Ερωτήσεις στο Πρώτο Ραντεβού: Πως να Απαντήσεις - Men's Bible

Ερωτήσεις στο Πρώτο Ραντεβού: Πως να Απαντήσεις

Ερωτήσεις στο πρώτο ραντεβού: Τι μπορεί να σε ρωτήσει και πώς να απαντήσεις ερωτήσεις φλερτ

Οι ερωτήσεις στο πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι πάρα πολλές και καμιά φορά και αιφνιδιαστικές.

Πράγμα που μπορεί να λειτουργήσει αγχωτικά. Είτε είσαι «έμπειρος» παίχτης, είτε βγαίνεις για πρώτη φορά, πάντα υπάρχει ένα ωραίο, παραγωγικό άγχος. Ο ενθουσιασμός, η έξαψη της νέας γνωριμίας και ταυτόχρονα η ανησυχία του «Θα πάνε όλα καλά; Θα υπάρχει χημεία; Θα με ρωτήσει κάτι που δε θα ξέρω τι να απαντήσω;

Πάντως, προς ενημέρωσή σου, οι περισσότερες γυναίκες έχουν τα ίδια άγχη με εμάς. Σκέφτονται τα ίδια πράγματα και προετοιμάζονται όπως κι εμείς για την επικείμενη συζήτηση. Τι θα μπορούσε να σε ρωτήσει μία γυναίκα σε ένα πρώτο ραντεβού, λοιπόν;

Κλασσικές ερωτήσεις στο πρώτο ραντεβού

Η πρώτη κατηγορία ερωτήσεων είναι οι λεγόμενες κλασσικές ερωτήσεις στο πρώτο ραντεβού. Αυτές δηλαδή που εδώ και 30 με 40 χρόνια κάνουν όλες οι γυναίκες. Ναι, κάποιες από αυτές είναι βαρετές, σίγουρα είναι προβλέψιμες και ταυτόχρονα μπορείς να απαντήσεις με έναν πρωτότυπο τρόπο για να κάνεις την κουβέντα πιο ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη.

Τι δουλειά κάνεις ή με τι ασχολείσαι;

Τι μουσική ακούς;

Βλέπεις ταινίες και αν ναι, τι προτιμάς;

Από πού είναι η καταγωγή σου;

Τι έχεις σπουδάσει;

Αυτές είναι οι πιο κλασσικές ερωτήσεις στο πρώτο ραντεβού και έχουν σαν κύριο σκοπό να σπάσουν τον πάγο.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να εφαρμόσεις τη μέθοδο «Αστείο/Σοβαρό». Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε τέτοια ερώτηση, πρώτα θα απαντάς με χιούμορ και μετά σοβαρά. Για παράδειγμα, στη μουσική μπορείς να πεις: «Μου αρέσει πολύ η Britney Spears αλλά στα παλιά της, που ήταν πολύ ποιοτική» και μετά να απαντήσεις σοβαρά.

Στις ταινίες: «Μ’ αρέσουν πολύ οι παλιές βιντεοκασέτες!»

Ακολούθησε αυτό το μοτίβο και στις άλλες ερωτήσεις. Ο σκοπός είναι να δώσεις έναν ελαφρύ τόνο στην κουβέντα και να την κάνεις να χαλαρώσει με λίγο χιούμορ. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις με τα αστεία και να μην κάνεις σχόλια που θα σε υποβαθμίσουν.

Προσωπικές ερωτήσεις στο πρώτο ραντεβού

Όσο προχωράει η συζήτηση και η κοπέλα θα χαλαρώνει, θα θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για εσένα, πιο προσωπικά. Εδώ είναι προτιμότερο να περιορίσεις λίγο το χιούμορ και να δημιουργήσεις περισσότερη έλξη μεταξύ σας.

Σου αρέσουν/έχεις κατοικίδια;

Έχεις αδέλφια/μένεις μόνος σου ή με την οικογένειά σου;

Σ’ αρέσει το έξω ή προτιμάς να μένεις στο σπίτι;

Είσαι παραδοσιακός άντρας; Ή Δεν μ’ αρέσουν οι παραδοσιακοί άντρες.

Σε κάθε απάντησή σου, γύρνα την ερώτηση έτσι ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η κοπέλα ενδιαφέρεται ερωτικά για εσένα. Για παράδειγμα, στην ερώτηση για τα κατοικίδια, μπορείς να απαντήσεις «Δεν είναι λίγο νωρίς για να μου ζητήσεις να πάρουμε κατοικίδιο μαζί;»

Στην ερώτηση για το αν μένεις μόνος σου, μπορείς να πεις «Ωραίος τρόπος για να μάθεις αν μπορείς να έρθεις σπίτι μαζί μου. Κάτσε να γνωριστούμε λίγο καλύτερα πρώτα βρε παιδί μου».

Βάλε χρώμα και βάθος στις απαντήσεις σου

Οι ερωτήσεις στο πρώτο ραντεβού, μπορεί να είναι πολύ προβλέψιμες. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι οι απαντήσεις σου πρέπει να είναι κοφτές ή σύντομες. Είναι προτιμότερο να δημιουργήσεις ίντριγκα με κάθε απάντησή σου, να κάνεις το μυαλό της να ταξιδέψει και την καρδιά της να σκιρτήσει.

Αν σε ρωτήσει ποιο είναι το ταξίδι που είναι όνειρο ζωής για εσένα, μην της απαντήσει απλά «Θέλω να πάω στην Ιαπωνία». Φτιάξε μία ιστορία γύρω από αυτό. Ξεκίνα με το πώς σου ήρθε αρχικά η ιδέα να πας εκεί. Ποιο ήταν το αρχικό ερέθισμα και πότε έγινε αυτό.

Μετά μίλησε της για αυτά που θες να δεις εκεί. Για την απαγορευμένη πόλη, για τις ανθισμένες κερασιές στο Τόκιο, την παραδοσιακή μεσαιωνική πρωτεύουσα του Κιότο, το τροπικό νησί της Οκινάουα και πάει λέγοντας. Δημιούργησε εικόνες και συναισθήματα που θα την κάνουν να δεθεί με την ιστορία και να σε θαυμάσει για τον τρόπο που μιλάς.

Αντίστοιχα, αν σε ρωτήσει για κατοικίδια. Μίλησέ της για αυτά που έχεις και πες της ενδιαφέροντα πράγματα. Μίλα για τις χαζομάρες που κάνουν, για το πώς σου δείχνουν αγάπη και πως παίζετε και όχι για το πόση τροφή καταναλώνουν και πόσα χρήματα ξόδεψες στον κτηνίατρο.

Αν μένεις μόνος σου, μίλα της για το πόσο ωραία είναι η ανεξαρτησία αλλά από την άλλη, και πόσο ωραίο είναι να κοιμάσαι έχοντας ένα κορμί δίπλα σου.

Εφόσον μπορείς να προβλέψεις τις ερωτήσεις που θα σου κάνει, φρόντισε να δώσεις καταπληκτικές απαντήσεις που θα τη συναρπάσουν και θα την κάνουν να θέλει να σε ξαναδεί οπωσδήποτε.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πως να διαχειριστείς σωστά τις ερωτήσεις στο πρώτο ραντεβού; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!