4 Μυστικά Φλερτ που πρέπει να Γνωρίζεις - Men's Bible

4 Μυστικά Φλερτ που πρέπει να Γνωρίζεις

4 Μυστικά Φλερτ που πρέπει να Γνωρίζεις

Αυτά είναι τα μυστικά φλερτ που κάνουν τη διαφορά.

Πολλές φορές το φλερτ μοιάζει δύσκολο και τρομακτικό. Νιώθεις άγχος για το πως θα τα πας και αγωνία για την εντύπωση που θα δώσεις.

Το μυαλό κολλάει και αισθάνεσαι μετέωρος μη γνωρίζοντας πώς ακριβώς να αντιμετωπίσεις την κατάσταση και τί ακριβώς να κάνεις.

Ευτυχώς, δε χρειάζεται να είναι έτσι τα πράγματα. Η διαδικασία του φλερτ είναι στην πραγματικότητα απλή και κατά ένα μεγάλο βαθμό χαραγμένη στο βιολογικό μας χάρτη.

Είναι στη φύση μας να ενδιαφερόμαστε ερωτικά για άλλα άτομα και να μπαίνουμε στη διαδικασία να έρθουμε σε επαφή μαζί τους.

Να ανταλλάζουμε πληροφορίες ο ένας για τον άλλο και να μπαίνουμε σε έναν ανάλαφρο λεκτικό χορό, οπού εμείς και το άτομο που μας ενδιαφέρει κάνουμε πειράγματα και κομπλιμέντα.

Επειδή όμως δεν είναι πάντα σαφές τί μπορείς να κάνεις για να φλερτάρεις με ωραίο τρόπο και με τρόπο που αφήνει καλές εντυπώσεις, ακολουθούν τέσσερα μυστικά φλερτ που θα σε βοηθήσουν να σαρώσεις τις εντυπώσεις και να μείνεις ανεξίτηλος στο μυαλό των γυναικών.

4 Μυστικά Φλερτ που πρέπει να γνωρίζεις

#1 Δείξε στην κοπέλα ότι την αξιολογείς κι εσύ

Φαντάσου ότι σε καλούν σε δυο συνεντεύξεις για δουλειά. Στην πρώτη, με το που πατάς το πόδι σου μέσα στην αίθουσα, έρχεται χαμογελαστός ο τύπος με τον οποίο θα μιλούσες και σου λέει «προσλαμβάνεσαι».

Έτσι, επειδή απλά παρουσιάστηκες μπροστά του.

Αντίθετα, στη δεύτερη συνέντευξη τα πάντα είναι πιο δύσκολα.

Ο τύπος με τον οποίο μιλάς δείχνει φιλικός αλλά και κάπως επιφυλακτικός μαζί σου. Ακόμα δεν έχει πειστεί ότι κάνεις για τη θέση και σου κάνει αρκετές ερωτήσεις απ’ τις οποίες καταλαβαίνεις ότι ψάχνει κάτι που πληροί συγκεκριμένα στάνταρ.

Διαπιστώνεις όμως ότι όσο προχωράει η συνέντευξη και μιλάς μαζί του, τον κερδίζεις. Ανοίγεται όλο και περισσότερο και μέχρι στιγμής, δείχνει ικανοποιημένος μαζί σου.

Σου ζητάει να περάσεις και για δεύτερη συνέντευξη στην οποία σε περνάει από κάποια δύσκολα τεστ και στο τέλος σου ανακοινώνει πως του αρέσεις και πως προσλαμβάνεσαι στην εταιρία.

Το ερώτημα είναι: Με ποια από τις δύο θέσεις εργασίας θα ένιωθες πιο ικανοποιημένος; Ποια θα ένιωθες ότι αξίζει περισσότερο;

Κατά πάσα πιθανότητα με τη δεύτερη περίπτωση θα ένιωθες περισσότερο ικανοποιημένος και χαρούμενος. Γιατί πάλεψες περισσότερο να την κερδίσεις. Νιώθεις ότι την κέρδισες με την αξία σου.

Αντίθετα, η πρώτη περίπτωση εγείρει ερωτήματα. Ο τύπος δε σε είδε καν. Δε γνωρίζει ποιος είσαι και τι μπορείς να κάνεις. Μοιάζει σαν κάποιο απελπισμένο που ψάχνει οποιονδήποτε για να καλύψει τη θέση.

Το ίδιο φαινόμενο συμβαίνει πολύ συχνά και στο φλερτ.

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις.

Ειδικά αν με την κοπέλα γνωρίζεστε ελάχιστα ή και καθόλου, όπως συμβαίνει με το φλερτ σε κάποιο μπαρ ή κλαμπ, αυτό είναι μεγάλο φάουλ.

Γιατί ξεκινάς τη διαδικασία του φλερτ υπό το πλαίσιο ότι πας για να σε εγκρίνει και να σου δώσει το οκ.

Οι προσπάθειες εντυπωσιασμού δείχνουν πως αναζητάς την αποδοχή της και περισσότερο σε απομακρύνουν από μια καλή και δυναμική εντύπωση παρά σε βοηθούν να την πετύχεις.

Ουσιαστικά είναι σα να της λες «μου κάνεις» χωρίς να ξέρεις ιδιαίτερα ποια είναι, τι τύπος είναι, τι προσωπικότητα έχει, πως περνάει τον ελεύθερο της χρόνο κλπ.

Σου αρκεί που είναι εμφανίσιμη.

Για να κυλήσει καλά το φλερτ και να κάνεις καλή εντύπωση χρειάζεται να γίνεις περίεργος για την κοπέλα. Να την πλησιάσεις με σκοπό να μάθεις πως είναι σαν άνθρωπος και να ανακαλύψεις αν σου κάνει και αν έχει αυτά που θες.

Με λίγα λόγια, όπως θα σε αξιολογήσει και αυτή θα πρέπει να την αξιολογήσεις και εσύ.

 

#2 Μη δηλώνεις, δείξε

Το δεύτερο απ’ τα μυστικά φλερτ που θέλω να μοιραστώ μαζί σου, ασχολείται με το πως μιλάς για τον εαυτό σου.

Είναι σημαντικό να δίνεις πληροφορίες για τη ζωή σου και το ποιος είσαι, ώστε να βοηθήσεις την κοπέλα με την οποία μιλάς να σχηματίσει μια γνώμη για εσένα και να ενδιαφερθεί περισσότερο.

Όμως ο τρόπος με τον οποίο μιλάς για τον εαυτό σου μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σε γενικές γραμμές το φλερτ λειτουργεί σαν ένα παζλ.

Η γυναίκα δε θέλει να της δώσεις έτοιμη την εικόνα. Θέλει να δει τα κομμάτια, να τα ενώσει και να βγάλει μόνη της το συμπέρασμά της για εσένα.

Αυτό το συμπέρασμα είναι που θα την κάνει να ασχοληθεί περισσότερο μαζί σου, να αρχίσει να σε ρωτάει για τη ζωή σου, να σε αγγίζει και να σου δείχνει ότι ενδιαφέρεται.

Δε θέλει να της πεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση. Θέλει να δει συμπεριφορές ή να ακούσει γεγονότα απ’ τη ζωή σου που της δείχνουν ότι έχεις αυτοπεποίθηση.

Δε θέλει να της δηλώσεις ότι είσαι περιπετειώδης ή ότι έχεις χιούμορ. Θέλει να δει πράξεις και συμπεριφορές που δείχνουν ότι έχεις χιούμορ.

Ένας πολύ καλός τρόπος να το πετύχεις αυτό και να αναδείξεις τον εαυτό σου είναι να διηγηθείς προσωπικές ιστορίες.

Σκέψου μερικά γεγονότα απ’ τη ζωή σου τα οποία τονίζουν θετικά χαρακτηριστικά σου και εξάσκησε το πως τα εξιστορείς σε φίλους, συγγενείς ή ακόμα και μόνος σου.

Η αφήγηση ιστοριών είναι πολύ σημαντική δεξιότητα που θα ανεβάσει πολλά επίπεδα το φλερτ σου και θα αυξήσει την επιτυχία σου.4 Μυστικά Φλερτ που πρέπει να Γνωρίζεις

#3 Καλλιέργησε ελκυστική γλώσσα σώματος

Είναι πολλά τα μυστικά φλερτ που μπορούν να βελτιώσουν το πως αλληλοεπιδράς με τις γυναίκες.

Κανένα από τα μυστικά φλερτ όμως δεν μπορεί να σε βοηθήσει να δεις πιο γρήγορη βελτίωση, από το να καλλιεργήσεις τη σωστή γλώσσα σώματος.

Η εκφραστικότητα του προσώπου σου, το πως στέκεσαι, το πως κινείσαι αλλά και η φωνή σου, είναι το βαρύ πυροβολικό στη μάχη που ετοιμάζεσαι να δώσεις.

Ευτυχώς δεν είναι δύσκολο να κάνεις την ελκυστική γλώσσα σώματος μόνιμη συνήθειά σου.

Αυτό που χρειάζεται είναι να αφιερώνεις λίγο χρόνο κάθε μέρα για να περπατάς και να αλληλοεπιδράς με τους άλλους έχοντας στο νου σου να χαμογελάς, να διατηρείς την οπτική επαφή, να κρατάς το κορμί ίσιο χωρίς να καμπουριάζεις και να κινείσαι με σταθερό και ελεγχόμενο βήμα και όχι βιαστικά.

Εννοείται ότι κάποια στιγμή θα ξεχαστείς, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να διορθώνεις τον εαυτό σου. Με το που βλέπεις ότι η στάση σου έχει χαλάσει, πχ ενώ στέκεσαι έχεις καμπουριάσει ελαφρώς, να τη διορθώνεις αμέσως.

Σε περίπτωση που πηγαίνεις γυμναστήριο αξίζει να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο και λίγη περισσότερη αγάπη στους μύες της πλάτης που είναι υπεύθυνοι για τη στάση του σώματός σου.

Θα δεις ότι τα πάντα θα γίνουν πιο εύκολα.

#4 Καλή η θεωρία, αλλά η εφαρμογή είναι το παν

Τα πιο πάνω μυστικά φλερτ θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς με τις γυναίκες αλλά και τις εντυπώσεις που αφήνεις.

Όμως όλα τα μυστικά φλερτ του κόσμου δεν μπορούν να αντισταθμίσουν την έλλειψη εξάσκησης.

Όπως και με όλες τις δεξιότητες έτσι και το φλερτ το μαθαίνεις φλερτάροντας.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να επιτρέψεις στον εαυτό σου να πειραματιστεί, να δοκιμάσει και να αποτύχει, ώστε να μπορεί να πετύχει.

Τίποτα δε μαθαίνεται σε μια μέρα.

Πέρνα στη δράση, δοκίμασε πράγματα και μάθε από τα βιώματα και τις εμπειρίες σου.

Έτσι θα βρεις το προσωπικό σου στιλ και θα μάθεις να προσαρμόζεις τις συμβουλές που διαβάζεις στη δική σου προσωπικότητα.

Θες να μάθεις περισσότερα μυστικά φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!