6 Λόγοι που δε βελτιώνεσαι στο φλερτ - Men's Bible

6 Λόγοι που δε βελτιώνεσαι στο φλερτ

6 Λόγοι που δε βελτιώνεσαι στο φλερτ

Είναι συχνό φαινόμενο, σε πολλούς άντρες που έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό την ενασχόληση με το φλερτ, να μένουν στάσιμοι και να βελτιώνονται ελάχιστα παρά την εξάσκηση και το χρόνο που έχουν ξοδέψει για να βγουν έξω με τους wingmen τους. Ενώ λοιπόν έχεις κάνει κάμποσες προσεγγίσεις, έχεις περάσει αρκετά βράδια έξω και έχεις περάσει από τα αρχικά στάδια δε βλέπεις να αποδίδουν οι κόποι και αυτό είναι κάτι που σε απογοητεύει. Παρακάτω είναι μια λίστα με 6 από τους πιο κοινούς παράγοντες αυτού του φαινομένου.

#1. Δεν προσεγγίζεις αρκετά

Οι προσεγγίσεις σου είναι λίγες ή τόσο αραιές που η οποιαδήποτε πρόοδος είναι πολύ αργή. Είτε περιμένεις την ιδανική στιγμή για να πας να μιλήσεις, είτε βρίσκεις άλλες δικαιολογίες για να μην κάνεις την προσέγγιση. Στο παιχνίδι όμως όπως και σ’ όλες τις άλλες δεξιότητες, αν θες να γίνει καλός θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Κάποια μέρα θα φτάσεις σε ένα σημείο όπου δε θα χρειάζεται αυτό μέχρι τότε όμως πρέπει να προσεγγίζεις περισσότερο για να συνεχίσεις να βελτιώνεσαι.

#2. Δεν έχεις επιμεληθεί αρκετά την εμφάνιση σου

Είναι πολύ καλό που αγόρασες καινούριες μπότες και ρολόι αλλά μήπως το λουκ σου δεν έχει μεγάλη διαφορά από αυτό που είχες 2 χρόνια πριν; Η εμφάνιση δεν είναι το πάν. Παίζει σημαντικό ρόλο όμως στην διαμόρφωση της πρώτης εντύπωσής. Πριν ανοίξεις το στόμα σου και πεις οτιδήποτε η εμφάνιση και η γλώσσα του σώματος έχουν ήδη πει τις πρώτες λέξειςΕίσαι λοιπόν σίγουρος ότι το λουκ που έχεις τώρα είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και αυτό που θα σου δώσει τις καλύτερες αντιδράσεις; Έχεις πειραματιστεί με καινούρια κουρέματα και συνδυασμούς ρούχων; Έχεις κάνει προσπάθεια να χάσεις τα επιπλέον κιλά ώστε να δείχνεις περισσότερο αθλητικός; Μέρος του να βελτιώνεις τον εαυτό σου είναι και η εμφάνισή σου.

#3. Χρησιμοποιείς το αλκοόλ ως βοήθημα

Βρίσκεσαι ήδη μέσα στο μπαρ και πριν κάνεις το οτιδήποτε θες να έχεις πιει αρκετά και να νιώθεις το αλκοόλ να ρέει μέσα σου. Βασίζεσαι στο ποτό για να χαλαρώσεις, στην πραγματικότητα όμως το να έχεις πιει αρκετά περισσότερο δυσκολεύει το παιχνίδι σου παρά σε βοηθάει. Επιπλέον με το να περιμένεις το αλκοόλ να σου δώσει δύναμη χάνεις προσεγγίσεις που θα μπορούσες να κάνεις νωρίς το βράδυ ή και την ημέρα. Αν έχεις μάθει να παίζεις πιωμένος δοκίμασε να προσεγγίζεις πριν πιεις. Γιατί το θέμα είναι να μπορείς να ελκύεις γυναίκες με τον εαυτό σου, χωρίς βοηθήματα όπως το αλκοόλ.
6 Λόγοι που δε βελτιώνεσαι στο φλερτ

#4. Σε νοιάζει ακόμα υπερβολικά η απόρριψη

Έχεις ήδη κάνει κάποιο δρόμο αλλά ακόμα σε νοιάζει υπερβολικά η γνώμη της για σένα. Για κάθε νέα γυναίκα που γνωρίζεις νοιάζεσαι περισσότερο για αυτή, παρά εκείνη για σένα και ελπίζεις πως θα της κάνεις καλή εντύπωση. Οι γυναίκες το διαισθάνονται αυτό όμως. Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικός με το ενδιαφέρον σου, όχι τουλάχιστον πριν εκδηλώσει και η ίδια κάποιο ενδιαφέρον από μεριά της.

#5. Έχεις τις γυναίκες πολύ ψηλά στο βάθρο

Αισθάνεσαι πως μια ωραία γυναίκα έχει υψηλότερη αξία από σένα. Τη βλέπεις ως το απόλυτο τρόπαιο και φαντάζεσαι πως η κατάκτηση της θα λύσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στη ζωή σου. Αυτό το σκεπτικό όμως είναι εσφαλμένο, σε απομακρύνει από την πραγματική πηγή των προβλημάτων που σχεδόν πάντα έχουν να κάνουν με το πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου και έχει σαν αποτέλεσμα είτε να προσπαθείς υπερβολικά είτε να αποφεύγεις τελείως την προσέγγιση καθώς θεωρείς ότι δε το έχεις.

#6. Δεν αξιοποιείς το feedback

Μετά από κάθε προσέγγιση που δεν πήγε καλά, μην τα χάνεις. Σκέψου τι δεν πήγε όσο καλά ήθελες, διάγνωσε που κολλάς και αναζήτησε τρόπους να βελτιώσεις το συγκεκριμένο σημείο. Έπειτα έχε το κατά νου. Το μυστικό στο να βελτιώνεσαι, είναι να διορθώνεις κακές συμπεριφορές είναι να έχεις το νου σου για αυτές και να τις διορθώνεις επιτόπου. Δηλαδή όποτε πιάνεις τον εαυτό σου να κάνει κάτι που έχεις πει θα αλλάξεις είτε το διορθώνεις εκείνη τη στιγμή, είτε το σταματάς επιτόπου.

Να θυμάσαι ότι το φλερτ πάνω από όλα είναι αυτοβελτίωση!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!