο ποσοστό ανδρών και δυστυχώς πολλοί απ αυτούς τους άντρες είναι και εξαιρετικά εμφανίσιμοι.

Η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ λοιπόν, καθώς πρώτα απ όλα η ομορφιά είναι υποκειμενική και δεύτερον, οι αντικειμενικά πολύ όμορφες γυναίκες είναι πολύ πιο δεκτικές στο φλέρτ, καθώς είναι πιο σίγουρες για τον εαυτό τους και την αξία τους και αυτό τις κάνει να έλκονται, ειδικά από άντρες με αυτοπεποίθηση.

Επίσης δυστυχώς πολλοί άντρες δε θεωρούν πως τους αξίζουν και δεν τις προσεγγίζουν καθόλου, με αποτέλεσμα οι πιο θαρραλέοι να είναι και οι τυχεροί…

Αυτοί ήταν λοιπόν οι 5 κυριότεροι μύθοι του φλερτ και πίστεψε το, είναι οι πληροφορίες που χρειάζεσαι για να γίνεις επιτυχημένος με τις γυναίκες και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αναλάβεις δράση και να πιστέψεις στον εαυτό σου.

Ξεκίνα τώρα το ταξίδι σου και μη διστάσεις να έρθεις σε επαφή με την ομάδα μας και φυσικά να έλθεις σε μια Συνεδρία.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!