Πώς να Βελτιωθείς Γρήγορα στο Φλερτ - Men's Bible

Πώς να Βελτιωθείς Γρήγορα στο Φλερτ

Πώς να βελτιωθείς γρήγορα στο Φλερτ

Το να βελτιωθώ στο φλερτ ήταν για μένα μια μακρά και επίπονη διαδικασία. Όπως και οι περισσότεροι από εσάς, είχα πολύ δρόμο να διανύσω. Έπρεπε να αφήσω στην άκρη σχεδόν τα πάντα από όσα πίστευα για το φλερτ και τις σχέσεις και να ξεκινήσω από το μηδέν. Και όπως πολλοί άνθρωποι πριν από εμένα, έκανα πολλά λάθη. Οπότε αν θες να βελτιωθείς γρήγορα στο φλερτ  και αποτελεσματικά, ίσως να θες να αποφύγεις τα λάθη που έκανα εγώ.

#1 Γνώριζε τι θέλεις

Οκ, φαίνεται λίγο προφανές, σωστά; Θέλεις περισσότερο σεξ, περισσότερα ραντεβού, περισσότερα απ’ όλα.

Χμ, όχι όμως και στην πραγματικότητα.

Μάλιστα αυτή είναι συνήθως η πρώτη περιοχή που μπερδεύει τους περισσότερους άνδρες. Συχνά αυτό που νομίζεις ότι θέλεις είναι αυτό νομίζεις ότι πρέπει να θέλεις. Είναι αλήθεια πως μας διδάσκουν ότι το να είσαι άνδρας σημαίνει πως θες να κάνεις σεξ με οτιδήποτε κινείται, κάτι που πολλοί πιστεύουν. Άλλοι νομίζουν πως θέλουν να κάνουν οικογένεια.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, όλες είναι σεβαστές επιλογές. Μάλιστα, μπορεί να ανακαλύψεις πως με το πέρασμα των ετών αυτό που ήθελες ή νόμιζες ότι ήθελες το όριζε αυτό που πίστευες ως ανώτατο όριό σου.

Μπορεί να ξεκίνησες θέλοντας να ζήσεις τη ζωή του «παίκτη» μόνο και μόνο για να ανακαλύψεις ότι δεν σε γεμίζει τελικά. Μπορεί, αντίθετα, να διαπιστώσεις ότι ήθελες οικογένεια μόνο και μόνο γιατί έτσι νόμιζες ότι «πρέπει».

Είτε όμως θες να γίνεις σύμβολο του σεξ, είτε ο απόλυτος μονογαμικός τύπος, πρέπει να έχεις μια ξεκάθαρη ιδέα του τι θέλεις. Γιατί αυτό θα επηρεάσει τον τρόπο που εξελίσσεσαι και την κατεύθυνση που θα πάρει η ζωή σου.

Άρα το πρώτο που χρειάζεται για να βελτιωθείς γρήγορα στο φλερτ είναι να ορίσεις το τι είναι αυτό που θέλεις και που θέλεις να φτάσεις.

#2 Για να βελτιωθείς γρήγορα στο φλερτ κάνε ένα βήμα τη φορά

Παραδόξως, αν κάνεις ένα βήμα κάθε φορά (ξεκινώντας από το πιο απλό πράγμα και γινόμενος πολύ καλός σε αυτό προτού πας στο επόμενο) θα έχεις τα πιο γρήγορα αποτελέσματα, σε σχέση με το να προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μονομιάς.

Οπότε ξεκίνα με τα βασικά: Με το να μπορείς να ξεκινήσεις μια συζήτηση με μια άγνωστη κοπέλα και να την διατηρήσεις, αργότερα βάζοντας κάποια παιχνιδιάρικα πειράγματα και χιούμορ κλπ κλπ.

Όχι μόνο θα προοδεύσεις πιο γρήγορα αλλά θα έχεις και κίνητρο για να συνεχίσεις να αναπτύσσεσαι. Δίνοντας χρόνο σε κάθε σημείο και δουλεύοντας το παιχνίδι σου σε στάδια κάνεις την όλη διαδικασία λιγότερο φοβιστική και πιο φιλική.

Επιπλέον θα έχεις κάποιες εύκολες νίκες στην αρχή που θα σου δώσουν κουράγιο να συνεχίσεις. Και αυτό είναι πολύ βασικό. Αυτές οι μικρές αρχικές επιτυχίες θα φέρουν και άλλες και θα σε κρατήσουν πεινασμένο για τη συνέχεια.

Αν θες να βελτιωθείς γρήγορα στο φλερτ, δες περισσότερα εδώ.

#3 Το κλειδί είναι η επικοινωνιακή εξάσκηση

Ο μόνος τρόπος να γίνεις καλύτερος σε οποιοδήποτε στόχο βάλεις κατά νου είναι η εξάσκηση και μόνο η εξάσκηση. Και η εξάσκηση στην επικοινωνία μπορεί να γίνεται οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Το να βελτιωθείς και να γίνεις ένας καλύτερος και πιο ελκυστικός άνδρας απαιτεί μια πιο συνολική προσέγγιση που περιλαμβάνει κάθε τομέα της ζωής σου. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες που απαιτούνται προκειμένου να γνωρίσεις μία ωραία κοπέλα στο μπαρ είναι ίδιες με εκείνες που θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου.

Οπότε κατά τη διάρκεια της ημέρας, δώσε έμφαση στο να εξασκηθείς στα βασικά. Αν για παράδειγμα, έχεις ακόμα Άγχος Προσέγγισης τότε θέλεις να βάλεις στόχο να πιάνεις κουβέντα με αγνώστους, ακόμα κι αν στην αρχή είναι για να ρωτήσεις την ώρα ή κατευθύνσεις. Αργότερα το επεκτείνεις στο να ανταλλάσεις και μια δυο κουβέντες παραπάνω.

Κατά τις βραδινές ώρες είναι ευκαιρία για περισσότερη επικοινωνία: βγες έξω και εξασκήσου χωρίς να σε νοιάζει το αποτέλεσμα. Αφιέρωσε αρκετές ώρες με μοναδικό στόχο να πειραματιστείς και να συνηθίσεις τον τρόπο προσέγγισης και φλερτ, να αναγνωρίσεις τις αδυναμίες σου και να τις διορθώσεις.

Η βασική ιδέα είναι ότι για καιρό οι προσεγγίσεις που κάνεις δεν «μετράνε», καθώς δεν έχεις ακόμα την απαραίτητη εμπειρία για να τις κλιμακώσεις. Πιο πολύ είναι χρήσιμες για να κατανοήσεις πράγματα για εσένα και τις γυναίκες. Άρα χρειάζεται να δώσεις στον εαυτό σου το ελεύθερο να αποτυγχάνει.

Αρχικά δεν βγαίνεις έξω για να πάρεις τηλεφωνικούς αριθμούς, αλλά για να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Και αν καταφέρεις κάτι, τόσο το καλύτερο. Κι αν όχι, δεν μετράει. Είναι άλλο ένα βήμα προς την επιτυχία.

Φλερτάροντας στο δρόμο: 9 συμβουλές για αποτελεσματικές προσεγγίσεις

#4 Όσο κι αν βελτιωθείς γρήγορα στο φλερτ κάποια στιγμή θα κολλήσεις

Καθώς προχωράς, θα έχεις κάποιες γρήγορες εύκολες επιτυχίες αλλά και γρήγορη πρόοδο. Όμως καθώς συνεχίζεις να βελτιώνεσαι είναι βέβαιο ότι σε κάποιο σημείο θα «κολλήσεις» και η πρόοδός σου θα σταματήσει απότομα.

Ξαφνικά βλέπεις πως ότι κι αν κάνεις, δε φαίνεται να μπορείς να προχωρήσεις άλλο, ότι δεν μπορείς να αρθρώσεις κουβέντα. Και νιώθεις ότι κάνεις κάτι λάθος, ότι χάνεις έδαφος και ξαναγυρνάς στις παλιές κακές μέρες.

Μόνο που κάνεις λάθος. Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, πρόκειται για καλό πράγμα. Είναι σημάδι του πόσο πολύ έχεις προχωρήσει, του νέου επιπέδου που έχεις φτάσει.

Γιατί όσο πιο καλός γίνεσαι σε κάτι, τόσο πιο πολύ προσπάθεια χρειάζεσαι για να βελτιωθείς κι άλλο. Στην αρχή βελτιώνεσαι απότομα επειδή μαθαίνεις τα βασικά. Αλλά μόλις τα μάθεις αυτά είναι ώρα να φτιάξεις τις λεπτομέρειες. Και όσο πιο πολλά μαθαίνεις, τόσο πιο πολλά συνειδητοποιείς ότι δεν γνώριζες μέχρι τώρα.

Οκ, απογοητεύεσαι. Μετά από τόσο γρήγορη εξέλιξη, θες να συνεχίσεις να προοδεύεις με τον ίδιο ρυθμό. Όμως αυτές οι παύσεις είναι που δημιουργούν τις πραγματικές ευκαιρίες προόδου. Το σημαντικό είναι να μην το βάλεις κάτω και να συνεχίσεις. Μόνο έτσι θα βελτιωθείς κι άλλο.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις την τεχνική σου, να βρεις νέους τρόπους να φλερτάρεις, να βάλεις προκλήσεις στον εαυτό σου.

Αλλά ότι κι αν κάνεις, μην τα παρατήσεις. Καλωσόρισε αυτές τις περιόδους. Είναι η ευκαιρία σου να πιάσεις νέα επίπεδα. Και με κάθε νέο επίπεδο, έρχεσαι και πιο κοντά στο να πετύχεις πράγματα που δεν θεωρούσες πιθανά!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!