Διαφορά Ηλικίας στο Φλερτ και τις Σχέσεις - Two Coaches and a drink 66 - Men's Bible

Διαφορά Ηλικίας στο Φλερτ και τις Σχέσεις – Two Coaches and a drink 66

 

Η κοινωνία μάς λέει ότι είναι κατακριτέο όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας στο φλερτ και τις σχέσεις. Όμως είτε είσαι εσύ μεγαλύτερος κι αυτή μικρότερη, είτε είναι εκείνη μεγαλύτερη κι εσύ μικρότερος, χρειάζεται να ξέρεις πως να φλερτάρεις και να διαχειρίζεσαι τη σχέση. Οι Coach μας μοιράζονται δικές μας εμπειρίες και σου εξηγούν τον σωστό τρόπο σκέψης.

____________________________________________
Τι είναι το Two Coaches and a drink

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική Αντρική εκπομπή στην Ελλάδα!

Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, όπως επικοινωνία, αυτοβελτίωση, σχέσεις, φλερτ, ψυχολογία, με τον ποιοτικό λόγο του Men’s Bible.

Κάθε εβδομάδα, ο Βασίλης (Επικοινωνιολόγος και Coach) και ο Δήμος (Coach) σου κάνουν παρέα αναλύοντας θέματα που θέτουν οι φίλοι του Men’s Bible.

Μπορείς να μας ακούσεις σε Podcast στο Spotify και στο YouTube. Καλωσόρισες στην παρέα!

Αν σου άρεσε το podcast, μοιράσου το με κάποιον φίλο σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει. Για να κρατήσεις επαφή, κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ: https://bit.ly/2KJrutn

Θες να μας γνωρίσεις από κοντά; Έλα σε επαφή με τους Coach μας!

Instagram

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!