Διαβάζοντας τις Δυναμικές του Μπαρ στο Φλερτ - Men's Bible

Διαβάζοντας τις Δυναμικές του Μπαρ στο Φλερτ

Διαβάζοντας τις Δυναμικές του Μπαρ στο Φλερτ

Θυμάμαι πάντα την σκηνή της ταινίας του Μάτριξ, όπου ο Νίο (ο πρωταγωνιστής) μπαίνει σε ένα εστιατόριο και αντί να βλέπει αυτό που βλέπουν όλοι οι υπόλοιποι, βλέπει πράσινα γράμματα, σύμβολα και αριθμούς να περνάνε μπροστά του.

Αυτό συμβαίνει γιατί μπορεί να διαβάσει τον κώδικα του Μάτριξ, δηλαδή να δει αυτό που πραγματικά υπάρχει πίσω από την εικόνα που προβάλει ο κάθε ένας από εμάς. Μου άρεσε το γεγονός ότι αυτός μόνο μπορεί να δει κάτι που οι υπόλοιποι δεν μπορούν και ότι αυτό του δίνει έ να προβάδισμα.

Αν σου έλεγα ότι υπάρχει τρόπος να κάνεις κάτι αντίστοιχο και να αποκωδικοποιήσεις την συμπεριφορά των ανθρώπων σε ένα μπαρ, τι θα έλεγες;

Πιστεύω ότι αρχικά θα με περνούσες για τρελό αλλά έλα που όντως υπάρχει τρόπος να «διαβάσεις» κινήσεις και συμπεριφορές των γυναικών γύρω σου και να καταλάβεις διάφορα πράγματα για αυτές!

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν κάποιες συνηθισμένες και κάποιες στάνταρ κινήσεις που κάνει ο κόσμος όταν μπαίνει σε ένα καφέ-μπαρ. Με κάποιες εξαιρέσεις πάντα, είναι πολύ εύκολο να διαβάσεις τις δυναμικές του μπαρ, να καταλάβεις τι συμβαίνει σε μία παρέα γυναικών και να το χρησιμοποιήσεις για να προσεγγίσεις αυτή που σου αρέσει με ευκολία και έχοντας κάποια πράγματα να συζητήσεις μαζί της. Ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά.Φλερτ στο μπαρ: Μία απλή διαδικασία, Διαβάζοντας τις Δυναμικές του Μπαρ στο Φλερτ

Τα ποτά λένε πολλά για τις κοπέλες και τις δυναμικές του μπαρ

Ένα ποτό μπορεί να πει πολλά για την διάθεση κάποιου. Προσεγγίζοντας μία κοπέλα, μπορείς να καταλάβεις την διάθεσή της, πόση ώρα είναι στο μαγαζί καθώς και μερικά ακόμα πράγματα.

Ένα άδειο ποτήρι ή μία άδεια κούπα καφέ, θα σου δείξει ότι η κοπέλα που προσέγγισες ή που σκέφτεσαι να προσεγγίσεις, είναι ήδη αρκετή ώρα στο μαγαζί. Λογικά αυτό θα το συναντήσεις σε καφέ-μπαρ, αργά το απόγευμα ή νωρίς το βραδάκι. Αυτό μπορεί να είναι ένδειξη ότι θα φύγει σε λίγο ή ότι έχει περάσει αρκετή ώρα με την/τις φίλες της και έχει ήδη συζητήσει τα σημαντικά θέματα της ατζέντας, οπότε τώρα έχουν μείνει τα πιο ελαφριά άρα δεν κινδυνεύεις να πάρεις ατάκα/απάντηση «Συγνώμη αλλά συζητάμε κάτι σοβαρό».

Ένα ποτήρι σαγκριά συνήθως δείχνει ότι η κοπέλα που το πίνει δεν είναι συνηθισμένη στο αλκοόλ. Συνήθως την προτιμούν οι (πολύ) μικρότερες σε ηλικία γιατί γλυκίζει και είναι το μόνο που μπορούν να αντέξουν.

Το κρασί θα το προτιμήσουν αυτές που θέλουν να χαλαρώσουν λιγάκι και να συζητήσουν με τις φίλες τους, οπότε εκεί θα βρεις μία σχετικά χαλαρή και ήρεμη παρέα.

Μπύρα και cocktail θα προτιμήσει κάποια που έχει όρεξη να ξεδώσει και να το ρίξει έξω, οπότε εκεί θα βρεις μία παρέα που είναι αρκετά πιο ανεβασμένη, οπότε θα πρέπει να προσαρμόσεις το επίπεδο της ενέργειάς σου, έστω να είσαι εξίσου ανεβασμένος όταν θα τις προσεγγίσεις.

Κοίτα τα χέρια

Λίγο πριν ή κατά την προσέγγιση, κοίτα τα χέρια της κοπέλας που σου αρέσει. Πολλοί ξεχνάμε να το κάνουμε και μετά ξαφνιαζόμαστε όταν μας λένε ότι είναι παντρεμένες ή αρραβωνιασμένες.

Γενικότερα, είναι καλό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά όταν προσεγγίζεις και να παρατηρείς τις λεπτομέρειες. Θυμάμαι πάντα και γελάω, όταν ένας φίλος προσέγγισε μία κοπέλα και μετά από 15 λεπτά συζήτησης, της ζήτησε το τηλέφωνό της και αυτή απλά του έδειξε την κοιλιά της και του είπε «Είμαι στον έκτο». Ακόμα γελάμε όποτε το συζητάμε!

Επίσης, στα χέρια μπορείς πάντα να διαβάσεις την ηλικία της, οπότε άσχετα με το τι θα σου πει, εκεί θα μπορέσεις να δεις την αλήθεια. Αυτό μπορείς να το κάνεις και σε μορφή παιχνιδιού. Μπορείς να προσποιηθείς ότι διαβάζεις την παλάμη της και ταυτόχρονα να της ακουμπάς το χέρι.

Θες να μάθεις να καταλαβαίνεις τις δυναμικές του μπαρ σε βάθος; Δες εδώ

Τι κουβαλάνε μαζί τους;

Τσέκαρε αν στις καρέκλες τους έχουν αφήσει τσάντες από ψώνια, σακούλες ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου φανεί χρήσιμο. Αυτό θα το δεις συνήθως απογευματινές ώρες ή νωρίς το βραδάκι, οπότε θα καταλάβεις ότι η παρέα είχε βρεθεί νωρίτερα για ψώνια και κατέληξαν να πίνουν ποτά.

Ίσως έχουν ξεκινήσει από νωρίς, ίσως είναι αρκετά κουρασμένες από το περπάτημα. Αυτά είναι στοιχεία που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να ξεκινήσεις κουβέντα. Είναι πολύ ευκολότερο όταν δεν χρειάζεται να σκεφτείς θέμα γιατί το έχεις μπροστά σου.

Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι ότι αυτές είναι οι συνηθισμένες τακτικές αλλά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, οπότε καλό είναι να κάνεις μία εκτίμηση λίγο πριν προσεγγίσεις

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!