Απλοί τρόποι για να αποφύγεις τα βαρετά ραντεβού - Men's Bible

Απλοί τρόποι για να αποφύγεις τα βαρετά ραντεβού

Απλοί τρόποι για να αποφύγεις τα βαρετά ραντεβού

Θυμάμαι τα ραντεβού που έβγαινα όταν πήγαινα στο σχολείο, ή αργότερα στα φοιτητικά μου χρόνια. Όταν ζητούσα από μία κοπέλα να βγούμε, είχα πάντα το ίδιο πρόβλημα. Δεν ήξερα που να την πάω για να περάσουμε ωραία.

Φαντάζομαι πολλοί από εμάς είχαν ή έχουν το ίδιο πρόβλημα με τα βαρετά ραντεβού, οπότε θα σου δώσω μία συμβουλή.

Όταν δε ξέρεις που να την πας, το τελευταίο πράγμα που θες να κάνεις, είναι να αρχίσεις να ρωτάς δεξιά κι αριστερά τους φίλους και τους γνωστούς σου. Και αυτό γιατί ούτε αυτοί ξέρουν τί να σου πουν! Προς θεού, μην αρχίσεις να ρωτάς μανάδες ή πατεράδες γιατί οι απαντήσεις που θα πάρεις μπορεί να σου καταστρέψουν τη βραδιά και θα σου πω αμέσως τί εννοώ.

Ας δούμε για αρχή μερικά πράγματα που καλό είναι να αποφύγεις, ειδικά αν μιλάμε για τα πρώτα ένα με δύο ραντεβού, όταν ακόμα «δένει το γλυκό».

Φαγητό – Εστιατόρια

Το να πάρεις κάποια που τη ξέρεις μία με δύο ώρες το πολύ και να την πας για φαγητό είναι κακή κίνηση.

Σκέψου το λίγο. Δε γνωρίζεστε καθόλου και το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να μπουκώνετε τα στόματα σας με φαγητό. Είναι μία φανταστική πρώτη εικόνα να την βλέπεις ή να σε βλέπει με τα μαρούλια κολλημένα στα δόντια ή να κάνεις φς φς για να ξεκολλήσεις το κρέας από εκεί που κόλλησε.

Επίσης, για να φάτε σαν άνθρωποι, θα καθίσετε ο ένας απέναντί από τον άλλο, άρα δε θα μπορείτε να έρθετε κοντά, οπότε πάει και η σωματική επαφή. Συνεπώς, όχι ραντεβού για φαγητό. Ας μείνετε καιρό μαζί και θα διαπιστώσεις ότι θα έχετε αρκετό χρόνο για να φάτε χωράφια από μαρούλι παρέα.

Σινεμά – Θέατρο

Οκ, μία καλή ταινία, ειδικά αν θα την εξιτάρει και θα κάνει την καρδιά της να χτυπάει γρήγορα, είναι καλή κίνηση. Απλά όχι για τα πρώτα ραντεβού.

Δεν υπάρχει λόγος να βγείτε έξω και να καθίσετε σε διπλανά καθίσματα για δύο ώρες χωρίς να μπορείτε να πείτε κάτι. Ο σκοπός είναι να γνωριστείτε και αυτό δεν μπορεί να γίνει εκεί.

Κλαμπ – Πάρτι φίλων σε σπίτι

Πιστεύω ότι είναι αυτονόητο  το γιατί δεν πρέπει να πάτε σε κλαμπ. Η δυνατή μουσική θα αποτρέψει κάθε πιθανότητα συζήτησης. Επίσης, το τελευταίο που θες είναι να την πας σε μέρος που οι φίλοι σου είναι ελεύθεροι να σου καταστρέψουν τη βραδιά. Εκτός αν ξέρεις ότι είναι σούπερ υποστηρικτικοί, δε θα ήθελες να εμφανιστεί από το πουθενά ένας μεθυσμένος κολλητός σου και να πει κάτι του τύπου «Σου είπε για τότε που μεθύσαμε και βγήκαμε με τα σώβρακα στο δρόμο τραγουδώντας τη Μακαρένα;» Όχι…4 λόγοι που τα Ραντεβού σου δεν προχωράνε...

Όχι άλλα βαρετά ραντεβού

Τα πρώτα ραντεβού είναι καλό να είναι απλά, για ένα ποτό, σε ένα μέρος που είναι σχετικά χαλαρό και βοηθάει να γνωριστείτε. Σχετικά χαμηλή μουσική και ένα τραπέζι που επιτρέπει να κάθεστε κοντά ο ένας στον άλλο… και ό,τι προκύψει.

Από την άλλη, δεν μπορείς να βγαίνεις κάθε φορά για ποτό σε καφετέριες ή χαλαρά μπαράκια. Θα καταντήσει βαρετό και δε θα βοηθήσει καθόλου και είπαμε τα βαρετά ραντεβού δεν τα θέλει κανείς.

Οπότε τί μπορείς να κάνεις για να κάνεις τις εξόδους σας ιδιαίτερες;

Χαλαρές βόλτες

Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από μία χαλαρή βόλτα σε ένα δάσος ή στην εξοχή γενικότερα. Οι ρυθμοί σας θα είναι χαλαροί και η φύση πάντα βοηθάει στο να ηρεμήσουμε.

Το περπάτημα δημιουργεί και την επιθυμία για κουβέντα, οπότε θα είναι μία καλή ευκαιρία να τα πείτε. Υπάρχουν άπειρα πάρκα ή άλση στις πόλεις και πέρα από αυτό, μπορείτε πάντα να πάτε μία βόλτα λίγο έξω από την πόλη.

Δραστηριότητες που θα την εξιτάρουν

Έχουμε ήδη πει ότι είναι καλό όταν μία γυναίκα σε συνδέει με δραστηριότητες που της αφήνουν ευχάριστη «γεύση» και της διεγείρουν τις αισθήσεις. Οτιδήποτε κάνετε λοιπόν, που θα κάνει την καρδιά της να χτυπάει γρηγορότερα, θα λειτουργήσει θετικά.

Αυτό θα μπορούσε να είναι μία βόλτα στο λούνα παρκ. Ξέρω πως ακούγεται, αλλά σκέψου το. Μία βόλτα με το τραινάκι (αν το αντέχει φυσικά) θα την θυμάται για καιρό.

Αντίστοιχα, αν η επαφή σας έχει προχωρήσει λίγο, τότε θα μπορούσατε να πάτε σινεμά για μία ταινία, ειδικά αν το θέμα είναι ελαφρώς ερωτικό και εμπεριέχει και επίμαχες σκηνές. Όχι, δε θα πάτε να δείτε πορνό!

Ακόμα κι αν η έξοδος σας είναι σε event με street food, ή οτιδήποτε άλλο με φώτα, μουσική και ξεχωριστές δραστηριότητες, είναι αρκετό για να πλημμυρίσει τις αισθήσεις της και να σε συνδυάσει με κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό. Αρκεί να είναι κάτι που θα μπορείς να το διατηρήσεις και αργότερα.

Για δυνατά πρώτα ραντεβού, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!