Φιλί στο πρώτο ραντεβού: 4 τρόποι για να τολμήσεις - Men's Bible

Φιλί στο πρώτο ραντεβού: 4 τρόποι για να τολμήσεις

Φιλί στο πρώτο ραντεβού: 4 τρόποι για να τολμήσεις

Ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις όταν δεν έχεις εμπειρία με το φλερτ και τις γυναίκες, είναι το άγχος που νιώθεις όταν θες να εκφράσεις επιθυμία και σεξουαλικό ενδιαφέρον. Αυτό βέβαια ισχύει με διαφορετικές μορφές σε όλα τα στάδια του φλερτ. Από την προσέγγιση, την επικοινωνία, το να ζητήσεις τηλέφωνο και το ραντεβού μέχρι το πρώτο φιλί.

Ίσως από την άλλη, να το έχεις ξεπεράσει στις προηγούμενες φάσεις. Να της έχεις μιλήσει, να έχετε περάσει καλά και να βρίσκεστε πλέον στο πρώτο ραντεβού. Αλλά τώρα το βρίσκεις ξανά μπροστά σου με τη μορφή της αμφιβολίας.

Έχετε βγει για καφέ και η κουβέντα έχει ροή, γελάτε και μοιράζεστε εμπειρίες. Τη στιγμή όμως που σκέφτεσαι να κάνεις την κίνηση και να τη φιλήσεις, να της δώσεις το πρώτο φιλί, διστάζεις.

Είναι η κατάλληλη στιγμή; Σκέφτεσαι.

 Μήπως δεν είναι έτοιμη;

 Μήπως να περιμένεις για κάποιο σημάδι;

Υπάρχει ένα ρητό που λέει πως η κατάλληλη στιγμή για να φιλήσεις μια γυναίκα δημιουργείται από εσάς τους δύο και μόνο. Από τη στιγμή που θα αποφασίσεις πως είναι έτοιμη για το φιλί να είσαι σίγουρος ότι έχουν ήδη περάσει αρκετές ευκαιρίες. Οπότε εφόσον σου επικοινωνήσει ότι ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο μη διστάσεις.

Ακολούθησε τις παρακάτω αρχές και κάνε την κίνηση σου.

#1 Μην αμφιβάλεις για το ενδιαφέρον της να γνωριστείτε

Αρκετοί άντρες υπεραναλύουν τα ραντεβού και καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να έχουν να πουν κάτι έξυπνο και εντυπωσιακό ώστε η κοπέλα να μη βαρεθεί. Όλα αυτά όμως είναι αχρείαστα και πιθανόν να σε κάνουν να δείχνεις πολύ σφιγμένος και αμήχανος.

Από τη στιγμή όμως που μια γυναίκα είναι σε ραντεβού μαζί σου, αυτό σημαίνει ότι ήδη ενδιαφέρεται ως ένα βαθμό να σε γνωρίσει, αλλιώς δε θα επένδυε χρόνο και ενέργεια για να βγει μαζί σου.

Αυτό που χρειάζεται είναι να χαλαρώσεις και αντί να προσπαθείς την εντυπωσιάσεις, να βρείτε κοινά σημεία για να δημιουργηθεί μια συναισθηματική σύνδεση μεταξύ σας.

#2 Κλιμάκωσε με σεβασμό

Αρκετοί ψάχνουν την κατάλληλη στιγμή για το πρώτο φιλί γιατί στην ουσία δεν κλιμακώνουν και δεν αγγίζουν. Αν το μόνο που κάνεις είναι να της μιλάς και μάλιστα για ασφαλή θέματα, χωρίς να κλιμακώνεις ομαλά το σεξουαλικό ενδιαφέρον, τότε προφανώς αν τη φιλήσεις θα φανεί κάπως απότομο.

Δοκίμασε να φέρεις στη κουβέντα θέματα όπως το σεξ και οι σχέσεις . Φυσικά δε λέμε να πεις χοντράδες ή να την αγγίζεις με τρόπο που ξεπερνάει τα προσωπικά της όρια, αλλά να έχεις ισορροπία και να δείξεις πως δεν έχετε βγει για να γίνετε φίλοι.Πως και πότε να την φιλήσεις για πρώτη φορά

#3 Φρόντισε να είστε κοντά

Μπορεί εσύ να θες να τη φιλήσεις αλλά τι γίνετε αν αυτή βρίσκεται καθισμένη στην αντίθετη μεριά του τραπεζιού; Η απόσταση που έχετε ανάμεσα σας παίζει μεγάλο ρόλο στο ραντεβού. Αν είστε δίπλα δίπλα όλα αυτομάτως γίνονται ευκολότερα.

Όσο μεγαλύτερη απόσταση έχετε όμως, τόσο περισσότερο πολύπλοκο γίνεται να κλιμακώσεις, να μπορείς να την αγγίξεις και να τη φιλήσεις.

Γιατί λοιπόν να βάζεις εμπόδια στο δρόμο σου; Φρόντισε να καθίσετε κοντά ή αν εκείνη δεν  αισθάνεται εξαρχής άνετα, φρόντισε να μικρύνει το διάστημα ανάμεσα σας μόλις χαλαρώσει.

#4 Αποδέξου πώς δεν υπάρχει σωστή χρονική στιγμή για το φιλί

Αντί να περιμένεις και να περιμένεις να έρθει η κατάλληλη ευκαιρία, βάλε ένα στοπ στην αμφιβολία και τις αναλύσεις στο μυαλό σου. Απλά πάρε το ρίσκο και κάν’ το. Ακόμα και αν η προσπάθεια σου πέσει στο κενό και στον τοίχο της απόρριψης, ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σεβάσου την απόφαση της, αλλά θυμήσου ότι δεν είσαι εκεί για να γίνετε φίλοι.

Όσο πιο ξεκάθαρες είναι οι προθέσεις σου και όσο πιο νωρίς εκφράσεις ενδιαφέρον, τόσο το καλύτερο.

Για να μάθεις να εκφράζεις τις προθέσεις σου με άνεση, δες εδώ

Στην ουσία, η πλειοψηφία των αρνητικών συναισθημάτων και του άγχους που νιώθει ένας άντρας στο φλέρτ, προέρχονται από το γεγονός πως δεν αισθάνεται άνετα να εκφράσει σεξουαλικό ενδιαφέρον. Και αυτός είναι και ο λόγος που διστάζει για το πρώτο φιλί.

Γι’ αυτό λοιπόν αντί να αναρωτιέσαι ποια είναι η κατάλληλη στιγμή, τι πρέπει να της πεις και τι να κάνεις για να την κερδίσεις, δώσε βάση στο να είσαι αυθεντικός και να δείχνεις το ενδιαφέρον σου ανοιχτά είτε με λεκτικό τρόπο, είτε με τη συμπεριφορά σου.

Αυτό είναι στην ουσία και πιο σπουδαίο και περισσότερο σημαντικό από μια ή δέκα απορρίψεις ή ακόμα κι από το να κάνεις σεξ με κάποια που αυτό που εκτιμάς πάνω της είναι μόνο η εμφάνιση της.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!