Πώς να μιλάς σε ωραίες γυναίκες - Men's Bible

Πώς να μιλάς σε ωραίες γυναίκες

Πώς να μιλάς σε ωραίες γυναίκες

Ένα από πιο δύσκολα πράγματα για τους άντρες, είναι το να ανοίξουν συζήτηση με μία ελκυστική γυναίκα. Πρέπει να την πλησιάσουν και να βρουν τι στο καλό θα της πουν. Κι αν μάλιστα αυτή ανήκει στις ωραίες γυναίκες τότε τα πράγματα γίνοντα ακόμα πιο δύσκολα.

Ακόμα χειρότερα: μπορεί να ‘χεις κάνει το πλάνο σου, το σχέδιό σου, μα για κάποιο λόγο ο εγκέφαλος αρνείται να συνεργαστεί με τη γλώσσα σου. Πώς λοιπόν θα της μιλήσεις; Όταν μοιάζει σαν να μην μπορείς να αρθρώσεις μισή πρόταση σε …Ελληνικά;

Είναι δύσκολο να προσεγγίσεις μία όμορφη γυναίκα, σύμφωνοι. Ο πήχης ανεβαίνει. Νιώθεις σαν να καίγονται τα κυκλώματα του εγκεφάλου σου. Πώς θα μάθεις λοιπόν να ξεπερνάς αυτό το σημείο; Πώς θα μάθεις να μιλάς σε μια όμορφη γυναίκα σαν να ήταν κάτι απλό;

Κοίταξέ τη

Το βλέμμα είναι εξαιρετικά δυνατό εργαλείο, ιδιαίτερα όταν στο ξεκίνημα μιας γνωριμίας. Στην πραγματικότητα, ένα ισχυρό βλέμμα μπορεί να κάνει ακόμη και αγνώστους να ερωτευτούν.

Το να μην την κοιτάς στα μάτια, την ώρα που της μιλάς, καταστρέφει την γοητεία σου. Στέλνει εντελώς λάθος μηνύματα στο άτομο με το οποίο θέλεις να επικοινωνήσεις. Στην καλύτερη περίπτωση δείχνεις ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση.

Αν εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις ότι δεν έχεις κάτι αξιόλογο να της προσφέρεις, πώς περιμένεις να το πιστέψει εκείνη;

Στη δε χειρότερη περίπτωση, αν δεν την κοιτάζεις απλώς θα εισπράξει ότι τη βαριέσαι, ή ότι υπάρχουν για σένα σημαντικότερα πράγματα εκεί έξω από αυτή. Για αυτό πρέπει να την κοιτάζεις. Δεν εννοώ ότι επιτρέπεται να γουρλώνεις τα μάτια. Εννοώ ότι πρέπει να της περάσεις το σωστό μήνυμα. Και το σωστό μήνυμα είναι: «Έχεις την πλήρη προσοχή μου».

Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι όμορφες γυναίκες πάντα τυγχάνουν προσοχής. Και οι περισσότεροι άνθρωποι που τους μιλάνε δείχνουν κάπως αποπροσανατολισμένοι. Οι άντρες σκέφτονται τι θα ήθελαν να κάνουν μαζί τους, δεν συζητάνε. Κι ακόμη και αν δεν τις φαντασιώνονται, μάλλον προσπαθούν να μιλήσουν εκείνοι, παρά να τις ακούσουν.

Ποιος είναι λοιπόν ο ευκολότερος τρόπος να δώσεις σε μία τέτοια γυναίκα την προσοχή που της αξίζει; Να την κοιτάξεις στα μάτια. Οι πλέον χαρισματικοί άνθρωποι κοιτάζουν τον απέναντί τους στα μάτια, κάνοντάς τον έτσι να αισθανθεί το σημαντικότερο πλάσμα στον κόσμο.

Ναι, μπορεί να φαίνεται δύσκολο. Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να βελτιωθείς αν εξασκηθείς. Μπορείς να εξασκηθείς κοιτώντας τους ανθρώπους στα μάτια, ακόμη και όταν βλέπεις τηλεόραση. Ή τον εαυτό σου, στον καθρέφτη. Κοίταξε τον εαυτό στα μάτια, και κράτησε αυτή την επαφή. Και είναι σημαντικό να κοιτάς στα μάτια, όχι να εστιάζεις στο μέτωπο, ή στη μύτη. Είναι σημαντικό για το πώς θα σφυρηλατήσεις την επικοινωνία σου με κάποιο άτομο.

Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, Επικοινώνησε

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άντρες είναι ότι προσπαθούν να γίνουν όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακοί, όταν μιλούν με όμορφες γυναίκες. Πολλοί άντρες είναι επικεντρωμένοι στην ιδέα ότι οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες «με κύρος».

Ως αποτέλεσμα, όταν φλερτάρουν είναι σαν να διαβάζουν το βιογραφικό τους. Πες της μερικά ονόματα εντυπωσιακά, πες της τι και τι έχεις κάνει στη ζωή σου και δεν μπορεί, θα της αρέσεις. Ή μήπως όχι;

Όχι. Το να διαφημίσεις τον εαυτό σου έχει τον χρόνο και τον τόπο του. Μπορεί να γίνει με σωστό τρόπο, αλλά το να προσπαθείς να κατακτήσεις μία γυναίκα έτσι δεν είναι ό,τι καλύτερο. Κι αν υποθέσουμε πως δεν έχεις ούτε τόσο υπέροχη δουλειά ούτε μισθό έξι ψηφίων. Τι κάνεις τότε;

Για να μάθεις περισσότερα για τις ωραίες γυναίκες, δες εδώ

Το λάθος εδώ είναι ότι ταυτίζουμε το «εντυπωσιάστηκα» με το «μου αρέσει». Πρώτον, το να προσπαθείς να εντυπωσιάσεις μία γυναίκα μπορεί να δείξει κάπως απελπισμένο.

Όσο πιο πολύ προσπαθείς να την πείσεις ότι πρέπει να σε θαυμάζει, τόσο περισσότερο την κάνεις να αντιλαμβάνεται πόσο απεγνωσμένα χρειάζεσαι την επιβράβευση. Το να σου λέει κάποιος συνέχεια: Κοίτα ποιος είμαι, κοίτα τι κάνω, ένα πράγμα σημαίνει: ότι προσπαθεί να καλύψει κάποιο μεγάλο κενό στη ζωή του.

Επίσης, μην φανταστείς ότι το να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα αυτόματα σημαίνει ότι θα κλείσετε και ραντεβού. Το να έχεις περγαμηνές δεν έχει καμία σχέση με τη χημεία που τυχόν θα δημιουργηθεί μεταξύ σας, ή με το πώς θα την κάνεις να νιώσει. Άλλη πράγμα η υπέροχη δουλειά σου και οι ακριβές διακοπές σου. Τίποτα από αυτά δεν συνεπάγεται ότι μία γυναίκα θα θέλει να μοιραστεί το χρόνο της μαζί σου.

Από την άλλη, μπορείς να την κάνεις να νιώσει σαν να την ξέρεις από καιρό; Μπορείς να την κάνεις να νιώσει όμορφα για τον εαυτό της, μπορείς να την κάνεις να γελάσει; Μπορείς να την κάνεις να αισθανθεί ότι έχεις κάποιο βάθος; Αυτό πάνω από όλα θα την κερδίσει.

Ωραίοι είναι οι τύποι που κυκλοφορούν εκθέτοντας τα λεφτά τους σαν επιδειξίες. Αλλά πάνω από όλα, εκείνο που οι άνθρωποι θυμούνται είναι το πώς τους κάνεις να νιώθουν. Έτσι λοιπόν ο άνθρωπος που σκορπίζει χαμόγελο και θετική ενέργεια είναι πολύ πιο ελκυστικός από εκείνον που του ανοίγουν την πόρτα να περάσει.

Πώς να μιλάς σε ωραίες γυναίκες

Μην μιλάς (υπερβολικά) για τον εαυτό σου

Ένα από τα πιο συχνά λάθη που κάνουν ο άντρες. Όλη την ώρα παπαγαλίζουν εγώ –εμένα- το δικό μου, εγώ- εμένα το δικό μου, εγώ –εμένα –το δικό μου. Είναι βέβαια αλήθεια ότι το να μιλάμε για τους εαυτούς μας είναι μία από τις πιο ευχάριστες ασχολίες. Κυριολεκτικά. Δεν είναι όμως ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσεις με κάποιον.

Ενώ αν εστιάσεις επάνω της την προσοχή σου, θα την κάνεις να νιώσει ξεχωριστή. Σπάνια συναντάμε ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται να ακούσουν τι σκεφτόμαστε, ή τι κάνουμε, ή τι έχουμε να πούμε. Για τις όμορφες γυναίκες ισχύει το ίδιο, καθώς οι άντρες ελάχιστα ενδιαφέρονται για το τι σκέφτονται αυτές. Δείξε της λοιπόν ότι ενδιαφέρεσαι να τη γνωρίσεις πραγματικά. Θα νιώσει όμορφα. Κι όσο πιο όμορφα νιώσει χάρη σε σένα, τόσο πιο πολύ θα της αρέσεις.

Ωστόσο, αν πρόκειται να τις κάνεις ερωτήσεις, φρόντισε να κάνεις τις σωστές ερωτήσεις. Όλοι κάνουν διαρκώς τις ίδιες επιφανειακές ερωτήσεις, πού δουλεύεις, πού ζεις, ξανά και ξανά. Είναι πλέον βαρετό. Το ζήτημα εδώ είναι ότι όλοι καταλήγουμε σε τέτοιες ασφαλείς ερωτήσεις όχι γιατί μας φαίνονται ουσιαστικές, αλλά γιατί φοβόμαστε να μιλήσουμε για αυτό το οποίο πραγματικά μας ενδιαφέρει. Είναι ευκολότερο να συντηρήσεις τη συζήτηση έτσι, μα δεν είναι πάντα ενδιαφέρον.

Έτσι λοιπόν θα κάνεις κάτι που οι άλλοι δεν κάνουν. Θα την προσεγγίσεις σε βάθος. Θα την προσεγγίσεις σε επίπεδο προσωπικό. Ίσως με τρόπο λίγο τολμηρό. Το να μοιραστείς τα μυστικά σου, ακόμη και να αφεθείς να φανείς κάπως ευάλωτος είναι πιο ενδιαφέρον και σίγουρα πολύ πιο διασκεδαστικό.

Όταν πει: «Κι εγώ!»

Θέλεις πράγματι να κάνεις κάποιον να ενδιαφερθεί για σένα; Δείξε του πόσα κοινά έχετε.

Σκέψου πόσες φορές μιλάς με κάποιον και απλώς, κάτι δεν κάνει κλικ. Κι έπειτα ξαφνικά αναφέρουν ότι έχουν διαβάσει το ίδιο βιβλίο με σένα, ή ότι παρακολουθούσαν το ίδιο (λέμε τώρα) παιδικό καρτούν. Ξαφνικά εντυπωσιάζεστε, και γίνεστε και οι καλύτεροι φίλοι.

Από ένστικτο, προτιμάμε τους ανθρώπους που μας μοιάζουν. Στην πραγματικότητα, και ένα πράγμα κοινό να έχουμε, νιώθουμε σαν να μοιραζόμαστε πολλά. Έτσι, όσα περισσότερα κοινά έχεις μαζί της, τόσο πιο άνετα θα νιώσει μαζί σου. Κι όσο πιο άνετα νιώσει μαζί σου, τόσο πιο πολύ θα την ελκύσεις.

Έτσι, καθώς κάνεις τις ερωτήσεις σου και γνωρίζεις αυτή τη γυναίκα, έχε το νου σου για όταν σου πει: «Κι εγώ!». Όσο πιο συχνά το ακούσεις τόσο πιο καλά. Κάθε φορά λοιπόν που θα βρίσκεις κάτι κοινό, δώσε βάρος εκεί.

Μοιράσου κάτι για τον εαυτό σου. Έπειτα ρώτησέ τη τι σκέφτεται για το ζήτημα. Γιατί της αρέσει; Ποιο σημείο ήταν το αγαπημένο της; Βρες ευκαιρίες να της πεις: «Ναι! Ακριβώς!». Ξεκινήστε να μοιράζεστε σκέψεις και είναι πολύ πιθανό να μοιραστείτε στην πορεία πολύ περισσότερα πράγματα.

Έτσι, άσε κατά μέρος τις φαντασιώσεις όταν μιλάς με μια ωραία γυναίκα, και κοίταξε να είσαι παρών στην κουβέντα σας. Άσε την ίδια την εμπειρία, όταν έρθει, να σε ανταμείψει. Αυτό θα σου επιτρέψει να είσαι ο καλύτερος και πιο γοητευτικός εαυτός σου. Και ποιος ξέρει… μπορεί να είναι η αρχή για κάτι πραγματικά συναρπαστικό.

Κι αν θες να σε βοηθήσουμε να γίνεις στην πράξη καλύτερος με τις γυναίκες, δες περισσότερα εδώ.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!