Πώς να είσαι Πρόκληση στο Φλερτ και γιατί να το κάνεις - Men's Bible

Πώς να είσαι Πρόκληση στο Φλερτ και γιατί να το κάνεις

Πώς να είσαι Πρόκληση στο Φλερτ και γιατί να το κάνεις

Θέλω να σου εκμυστηρευτώ κάτι για το φλερτ που πολλοί άνδρες δε θα μάθουν ποτέ. Κάτι που κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία. Και αυτό είναι η ιδέα του να είσαι πρόκληση για τη γυναίκα.

Το να είσαι πρόκληση για τη γυναίκα με την οποία φλερτάρεις, αποτελεί το δυνατότερο όπλο στη φαρέτρα σου. Αυτό θα σε ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους άνδρες, είτε βρίσκεσαι σε μπαρ, σε καφετέρια ή οπουδήποτε αλλού.

Οι περισσότεροι άνδρες είναι πολύ «εύκολοι». Η γυναίκα ξέρει πως δε χρειάζεται να δουλέψει, να επενδύσει και γενικά να κάνει κάτι, γιατί οι άνδρες θα πέσουν στην αγκαλιά της από μόνοι τους και μπορεί να τους έχει όποτε θέλει.

Το καλό λοιπόν είναι πως παρουσιάζοντας της μια πρόκληση, δίνεις στον εαυτό σου ένα δυνατό πλεονέκτημα. Την κάνεις να νιώσει πως είσαι άνδρας διαφορετικός και πως θα πρέπει να δουλέψει για να σε κερδίσει.

Τι σημαίνει να είσαι πρόκληση

Αν και εύκολα το κατανοείς με τη λογική, για αρκετούς άνδρες δεν είναι εύκολο να κατανοήσουν συναισθηματικά τι πρέπει να κάνουν για να γίνουν πρόκληση στο φλερτ. Όμως είναι απαραίτητο να το κάνουν για να δημιουργήσουν αισθήματα ερωτικής έλξης στη γυναίκα με την οποία φλερτάρουν.

Κομμάτι της ανθρώπινης φύσης είναι να θέλουμε αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε. Και η μέση γυναίκα έχει συνηθίσει να γνωρίζει άνδρες που θα κάνουν τα πάντα για να την «ρίξουν».

Το να είσαι πρόκληση λοιπόν σημαίνει να πάς κόντρα στο ένστικτο που σου λέει «κάνε τα πάντα για να σε συμπαθήσει».

Να είσαι πρόκληση από την αρχή

Πολλοί πιστεύουν πως για να είσαι πρόκληση στο φλερτ, θα πρέπει πρώτα η γυναίκα να ελκύεται από εσένα. Με λίγα λόγια να ενδιαφέρεται. Κάθε άλλο όμως. Η έλξη και το ενδιαφέρον που θα νιώσει, συνδέονται άμεσα με την ανδρική συμπεριφορά και με το γεγονός πως γνωρίζει έναν τύπο ξεχωριστό.

Με το να είσαι πρόκληση λοιπόν προκαλείς το ερωτικό ενδιαφέρον και για αυτό το λόγο πρέπει να το κάνεις εξ’ αρχής.

#1 Μην ξεκινάς δείχνοντας υπερβολικό ενδιαφέρον

Ακριβώς επειδή η ερωτική έλξη στον άνδρα βασίζεται σε οπτικά ερεθίσματα ενώ στη γυναίκα εξαρτάται από ένα σύνολο παραγόντων, είναι πιο εύκολο για τους άνδρες να νιώσουν γρηγορότερα έλξη απ’ ότι οι γυναίκες.

Αυτό οδηγεί τον μέσο άνδρα στο να εκφράζει το ενδιαφέρον του, πριν η γυναίκα νιώσει έτοιμη και σίγουρη για τον άνδρα που έχει απέναντι της.

Αφού λοιπόν ο άνδρας ξεκινάει δείχνοντας μπόλικο ενδιαφέρον από την αρχή, είναι και αυτός που επενδύει περισσότερο στην γνωριμία και εν τέλει αυτός που βρίσκεται πίσω και κυνηγάει.

Για να είσαι πρόκληση όμως θα πρέπει η έκφραση του ενδιαφέροντος και η επένδυση που γίνεται να είναι αμοιβαία. Για αυτό λοιπόν, όταν ξεκινάς να φλερτάρεις με μια γυναίκα συγκρατήσου. Μην εκφράζεις υπερβολικό ενδιαφέρον απ’ την αρχή.

#2 Κάνε τη να δουλέψει για τη προσοχή σου

Σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι στη διαδικασία του να είσαι πρόκληση είναι να κάνεις τη γυναίκα να κερδίσει και αυτή με τη σειρά της τα κομπλιμέντα σου και το ενδιαφέρον σου.

Αντί να της τα προσφέρεις απλόχερα και να τη «λούζεις» με κομπλιμέντα και προσοχή, κάνε τη να δουλέψει για αυτά. Κάνε τη να τα κερδίσει.

Φυσικά αυτό θα πρέπει να γίνει με χιουμοριστικό και παιχνιδιάρικο τρόπο και εδώ μπαίνει στο προσκήνιο το πείραγμα και διάφορες άλλες τεχνικές έλξης όπως τα παιχνίδια ρόλων.

Επίσης, ζήτα της, πάντα με χιουμοριστικό και παιχνιδιάρικό τρόπο, να σου αποδείξει την αξία της και επιβράβευσε την με κάποιο κομπλιμέντο αφού το κάνει.

Θες να μάθεις πώς να είσαι πρόκληση στο φλερτ; Δες εδώ

#3 Μην πιέζεις όλη την ώρα

Άλλο λάθος που κάνουν αρκετοί άνδρες, είναι πως προκειμένου να διεκδικήσουν μια κοπέλα, προσπαθούν συνεχώς να αποδείξουν την αξία τους σε εκείνη και να την εντυπωσιάσουν.

Έτσι καταλήγουν να κυνηγούν και να πιέζουν να κλείσουν τη συναισθηματική απόσταση ανάμεσα τους, ενώ η κοπέλα παραμένει περισσότερο αδιάφορή.

Αυτή η τακτική, εκτός από το γεγονός πως τους κάνει να δείχνουν πιο απελπισμένοι, τους κάνει προβλέψιμους και βαρετούς ενώ ταυτόχρονα εξυψώνει την κοπέλα σε βάθρο.

Για να είσαι πρόκληση όμως – και άρα να είσαι απρόβλεπτος και πιο ενδιαφέρων – χρειάζεται να μην πιέζεις και να μην κυνηγάς τη γυναίκα όλη την ώρα.

Αντί λοιπόν να τρέχεις να κλείσεις την συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας, κάνε μερικά βήματα πίσω ώστε να νιώσει και η γυναίκα πως θα πρέπει και εκείνη να κάνει κάποια βήματα προς τα εσένα και να σε κυνηγήσει και αυτή.

Σύνοψη

Οι παραπάνω κατευθυντήριες γραμμές αποτελούν την κορυφή του παγόβουνού. Υπάρχουν αρκετές τεχνικές και συμπεριφορές που μπορείς να εξασκήσεις και να αφομοιώσεις για να φλερτάρεις με άνεση και χιούμορ και ταυτόχρονα να είσαι πρόκληση για τη γυναίκα.

Αυτό που θέλω να θυμάσαι όμως από αυτό το άρθρο είναι πως όταν είσαι «εύκολος» δεν είσαι ελκυστικός. Κάνε την, με χιούμορ και παιχνιδιάρικό τρόπο, να δουλέψει και να κερδίσει τα κομπλιμέντα και το ενδιαφέρον σου.

Και αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς δημιουργείς αισθήματα έλξης σε μια γυναίκα, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!