Αρχική Προσέγγιση: Κάνε την να νιώσει Άνετα - Men's Bible

Αρχική Προσέγγιση: Κάνε την να νιώσει Άνετα

Αρχική Προσέγγιση: Κάνε την να νιώσει Άνετα

Μερικούς από εσάς, σας δυσκολεύει στο φλερτ, αλλά αποτελεί γεγονός: αν δεν νιώθουν οι άνθρωποι άνετα όταν βρίσκονται κοντά σου, ούτε φίλους, ούτε σχέσεις θα είναι εύκολο να κάνετε.

Το να κάνεις τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα μαζί σου είναι το πρώτο βήμα προς την επιτυχία είτε σε θέματα φλερτ, είτε σε θέματα σχέσεων, είτε ακόμα και σε θέματα job interview. Αν αντίθετα δημιουργείς νευρικότητα και φορτισμένο κλίμα γενικά δύσκολα θα καταφέρνεις πράγματα σε οποιονδήποτε τομέα περιλαμβάνει κάποιου είδους ανθρώπινη διάδραση.

Αυτά που θα αναφέρουμε παρακάτω λοιπόν δεν αφορούν μονάχα στο φλερτ. Αφορούν σε κάθε είδους ανθρώπινες σχέσεις. Στη δουλειά, στην παρέα, στα ψώνια, στις διακοπές. Παντού όπου υπάρχουν άλλοι άνθρωποι.  Αλλά αν ειδικά σε ενδιαφέρει το φλερτ, τότε πρέπει να δώσεις ακόμη μεγαλύτερη βάση, γιατί το να την κάνεις να νιώσει άνετα κατά την αρχική προσέγγιση παίζει ακόμα σημαντικότερο ρόλο.

Προσοχή όμως: πάντα όταν φλερτάρεις μια κοπέλα, σέβεσαι τα όρια της. Σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να γίνεις ενοχλητικός. Σε περίπτωση που διαπιστώσεις ότι δεν ενδιαφέρεται, την ευχαριστείς και προχωράς.

Έχε υπόψη ότι το αν οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα κοντά σου ή όχι δεν είναι κάτι που συμβαίνει τυχαία. Είναι κάτι που καλλιεργείται. Είναι κάτι που μπορείς να το κατακτήσεις, να το επιτύχεις. Είναι κάτι που μπορείς να ξεκινήσεις να αναπτύσσεις κάθε φορά που θα βρεθείς σε ένα μπαρ, ή έξω για ψώνια, ή στην ουρά για το ταμείο. Ας δούμε μαζί πώς.

Χαμογέλα

Αυτό είναι κάτι τόσο απλό, που σχεδόν ξέχασα να το συμπεριλάβω. Το χαμόγελο είναι όντως τόσο απλό που το ξεχνάει κανείς. Όμως δεν είναι ούτε προφανές ούτε ασήμαντο.

Πρέπει να χαμογελάς, και όχι μονάχα με το στόμα. Ένα γνήσιο χαμόγελο σου ανοίγει τις πόρτες. Το χαμόγελο πάντοτε θεωρείται σημάδι καλής καρδιάς και φιλικής διάθεσης, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Το ζεστό, γνήσιο χαμόγελο είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις τους άλλους να νιώσουν άνετα κοντά σου. Αν δεν ξέρεις πώς να το κάνεις, εξασκήσου σε αυτό. Πάρε έναν καθρέφτη. Συζήτα το με τον wingman σου. Θα σου φανεί ίσως λίγο άβολο στην αρχή, ένας τύπος που χαμογελά χωρίς λόγο. Θα το συνηθίσεις όμως. Θα γίνει πιο εύκολο, θα σου γίνει δεύτερη φύση.

Βγάλε επιτέλους τα γυαλιά ηλίου

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, έτσι δεν λένε; Κανείς δεν θέλει να κάνει παρέα κάποιον με σκοτεινή /καλυμμένη ψυχή. Ποιος ξέρει τι να κρύβει, σκέφτονται με το πίσω μέρος του μυαλού τους. Είτε στην παραλία είσαι λοιπόν, είτε σε ταβέρνα μέρα μεσημέρι, βγάζε τα γυαλιά ηλίου όταν πλησιάζεις κόσμο και ειδικά γυναίκες. Η οπτική επαφή δημιουργεί ισχυρές συνδέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Θέτει βάσεις για να δημιουργηθούν δεσμοί. Αν δεν τους αφήνεις να δουν τα μάτια σου, μην περιμένεις να νιώσουν άνετα μαζί σου.

Αν δεις κι αρχίζει να δημιουργείται κάποια άνεση μπορείς να τα ξαναφορέσεις. Μπορείς και να ρωτήσεις ακόμη. «Έχει πολύ ήλιο εδώ, πονέσαν τα μάτια μου. Σε πειράζει να τα ξαναβάλω;»

Αρχική Προσέγγιση: Κάνε την να νιώσει Άνετα

Μην κάνεις τον εξυπνάκια

Μπορεί να πιστεύεις ότι είσαι πολύ έξυπνος και να έχεις και δίκιο. Αλλά πιστεύεις πως έχει ο κόσμος την όρεξη να κάθεται να ακούει εξυπνάδες από τον καθένα, πόσο μάλλον με έναν άγνωστο; Οι διαφωνίες όχι μόνο συμπαθή δεν σε κάνουν, αλλά σκοτώνουν επιτόπου κάθε πιθανότητα που θα είχες να κάνεις καλή εντύπωση και να δημιουργήσεις έλξη με κάποια που μόλις γνώρισες.

Σκέψου το και μόνος σου. Σου αρέσει κάποια και με το καλημέρα την έχεις φέρει στα όριά της. Κι αν αρχίσεις να λογομαχείς, ακόμη κι αν έχεις χίλια δίκια, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την οδηγήσεις τελικά εκτός ορίων. Δεν θέλεις να ξεκινήσετε έτσι και σίγουρα δεν θέλεις ούτε να τελειώσετε έτσι.

Αν σου ζητήσουν τη γνώμη σου να είσαι διπλωματικός (και χαμογελαστός, είπαμε). Πες ας πούμε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι συμφωνώ». Κούνα το κεφάλι, νεύσε, πες ότι «ναι, καταλαβαίνω την άποψή σου». Δεν συμφώνησες. Δεν έδωσες δίκιο σε κανέναν. Αλλά δεν τσακώθηκες κιόλας.

Αλλά να ξεκαθαρίσουμε και το αντίθετο: όταν λέμε να κάνεις τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα μαζί σου δεν σημαίνει να συμμερίζεσαι, σώνει και ντε, τις απόψεις τους. Δεν υπαναχωρείς σε κάτι, ούτε συμφωνείς κάνοντας τον καλό τύπο. Απλώς κάνεις χρήση της διπλωματικότητάς σου. Δεν προσπαθείς να προσηλυτίσεις κανέναν στο κόμμα ή στη θρησκεία σου. Δεν προσπαθείς να αλλάξεις κανενός τα μυαλά. Δεν αφήνεις να σου αλλάξουν τα δικά σου, αλλά δεν τσακώνεσαι.

Μιμήσου αυτά που σου λέει με τη γλώσσα του σώματος

Θες να μάθεις τον απλούστερο και πιο σίγουρο τρόπο να νιώσει κάποια άνετα μαζί σου; Μιμήσου την γλώσσα σώματός της.

Εντάξει, δεν εννοώ την μιμηθείς ακριβώς σαν καθρέφτης. Δεν ξύνει το αυτί της και ξύνεις κι εσύ το δικό σου, για παράδειγμα. Εννοώ πιο γενικά πράγματα. Αν γέρνει μπροστά στην καρέκλα της ας πούμε, κάνε κι εσύ το ίδιο. Αυτό δημιουργεί μία φυσική σύνδεση μεταξύ σας που θα την κάνει να νιώσει άνετα με την παρουσία σου.

Μην σκύβεις από πάνω της

Από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν κάποιοι, ειδικά όταν προσπαθούν να γνωριστούν με μια γυναίκα. Στέκονται πάνω από το κεφάλι της ενώ εκείνη κάθεται. Ως γλώσσα σώματος είναι πολύ επιθετική, οπότε είναι καλύτερα να είστε στο ίδιο επίπεδο με την κοπέλα που θες να γνωρίσεις.

Αν πλησιάζεις μια γυναίκα καθιστή, κάθισε δίπλα της, μίλησέ της. Μόλις αρχίσει να νιώθει πιο άνετα μαζί σου, καθυστέρησε κάπως να φύγεις, μα όχι πάρα πολύ. Αν όχι, πες ένα ευγενικό «χάρηκα που σε γνώρισα» και φύγε.

Αυτές ήταν απλές συμβουλές σε περίπτωση που κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο φλερτ και θες να γίνεις πιο κοινωνικός γενικά. Αν θες να μάθεις στην πράξη πώς να προσεγγίζεις ωραίες γυναίκες και να φλερτάρεις μαζί τους με επιτυχία, δες περισσότερα εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!