3 Ανδρικές Τακτικές στο Φλερτ που Ξενερώνουν τις Γυναίκες - Men's Bible

3 Ανδρικές Τακτικές στο Φλερτ που Ξενερώνουν τις Γυναίκες

3 Ανδρικές Τακτικές στο Φλερτ που Ξενερώνουν τις Γυναίκες

Αν πραγματικά θες να αφήσεις μια δυνατή εντύπωση σε κάποιον – μια γυναίκα ας πούμε – τότε συνήθως επιστρατεύεις κάποιες τακτικές για να του πεις, «μην ανησυχείς, το ‘χω», χωρίς όμως να το πεις με λόγια.

Αν και είναι λάθος να ξεκινάς το φλερτ ελπίζοντας να εντυπωσιάσεις, σε μικρές δόσεις η επιθυμία να την αφήσεις με το στόμα ανοιχτό είναι φυσιολογική και δεν κάνει κακό.

Όμως πως ακριβώς θα την εντυπωσιάσεις;

Βλέπεις, αν δεν προσέχεις και αν δεν χειριστείς σωστά την κατάσταση τότε απλά πετυχαίνεις το αντίθετο απ’ αυτό που θες. Μπορείς πολύ εύκολα να δείξεις απεγνωσμένος και η αλήθεια είναι πως για τον μέσο άνδρα η προσπάθεια να εντυπωσιάσει έχει αυτήν την κατάληξη.

Έχοντας αυτό στο νου λοιπόν ας δούμε αυτές τις δημοφιλείς τακτικές που επιστρατεύουν οι άνδρες για να κερδίσουν μια γυναίκα οι οποίες τις περισσότερες φορές δεν έχουν και τόσο καλή κατάληξη.

#1 Η Τακτική «Τα έχω κάνει όλα – Τα ξέρω όλα»

Ναι είναι λογικό. Όταν θες να φλερτάρεις είναι υποχρέωση σου να επιστρατεύσεις τρόπους και τακτικές για να αναδείξεις λίγο τον εαυτό σου ώστε να ανακαλύψει και η κοπέλα τα δυνατά σου σημεία και επιτεύγματα.

Μόνο που υπάρχει μια λεπτή γραμμή που πολλοί άνδρες περνούν. Τα πάντα χρειάζονται μέτρο, αλλά όταν μετατρέπεις κάθε κουβέντα και συζήτηση σε μια ευκαιρία για να αναφέρεις κάποιο επίτευγμα σου, τότε δείχνεις τύπος που αναζητά την επιβεβαίωση και την αποδοχή.

Αν πλαισιώνεις κάθε ιστορία και εμπειρία που λες για τον εαυτό σου με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεσαι εσύ πάντα ο ήρωας τότε σου έχω κακά νέα.

Το πρόβλημα με αυτή την τακτική δεν είναι η τακτική καθ’ αυτή. Ειδικά αν μιλάμε για κάποια γνωριμία σε μπαρ που γνωρίζουμε την κοπέλα εκείνη τη στιγμή τότε πρέπει να μοιραστείς θετικά στιγμιότυπα απ’ τη ζωή σου.

Το θέμα εδώ είναι να αποφύγεις την υπερβολή. Από τη στιγμή που γίνει ξεκάθαρο ότι τα έχεις κάνει όλα, τα ξέρεις όλα και είσαι cool τύπος τότε και εκείνη αρχίζει να βαριέται και να κουράζεται όταν κάθε κουβέντα οδηγείται συνεχώς στο ίδιο συμπέρασμα.

Επίσης, ακόμα πιο σημαντικό, δεν την προσέχεις. Μετατρέπεις το κάθε τι που συζητάτε σε μια προσπάθεια να εξυψώσεις τον εαυτό σου και αυτό δεν είναι ελκυστικό.

Η υπερβολή δεν είναι αρετή, ταυτόχρονα όμως πρέπει να της δείξεις τα καλά σου στοιχεία και τις επιτυχίες σου.

Άσε όμως τον διάλογο να εξελιχθεί φυσικά, χωρίς να προσπαθείς να τον κατευθύνεις έτσι ώστε να φέρεις το θέμα εκεί που σε συμφέρει με σκοπό να αναφέρεις τις επιτυχίες σου. Αν φανεί ότι το πιέζεις θα φανεί και ότι προσπαθείς υπερβολικά.

Αν όμως η κουβέντα κυλήσει μόνη της σε θέματα που έχεις εμπειρίες και επιτυχίες μην παραλείψεις να τα αναφέρεις. Αν μη τι άλλο είναι δουλειά σου να αναδείξεις τον εαυτό σου.

Θες να μάθεις πρακτικούς τρόπους και τακτικές για να αναδείξεις τον εαυτό σου στο φλερτ; Δες εδώ

#2 Η Τακτική «Είμαι πολύ Σκληρός Τύπος»

Άλλη μια πολύ συχνή τακτική, η οποία χρησιμοποιείται από αρκετούς άνδρες ακόμα και όταν βρίσκονται ανάμεσα σε φίλους.

Στην προσπάθεια του να εντυπωσιάσει κάποια κοπέλα ο δήθεν σκληρός τύπος είναι πολύ απασχολημένος με το να είναι ο «αρχηγός της αγέλης». Ως αποτέλεσμα είναι πολύ ευαίσθητος με τις κινήσεις των άλλων ανδρών και νιώθει απειλή κάθε φορά που αισθάνεται πως κάποιος πάει να του πάρει τη θέση.

Αν κάποιος τον σκουντήξει καταλάθος ο δήθεν σκληρός τύπος τον μειώνει λεκτικά ή φέρεται επιθετικά ώστε να δείξει στην γυναίκα που τον κοιτάει πως αυτός είναι το alpha αρσενικό.

Και ενώ η ιδέα του να είσαι ηγέτης είναι σωστή, η ανάγκη του δήθεν σκληρού τύπου να ρίξει τους άλλους και να αποδείξει πως είναι το alpha αρσενικό απλώς προβάλει την ανασφάλεια του.

Με λίγα λόγια όσο περισσότερο προσπαθεί να αποδείξει κάποιος τον εαυτό του τόσο περισσότερο αποκαλύπτει στους άλλους την ανησυχία του και την έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό του.

Ο ελκυστικός άνδρας έχει τον έλεγχο των συναισθημάτων του και ακριβώς επειδή πιστεύει στην αξία του, δε νιώθει ότι χρειάζεται να αποδείξει κάτι. Δεν βλέπει απειλές εκεί που δεν υπάρχουν και νιώθει άνετα με την παρουσία άλλων ανδρών τριγύρω του.

Δεν ανησυχεί για το αν θα είναι ο αρχηγός ή το αφεντικό.3 Ανδρικές Τακτικές στο Φλερτ που Ξενερώνουν τις Γυναίκες

#3 Η Τακτική «Εργοστάσιο Κομπλιμέντων»

Κατά κάποιον τρόπο ο τύπος που ακολουθεί αυτήν την τακτική είναι σε πιο σωστό δρόμο σε σχέση με τους δύο προηγούμενους. Αντί να επικεντρωθεί στον εαυτό του ή να χτυπάει το στήθος του για να φοβίσει τους άλλους, αντιλαμβάνεται σωστά τη σημασία του να δίνεις την προσοχή σου στη γυναίκα με την οποία μιλάς.

Όταν όμως αρχίζει να της κάνει συνεχόμενα κομπλιμέντα στο σημείο που δείχνει περίεργος, τότε όλα παίρνουν τον λάθος δρόμο.

Ναι τα κομπλιμέντα αποτελούν έναν δυνατό τρόπο να φλερτάρεις και να δείξεις τις προθέσεις σου και την εκτίμηση σου στην κοπέλα με την οποία μιλάς. Αν ωστόσο κάνεις κομπλιμέντα με ρυθμό πολυβόλου τότε πετυχαίνεις το αντίθετο αποτέλεσμα.

Η υπερβολή καταλήγει να μοιάζει με χειραγώγηση γιατί είναι εμφανές πως τα λες για να την κάνεις να σε συμπαθήσει και επίσης μοιάζει σαν να είσαι απεγνωσμένος για προσοχή.

Τι είναι καλύτερο να κάνεις λοιπόν;

Πρώτα απ’ όλα κράτα τα κομπλιμέντα στο ελάχιστο, ειδικά στα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας που ουσιαστικά δεν γνωρίζεις καν την κοπέλα.

Δεύτερον, φρόντισε να μην έχουν σχέση με το σώμα της και την εμφάνιση της. Το ξέρει ότι την βρίσκεις ελκυστική αφού έχεις κάνει τον κόπο να την προσεγγίσεις.

Τρίτον πριν κάνεις κάποιο κομπλιμέντο αναρωτήσου: α) «Το εννοώ;» και β) «Μήπως έχω ξαναπεί κάτι αντίστοιχο τα τελευταία είκοσι λεπτά;».

Αν η απάντηση σου είναι «Ναι» στην πρώτη ερώτηση και «Όχι» στη δεύτερη τότε προχώρα. Διαφορετικά πες κάτι άλλο.

Και αν δεν είσαι σίγουρος τι να πεις και αναρωτιέσαι ποιες είναι οι σωστές τακτικές στο φλερτ, τότε μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!