Γλώσσα Σώματος: Ο εύκολος τρόπος να δείξεις άμεσα πιο Ελκυστικός - Men's Bible

Γλώσσα Σώματος: Ο εύκολος τρόπος να δείξεις άμεσα πιο Ελκυστικός

Γλώσσα σώματος: Ο εύκολος τρόπος να δείξεις άμεσα πιο Ελκυστικός, Καν’ το Σωστά: Τι να προσέξεις όταν προσεγγίζεις Κοπέλες για φλερτ

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το καθοριστικότερο στοιχείο στο φλερτ; Το ντύσιμο σου; Η εμφάνιση σου; Τα λόγια σου και οι ατάκες που ξεστομίζεις; Ναι, όλα τα παραπάνω συμμετέχουν στο αποτέλεσμα, όμως σπάνια το καθορίζουν. Και αυτό γιατί το σημαντικότερο στοιχείο στο φλερτ, αυτό που θα πείσει την κοπέλα να ενδιαφερθεί και να νιώσει έλξη για εσένα, είναι η γλώσσα σώματος σου.

Η ωραία εμφάνιση και το καλό ντύσιμο σου δίνουν ένα bonus. Η καλή χρήση του λόγου και οι έξυπνες ατάκες επίσης αποτελούν ένα συν. Αλλά κανένα από τα παραπάνω δεν μπορεί να ιντριγκάρει τη γυναίκα, αν η γλώσσα σώματος σου, η φωνή σου, η εκφραστικότητα σου προβάλλουν μια μη ελκυστική εικόνα.

Δε μετράει το τι λες αλλά το πώς το λες

Αν και δεν είναι το μόνο πράγμα που μας ενδιαφέρει, ειδικά όταν αναζητάμε σύντροφο, οι άνδρες δίνουμε μεγάλη έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση. Και ακριβώς επειδή λειτουργούμε εμείς έτσι, αισθανόμαστε πως αντίστοιχα θα μας αντιμετωπίσουν και οι γυναίκες.

Όμως αυτές δεν ψάχνουν πρωτίστως για έναν όμορφο άνδρα, αλλά για έναν άνδρα που έχει τα φόντα να κερδίσει στη ζωή. Κάποιον που είναι συναισθηματικά δυνατός, που μπορεί να ρισκάρει και που είναι αυθεντικός.

Μπορεί λοιπόν να είσαι ωραίος εμφανισιακά, ντυμένος στην πένα και εφοδιασμένος με ολόκληρο τόμο από έξυπνες ατάκες και εν τέλει να κάνεις μια τρύπα στο νερό.

Γιατί, δεν έχει τόσο σημασία το τί λες, μεγαλύτερη σημασία έχει το πώς το λες. Δεν έχει τόσο σημασία το πως είσαι ντυμένος, μεγαλύτερη σημασία έχει το πως στέκεσαι και πώς κινείσαι στο χώρο.

Η γλώσσα σώματος σου μιλάει πιο δυνατά απ’ τα λόγια σου και αν θες να βελτιωθείς στο φλερτ και να αποκτήσεις μεγαλύτερη επιτυχία με τις γυναίκες, τότε δώσε της τη δέουσα σημασία.

Το σώμα σου μιλάει από μόνο του

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν για να βελτιώσεις τη γλώσσα σώματος σου στο φλερτ; Για αρχή ο κεντρικός σου στόχος είναι να προβάλλεις άνεση και αυτοπεποίθηση, οπότε θες το σώμα σου να μην δείχνει κλειστό και μαζεμένο.

Φρόντισε να στέκεσαι όρθιος με το κορμί σου ευθυτενές και ίσιο και να διορθώνεις τον εαυτό σου κάθε φορά που τον πιάνεις να λυγίζει την πλάτη του και να καμπουριάζει.

Εννοείται σε φυσιολογικά πλαίσια, δε χρειάζεται να το παρακάνεις και να μοιάζει λες και είσαι φαντάρος που στέκεται προσοχή. Αυτό που θες είναι να μην καμπουριάζεις και να μη δείχνεις μαζεμένος καθώς την πλησιάζεις και της μιλάς.

Η σύγχρονη καθιστική ζωή και η πολύωρη εργασία σκυμμένος μπροστά από μια οθόνη έχουν επιβαρύνει το μυοσκελετικό σου σύστημα. Αν δεις λοιπόν ότι δυσκολεύεσαι να διατηρήσεις το σώμα σου ευθυτενές, φρόντισε να ξεκινήσεις γυμναστήριο ώστε να δυναμώσεις τους μύες της πλάτης ή να απευθυνθείς σε έναν καλό φυσικοθεραπευτή.

Επίσης, απόφυγε να σταυρώνεις τα χέρια σου μπροστά από το στήθος σου καθώς αυτό αποτελεί μια κλειστή, αμυντική στάση που εκπέμπει στρες και άγχος. Μπορεί εσύ να της μιλάς και να χαμογελάς, αλλά αν το κάνεις με σταυρωμένα χέρια αυτό που εκπέμπεις είναι πως νιώθεις άβολα.

Είναι καλύτερο να έχεις τα χέρια χαλαρά στο πλάι ή, ακόμα καλύτερα, τα χέρια σου να «συμμετέχουν» στη συζήτηση με διάφορες χειρονομίες που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση και δύναμη στο λεκτικό σου μήνυμα.

Σε καμία περίπτωση όμως μην τα χώσεις βαθιά στις τσέπες σου καθώς και αυτή η κίνηση δείχνει πως δεν νιώθεις άνετα ενώ μιλάς μαζί της.

Τέλος, ο τρόπος με τον οποίο περπατάς και κινείσαι στο χώρο θες να είναι αργός, σταθερός και ελεγχόμενος. Εννοείται όχι σαν να βρίσκεσαι σε slow motion σκηνή ταινίας. Αυτό που θες είναι να έχεις τον έλεγχο των κινήσεων σου.

Οι γρήγορες και απότομες κινήσεις δείχνουν βιασύνη και νευρικότητα. Οι αργές κινήσεις αντίθετα δείχνουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση και αυτό θες να προβάλεις κι εσύ.Τα SOS της γλώσσας σώματος, Γλώσσα σώματος: Ο εύκολος τρόπος να δείξεις άμεσα πιο Ελκυστικός

Δείξε συναίσθημα με τη γλώσσα σώματος σου

Φυσικά η γλώσσα σώματος δε σχετίζεται μονάχα με το σώμα σου, σχετίζεται και με τις εκφράσεις σου και τη φωνή σου. Εδώ αυτό που θα σε βοηθήσει πολύ είναι να θυμάσαι πως θες να βγάλεις θετικά συναισθήματα προς τα έξω.

Αρκετοί, είτε επηρεασμένοι από το άγχος τους, είτε επηρεασμένοι από λάθος πρότυπα φλερτάρουν με παντελή έλλειψη εκφραστικότητας στο πρόσωπο και στη φωνή τους.

Και εκτός από το γεγονός πως δείχνουν λιγότερο άνετοι με αυτόν τον τρόπο, η συναναστροφή μαζί τους μοιάζει μουντή και βαρετή.

Θες η φωνή σου να είναι δυνατή και να έχει χροιά και ποικιλία και θες η άνεση και η αυτοπεποίθηση σου να ζωγραφίζονται στο πρόσωπο σου.

Αν λοιπόν είσαι τύπος που ανέκαθεν δεν μιλούσες πολύ δυνατά ή δεν έδειχνες ιδιαίτερα τα συναισθήματα σου με τις εκφράσεις σου, φρόντισε να καλλιεργήσεις αυτές τις συνήθειες στην καθημερινότητα σου.

Εξασκήσου στο να μιλάς δυνατά ακόμα και αν μιλάς με τον κολλητό σου και δοκίμασε να χαμογελάς σε όλους όσους έρχεσαι σε επαφή.

Το καλό με τη γλώσσα σώματος είναι πως αν έχεις μάθει κάποιες κακές συνήθειες είναι σχετικά εύκολο να τις αλλάξεις και να υιοθετήσεις άλλες που σε εξυπηρετούν καλύτερα στο φλερτ και στην επικοινωνία σου με τους άλλους.

Καν’ το και θα διαπιστώσεις πως η βελτίωση και η επιτυχία στο φλερτ είναι πιο εύκολα απ’ ότι περίμενες.

Αν θέλεις έναν πλήρη και αναλυτικό οδηγό που θα σε πάρει από το χέρι και θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς και στο φλερτ αλλά και ως άνδρας, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!