5 Μυστικά για πετυχημένο Φλερτ - Men's Bible

5 Μυστικά για πετυχημένο Φλερτ

5 Μυστικά για πετυχημένο Φλερτ

Τι είναι άραγε αυτό που χαρακτηρίζει το πετυχημένο φλερτ; Ποια είναι τα μυστικά του και πως μπορείς να τα αξιοποιήσεις για να βελτιώσεις τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς και φλερτάρεις με τις γυναίκες;

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάτι που να εξασφαλίζει σίγουρη επιτυχία στο φλερτ. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, έχει διαφορετικές εμπειρίες, προτιμήσεις, ανάγκες κλπ.

Ως εκ τούτου το πετυχημένο φλερτ εξαρτάται και από παράγοντες όπως το timing, οι σεξουαλικές προτιμήσεις του ατόμου στο οποίο απευθύνεσαι κλπ, που δεν εξαρτώνται από εσένα.

Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες αρχές που μπορούν να σε βοηθήσουν να φλερτάρεις καλύτερα και με μεγαλύτερη επιτυχία. Αυτές τις αρχές θα πρέπει πάντα να τις έχεις στο μυαλό σου.

5 Μυστικά για πετυχημένο φλερτ

#1 Να είσαι αυθεντικός

Ίσως η πιο γνωστή και συνηθισμένη συμβουλή που θα ακούσεις για το φλερτ είναι το «να είσαι ο εαυτός σου».

Η αλήθεια είναι πως ως συμβουλή δεν είναι ιδιαίτερα καλή, καθώς είναι πολύ τυπική και συχνά αυτός που τη δίνει μοιάζει να αγνοεί τα συναισθήματα αυτού που ζητάει βοήθεια. Βοηθάει ελάχιστα και σε ορισμένες περιπτώσεις ενισχύει το άγχος που νιώθει κάποιος όταν θέλει να μιλήσει στην κοπέλα που τον ενδιαφέρει.

Παρ’ όλα αυτά, είναι συνηθισμένη γιατί τονίζει το ποσό σημαντικό είναι για το πετυχημένο φλερτ το να είσαι αυθεντικός.

Όταν κρύβεις τον πραγματικό σου εαυτό και αλλάζεις προτιμήσεις και απόψεις με σκοπό να σε συμπαθήσει η κοπέλα ή όταν βασίζεσαι σε έτοιμες ατάκες και αστεία για να τη φλερτάρεις, ουσιαστικά επικοινωνείς ότι δεν νιώθεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να προβάλλεις τον πραγματικό εαυτό σου.

#2 Καλή γλώσσα σώματος

Κάτι που πρέπει να θυμάσαι είναι πως το πετυχημένο φλερτ δε στηρίζεται τόσο στα λόγια όσο στον «αέρα» που βγάζεις και στο συναίσθημα που αποπνέεις. Γι’ αυτόν το λόγο είναι σημαντικό να προσέξεις αρκετά τη γλώσσα του σώματος σου όταν φλερτάρεις.

Δε χρειάζονται πολλά πράγματα εδώ, απλά να αποφύγεις συνηθισμένα λάθη, όπως το να καμπουριάζεις και το να κρατάς τα χέρια σου σταυρωμένα στο στήθος.

Αν το σώμα σου δείχνει πολύ κλειστό, είναι εύκολο να δείξεις αμήχανος, ντροπαλός κλπ.

Προφανώς δεν είναι κακό να δείξεις κάτι τέτοιο, όμως στο φλερτ είναι σημαντικό να αναδείξεις τα καλά στοιχεία του εαυτού σου. Και ειδικά αν μιλάμε για φλερτ σε κάποιο μπαρ, κλαμπ κλπ, οπού εκεί δε γνωρίζεστε με την κοπέλα και η πρώτη εντύπωση καθορίζει πολλές φορές το αποτέλεσμα.

#3 Η εμφάνιση μετράει

Σκέψου για λίγο το εξής: Σε πλησιάζει μια πολύ όμορφη και γοητευτική κοπέλα και αρχίζει και σου μιλάει με τρόπο που είναι σαφές ότι ενδιαφέρεται ερωτικά για εσένα.

Όμως, ενώ έχει πολύ γοητευτικό βλέμμα και καλλίγραμμο κορμί, τα ρούχα της είναι βρώμικα, η ανάσα της μυρίζει άσχημα, τα μαλλιά της είναι λαδωμένα και καταλαβαίνεις ότι δεν κάνει μπάνιο.

Πόσο χαρούμενος θα ήσουν για αυτή τη γνωριμία; Θα έκανες κάτι μαζί της; Μάλλον όχι.

Η εμφάνιση και κυρίως η προσωπική φροντίδα και περιποίηση είναι πολύ σημαντικά στο πετυχημένο φλερτ. Μια κοπέλα με μια ματιά μπορεί να καταλάβει αρκετά για εσένα.

Σίγουρα δεν μπορεί να καταλάβει τα πάντα, αλλά μπορεί να βγάλει ένα γενικό συμπέρασμα.

Ευτυχώς, στο θέμα της εμφάνισης τα πράγματα για τους άνδρες είναι πιο απλά. Δεν χρειάζονται υπερβολές.

Χρειάζεται τακτικό grooming, καθαρά ρούχα που ταιριάζουν στο σώμα σου, κάποιας μορφής άσκηση και προσεγμένη διατροφή.

Δε χρειάζεται να έχεις εμφάνιση μοντέλου, είναι όμως πολύ σημαντικό να φροντίζεις και περιποιείσαι τον εαυτό σου και να μην τον έχεις παρατημένο.

#4 Δείξε σεβασμό

Και στους άνδρες, αλλά και στις γυναίκες, η αυτοπεποίθηση είναι ένα πάρα πολύ γοητευτικό χαρακτηριστικό.

Ωστόσο, προκειμένου να δείξουν ότι έχουν αυτοπεποίθηση, κάποιοι το παρακάνουν κάνοντας πειράγματα στα όρια της προσβολής, κλιμακώνουν απότομα αγγίζοντας υπερβολικά και άτσαλα και χωρίς η κοπέλα να τους έχει δώσει το δικαίωμα να το κάνουν  κλπ.

Είναι σημαντικό λοιπόν να δείχνεις σεβασμό στο φλερτ και να αντιμετωπίζεις τη γυναίκα ως ίση με εσένα. Όπως θέλεις κι εσύ να σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό, έτσι θέλει κι εκείνη.Διάλειμμα στη σχέση: Μπορεί να πετύχει;, 5 Μυστικά για πετυχημένο Φλερτ

#5 Η απόρριψη είναι πάντα πιθανή

Ακούγεται κάπως αντίθετο με την κοινή λογική, αλλά ο καλύτερος τρόπος να διαχειριστείς τα αρνητικά συναισθήματα είναι να τα αποδεχτείς και όχι να προσπαθήσεις να τα καταπιέσεις.

Για παράδειγμα αυτός που νιώθει άγχος επειδή θέλει να μιλήσει στην κοπέλα που του αρέσει, αν προσπαθήσει να πνίξει το άγχος του, το μόνο που θα καταφέρει είναι να το μεγεθύνει και να νιώσει άσχημα με τον εαυτό του.

Αντίθετα, αν το αποδεχτεί και πει «Οκ νιώθω άγχος δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, θα της μιλήσω κι ας είμαι αγχωμένος», θα διαπιστώσει πως το άγχος του θα τον περιορίσει λιγότερο και πως με αυτόν τον τρόπο ελαττώνεται.

Γιατί το αναφέρω αυτό;

Γιατί έχει άμεση σχέση με την απόρριψη. Το μεγάλο μυστικό του πετυχημένου φλερτ είναι πως δεν υπάρχει σίγουρη επιτυχία και πως η απόρριψη είναι πάντα πιθανή. Και είναι οκ αυτό.

Δεν πρόκειται να ταιριάξεις με όλους. Δεν πρόκειται να αρέσεις εξίσου σε όλες τις κοπέλες που σου αρέσουν.

Και είναι οk.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μάθεις να παρουσιάζεις και να εκφράζεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο και φυσικά να μιλάς όταν μια κοπέλα σε ενδιαφέρει.

Μπορεί να μην ταιριάζετε καθόλου. Μπορεί να έχετε απίστευτη χημεία. Όλα είναι πιθανά αλλά αν δε μιλήσετε και δε γνωριστείτε, δε θα ανακαλύψεις ποτέ τι θα μπορούσε να είχε συμβεί.

Θες να μάθεις όλα τα μυστικά του πετυχημένου φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!