Η Βασίλισσα σου; 2 σημαντικά Λάθη που κάνεις - Men's Bible

Η Βασίλισσα σου; 2 σημαντικά Λάθη που κάνεις

Η Βασίλισσα σου; 2 σημαντικά Λάθη που κάνεις

Οι άνδρες που στερούνται αυτοπεποίθησης και που δεν θεωρούν τους εαυτούς τους πολύ ενδιαφέροντες ή ελκυστικούς για τις γυναίκες, συχνά πέφτουν στην παγίδα να παριστάνουν τους θαρρετούς και με αυτοπεποίθηση τύπους που είναι σούπερ ικανοποιημένοι με τη ζωή τους. Και αυτό σε μια προσπάθεια να κάνουν τους εαυτούς τους να είναι πιο ενδιαφέροντες.

Η ψεύτικη αυτοπεποίθηση όμως και η ψεύτικη ικανοποίηση, φυσικά και δεν είναι το ίδιο με την γνήσια αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση, και οι γυναίκες ως φυσικοί εξπέρ (με εξαίρεση λίγες κοπέλες χαμηλής αυτοπεποίθησης) καταλαβαίνουν εύκολα τη διαφορά.

Γιατί;

Επειδή πρέπει να είναι καλές στο να ξεχωρίζουν τους αληθινούς άντρες από όσους απλά το «παίζουν» άντρες. Είναι στο ένστικτό τους να προσπαθούν να βρουν έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση που μπορεί να επιβιώσει και να βοηθήσει τους δικούς του να είναι ασφαλείς και προστατευμένοι.

Οπότε αν απλά έχεις μάθει 5 ατάκες για να ρίξεις γυναίκες, αλλά δεν έχεις κάτι άλλο, μόλις αυτές οι ατάκες εξαντληθούν, η γυναίκα που έχεις απέναντί σου θα καταλάβει ποιος πραγματικά είσαι και δεν θα μπορεί να νιώσει πραγματική έλξη και σεβασμό για εσένα ως άνδρα, όσο κι αν προσπαθείς να την κάνεις να νιώσει βασίλισσα.

https://www.flowersontheparknyc.com/files/1413/9901/3873/man_bringing_flowers.jpg

Παριστάνεις κάτι άλλο

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί επίσης να σε οδηγήσει στο να προσπαθείς πολύ να εντυπωσιάσεις τη γυναίκα, με την ελπίδα να την «ρίξεις». Αυτό σημαίνει ότι συμπεριφέρεσαι σαν ένα πολύ καλό παιδί που προσπαθεί να πει όλα τα σωστά πράγματα κάθε στιγμή. Όμως όπως έχουμε ξαναγράψει, αυτού του είδους τα καλά παιδιά δεν είναι ακριβώς ελκυστικά.

Επιπλέον, καμία γυναίκα δεν πρόκειται να παραμείνει ζεστή για κάποιον ψεύτικο τύπο, ειδικά αν δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί ότι είναι αυθεντικός. Αυτό που ζητάει είναι ένας πραγματικός άνδρας με αυτοπεποίθηση που «το ‘χει» και δεν προσπαθεί να την εντυπωσιάσει. Για αυτό συχνά λέμε και γράφουμε ότι ο μόνος τρόπος να έχεις γυναίκες στη ζωή σου είναι να είσαι χαλαρός και ο πραγματικός καλός εαυτός σου.

 Την βάζεις σε «θρόνο»

Ίσως είσαι και εσύ σε αυτούς που στερούνται αυτοπεποίθησης και αμφιβάλλουν για την ικανότητά τους να ελκύσουν μια γυναίκα και για να την κρατήσουν κοντά τους, κάνουν συχνά το λάθος να την τοποθετούν σε «θρόνο». Κάτι που όλοι καταλαβαίνουμε, οδηγεί σε λάθος συμπεριφορές, όπως να κρέμονται από κάθε λέξη της και επιθυμία της, να συμφωνούν με ότι λέει και να της λένε συνεχώς πόσο εκπληκτική είναι και πόσο όμορφη.

Παρόλο που κάποιες γυναίκες στην αρχή θα κολακευτούν από την προσοχή και τα κομπλιμέντα όταν της φέρεσαι σαν σε βασίλισσα, αυτό κρατάει μόνο για λίγο. Σταδιακά (ή ίσως και εξαρχής) θα κατανοήσει ότι ο άνδρας τα κάνει όλα αυτά επειδή δεν έχει αυτοπεποίθηση, δεν έχει επιλογές και βασικά ελπίζει να τον «αφήσει» να είναι μαζί της.

Ακόμα όμως και την ίδια κοπέλα αν την ρωτήσεις για τον συγκεκριμένο τύπο, θα σου πει: «Ω, μα είναι τόσο γλυκός» ή «Είναι τόσο καλό παιδί». Εύκολα από το ύφος της θα καταλάβεις πως δεν έλκεται σεξουαλικά από αυτόν. Βέβαια ο ίδιος δεν το καταλαβαίνει και λέει: «Μα αφού μόνη της λέει πως είμαι γλυκός και της φέρομαι σωστά, γιατί δεν τη αρέσω;»

Φυσικά και πρέπει να φέρεσαι καλά στην κοπέλα που σου αρέσει (αυτό έλειπε), αλλά αυτό δεν αρκεί, θα πρέπει να την έλκεις και σεξουαλικά. Αν και την ελκύεις και της φέρεσαι και σωστά, τότε μόνο θα σε χαρακτηρίσει ως γοητευτικό άνδρα μέσα της.

Αυτό που ονομάζουμε «χημεία» δεν είναι παρά η έλξη που νιώθετε ο ένας για τον άλλο, όπως και μία αίσθηση ειδικής σύνδεσης που νιώθετε ότι μοιράζεστε οι δυο σας. Και αν θες να καταλάβεις περισσότερο το θέμα για τα «καλά» και τα «κακά παιδιά», δες και αυτό το άρθρο.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!