Για ποια Θέματα να Συζητήσω με μια Κοπέλα στο Φλερτ; - Men's Bible

Για ποια Θέματα να Συζητήσω με μια Κοπέλα στο Φλερτ;

Για ποια Θέματα να Συζητήσω με μια Κοπέλα στο Φλερτ;

Το κλειδί στο να μαγνητίσεις το ενδιαφέρον κάθε κοπέλας στο φλερτ, κρύβεται στο πόσο καλά μπορείς να κρατήσεις μια συζήτηση.

Αυτή η δεξιότητα μαζί με την ικανότητα να δημιουργείς θετικές πρώτες εντυπώσεις παίζουν κρίσιμο ρόλο στην αρχή μιας προσέγγισης.

Και είναι λογικό.

Αν ζορίζεσαι στα πρώτα λεπτά μιας γνωριμίας και οι εντυπώσεις που αφήνεις δεν είναι θετικές, πως περιμένεις η κοπέλα αυτή να θέλει να βγει μαζί σου;

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί άνδρες δεν γνωρίζουν πώς να μιλήσουν σε κοπέλες γιατί δεν τις καταλαβαίνουν.

Αντίθετα, απλά προβάλουν στις γυναίκες τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες και αλληλεπιδρούν μαζί τους σαν εκείνες να ήταν άνδρες.

Κλασικό παράδειγμα αυτού του φαινόμενου είναι η εξωτερική εμφάνιση. Επειδή οι άνδρες της δίνουν μεγάλη σημασία αρκετοί θεωρούν πως η εμφάνιση έχει και για τις γυναίκες την ίδια βαρύτητα στην ερωτική έλξη.

Παρ’ όλα αυτά, όσον αφορά τα θέματα για τα οποία θα συζητήσουν με μια κοπέλα, χρειάζεται να ανοίξουν κάπως τους ορίζοντες τους.

Η συζήτηση με μια κοπέλα καθ’ αυτή δεν είναι δύσκολη, ωστόσο διαφέρει αρκετά από τη συζήτηση που θα κάνεις με τους φίλους σου ή την οικογένεια σου.

Βλέπεις, τα θέματα συζήτησης στο φλερτ αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι της συνολικής εικόνας όπως μεγάλο κομμάτι αποτελεί και η εντύπωση που δίνεις καθώς της μιλάς.

Η αυτοπεποίθηση και ο αυθορμητισμός είναι κρίσιμα συστατικά του φλερτ. Για να φλερτάρεις αποτελεσματικά χρειάζεται η επικοινωνία να έχει ένα κοκτέιλ αυθεντικότητας με μια ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα οπτική γωνία.

Αυτή είναι και συνταγή της συναρπαστικής συζήτησης. Οι γυναίκες μπορούν πολύ εύκολα να μυρίσουν τις ασυνέπειες στον λόγο σου και για αυτό δεν αρκεί να έχεις ενδιαφέρον.

Θα πρέπει να εννοείς αυτό που λες και να σιγουρευτείς πως οι σκέψεις και τα συναισθήματα σου, είναι ευθυγραμμισμένα με το ποιος είσαι.

Ανάπτυξε τη σωστή νοοτροπία

Αν και η επικοινωνία στο φλερτ ακολουθεί ένα συγκεκριμένο μοτίβο, το οποίο μπορείς να μάθεις και να εκμεταλλευτείς προς όφελος σου, δεν μπορείς να την βάλεις πάνω σε ράγες.

Το φλερτ είναι κυρίως νοοτροπία και όχι ένα σετ από συγκεκριμένες λέξεις, φράσεις ή θέματα συζήτησης που πρέπει να πεις ή να αναφέρεις με τη σειρά. Για αυτό, κατά τη διάρκεια της συζήτησης χρειάζεται να είσαι χαλαρός και να περνάς από το ένα θέμα στο άλλο με άνεση.

Ναι, θες να επικεντρωθείς σε συγκεκριμένα θέματα συζήτησης ώστε να στρέψεις τη συζήτηση με την κοπέλα στην κατεύθυνση που επιθυμείς. Αυτό ωστόσο θα πρέπει να γίνει αβίαστα και χωρίς να το πιέσεις.

Θέματα όπως:

  • Οι φιλοδοξίες σου
  • Τα ενδιαφέροντα της
  • Ενδιαφέρουσες ιστορίες από τη ζωή σου
  • Οι ερωτικές σχέσεις
  • Ταξίδια που έχεις κάνει

Το ζήτημα εδώ είναι να κατευθύνεις  την συζήτηση προς αυτά με φυσικό τρόπο ώστε η κουβέντα να κυλάει αβίαστα και να μην φανείς πως προσπαθείς υπερβολικά να στρέψεις την κουβέντα κάπου συγκεκριμένα.

Θες να μάθεις να έχεις πάντα πράγματα να λες στο φλερτ; Δες εδώ

Μην προσεγγίζεις προκατειλημμένος

Αν πιστεύεις πως οι γυναίκες θέλουν να μιλάνε μονάχα για παπούτσια, ρούχα και καλλυντικά, τότε κάνεις λάθος.

Το γεγονός πως εσύ είσαι άνδρας και εκείνη γυναίκα δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να έχετε κοινά και πως δε γίνεται κάποια από τα ενδιαφέροντα σας να συμπίπτουν.

Να θυμάσαι πως η εξωτερική εμφάνιση δεν αντανακλά τα ενδιαφέροντα κάποιου. Μπορεί να βρεις μια εντυπωσιακή γυναίκα η οποία να λατρεύει εξίσου με εσένα τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ή να παίζει και εκείνη μπάσο και κιθάρα από την εφηβεία της.

Οι γυναίκες όπως και όλοι οι άνθρωποι είναι γεμάτες εκπλήξεις. Αν την προσεγγίσεις υποθέτοντας πως δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα πέρα από τα ρούχα και το makeup, τότε και εκείνη δεν θα μοιραστεί κάτι άλλο μαζί σου.

Είναι δική σου δουλειά να ψάχνεις και να ανακαλύπτεις τι είναι αυτό που την ξεχωρίζει και την κάνει μοναδική ως προσωπικότητα. Ψάξε λοιπόν και βάλε την να σου δείξει ποια πραγματικά είναι.

Αγαπημένα πράγματα κάθε ανθρώπου είναι να μιλάει για τον εαυτό του και να ακούει για τον εαυτό του. Από τη στιγμή λοιπόν που η κουβέντα ανοίξει και εκείνη αρχίσει να μιλάει ανοιχτά ξέρεις πως έχεις βάλει το πρώτο σου γκολ.Έξοδος με Μαθητές για Φλερτ: Πως η Ηγεσία βοηθάει παντού, Για ποια Θέματα να Συζητήσω με μια Κοπέλα στο Φλερτ;

Μην μένεις πολύ ώρα σε συγκεκριμένα θέματα

Πρώτα απ’ όλα μην ξεκινάς μια προσέγγιση με έτοιμο διάλογο στο κεφάλι σου. Όσο περισσότερο προετοιμάσεις το τι θα πεις πριν της μιλήσεις, τόσο πιο ρομποτικός και μη αυθεντικός θα φανείς.

Ξεκίνα με έναν χαλαρό τρόπο την συζήτηση και άσε τον διάλογο να εξελιχθεί φυσικά και τα θέματα συζήτησης να αναδυθούν αβίαστα. Αφού μπουν στο επίκεντρο της συζήτησής σας εκμεταλλεύσου τα.

Από εκεί και περά όμως μη μένεις για πάντα σε αυτά. Αν η κουβέντα πάει να αλλάξει ρότα και εσύ επιμένεις να τη στρέφεις ξανά και ξανά σε ένα συγκεκριμένο θέμα και να μιλάς μονάχα για αυτό, τότε φαίνεται πως το κάνεις επίτηδες και η συζήτηση δείχνει μηχανική.

Αυτό δεν το θες.

Αυτό που θες είναι η κουβέντα που θα κάνετε να δείχνει φυσική. Πολλοί άνδρες προσεγγίζουν το φλερτ ως προσπάθεια να πείσουν ή να πιέσουν τη γυναίκα να κάνει κάτι μαζί τους.

Μπορεί εσύ να μην το αντιλαμβάνεσαι, αλλά για μια γυναίκα αυτή η φυσιολογική συζήτηση δεν είναι και τόσο συνηθισμένη.

Μην είσαι λοιπόν σαν τους άλλους, γίνε η εξαίρεση.

Για οποιαδήποτε θέματα κι αν μιλήσετε, δώσε βάση στα συναισθήματα

Ο μόνος πραγματικός κανόνας που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου όταν μιλάς με μια γυναίκα, είναι πως για όποια θέματα συζήτησης και αν μιλάτε, η κουβέντα που κάνετε πρέπει να προκαλεί κάποια συναισθήματα στην κοπέλα.

Αυτό είναι και ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες στο φλερτ καθώς είναι κρίσιμο να αποφύγεις να ακουστείς επίπεδος και βαρετός.

Τα συναισθήματα είναι αυτά που πυροδοτούν το ενδιαφέρον και ακόμα και μια έντονη και με αψιμαχίες συζήτηση, είναι καλύτερη από μια βαρετή συζήτηση.

Για αυτό το λόγο έχε στο νου σου όταν μιλάς για κάτι, ένα ταξίδι πχ, να επικεντρώνεσαι περισσότερο στο πως ένιωσες παρά στο να αναφέρεις ξερά συγκεκριμένα γεγονότα και δεδομένα.

Αν το κάνεις αυτό, είναι πιο πιθανό οι κοπέλες με τις οποίες μιλάς να θέλουν να σε ακούσουν περισσότερο.

Εξίσου σημαντικό είναι και το να νιώσει η γυναίκα πως μπορεί να σε χάσει και πως δεν είσαι έτοιμη κατάκτηση, αλλά θα χρειαστεί να δουλέψει και εκείνη για να σε κερδίσει.

Οι περισσότεροι άνδρες προσεγγίζουν μια γυναίκα και απλά προσπαθούν να το πιέσουν ώστε εκείνη να κάνει σεξ μαζί τους. Με πιο απλά λόγια δεν αποτελούν κάποια πρόκληση για την κοπέλα, αλλά είναι έτοιμες κατακτήσεις χωρίς εκείνη να χρειαστεί να κάνει κάτι.

Εκείνοι οι άνδρες όμως που θα την προσεγγίσουν και θα την προκαλέσουν συναισθηματικά είναι και εκείνοι που θα ξεχωρίσουν. Και αν θες να μάθεις πως θα το καλλιεργήσεις αυτό και πως θα φλερτάρεις με αποτελεσματικό και ωραίο τρόπο, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!