Πως να ζεις μια Ζωή που ελκύει Γυναίκες - Men's Bible

Πως να ζεις μια Ζωή που ελκύει Γυναίκες

Πως να ζεις μια Ζωή που ελκύει Γυναίκες

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις νέες γνωριμίες στη ζωή σου. Μπορείς να γνωρίσεις ενδιαφέρουσες γυναίκες σε κάποια εκδήλωση, σε κάποιο πάρτι, σε κάποιο μαγαζί διασκέδασης ή σε κάποια δραστηριότητα – χόμπι. Μπορείς πάλι να γνωρίσεις γυναίκες στο διαδίκτυο ή μέσω κοινωνικού κύκλου.

Σε κάθε περίπτωση όμως οι νέες γνωριμίες δεν πέφτουν απ’ τον ουρανό. Ναι, η τύχη και το timing πάντα παίζουν το ρόλο τους αλλά αν δεν ενεργοποιηθείς κι εσύ, ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες σου.

Και μιλώντας για πιθανότητες, αυτό που επηρεάζει στο μέγιστο βαθμό το ποιες γυναίκες γνωρίζεις και την επιτυχία σου μαζί τους, είναι ο τρόπος που ζεις τη ζωή σου.

Όσο περισσότερο επενδύεις στον εαυτό σου και στο να ζεις μια ζωή αυθεντική και πλούσια σε εμπειρίες, τόσο πιο εύκολα και ομαλά μπορείς να φλερτάρεις χωρίς να χρειαστεί να εστιάσεις πολύ σε ατάκες και τρόπους παρουσίασης του εαυτού σου.

Γιατί η ζωή σου σε εφοδιάζει με όλα όσα χρειάζεται να έχεις για να πετύχεις.

Όταν βάζεις τα πράγματα στη ζωή σου σε μια σειρά, διαπιστώνεις πως το να γνωρίσεις γυναίκες γίνεται απλή υπόθεση. Περνάς καλά, απολαμβάνεις τον εαυτό σου και τις εμπειρίες σου και οι ίδιες από μόνες τους θέλουν να γίνουν κομμάτι της ζωής σου.

Δε χρειάζεται να τις «πείσεις» ή να προσπαθήσεις πολύ να πλασάρεις τον εαυτό σου, γιατί οι ίδιες βλέπουν ότι υπάρχει κάτι αξιόλογο.

Πως όμως φτάνεις σε αυτό το επίπεδο; Πως φτιάχνεις τη ζωή σου με τέτοιο τρόπο που να σε βοηθάει να κάνεις πολλές και επιτυχημένες γνωριμίες;

Τι θες απ’ τη ζωή σου;

Το πρώτο βήμα για να χτίσεις μια ζωή ποιοτική και ελκυστική είναι να ξεκινήσεις βρίσκοντας τι πραγματικά θέλεις από αυτή. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ακριβώς επιθυμίες και δεν αξιολογούμε όλοι το ίδιο τα ίδια πράγματα. Για να ζήσεις αυθεντικά θα πρέπει πρώτα να καταλάβεις τι έχει μεγαλύτερη αξία για εσένα. Ποιες είναι οι επιθυμίες σου και τι είδους εμπειρίες θέλεις απ’ τη ζωή σου. Αυτό είναι το «γιατί» σου που θα καθοδηγεί τις πράξεις σου.

Αυτό το στάδιο είναι πολύ σημαντικό γιατί αν δεν ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θέλεις είναι εύκολο να καταλήξεις να κάνεις τα λάθος πράγματα, για τους λάθος λόγους.Πως να ζεις μια Ζωή που ελκύει Γυναίκες

Η ζωή σου είναι δική σου ευθύνη

Πολλοί αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προκλήσεις στη ζωή τους. Θα μπορούσαμε να πούμε πως η ίδια η ζωή είναι μια σειρά από εμπόδια. Για να ζήσεις αυθεντικά όμως και με έναν τρόπο που ελκύει και γοητεύει τις γυναίκες, χρειάζεται να γίνεις άνθρωπος της δράσης και να μην περιμένεις τα προβλήματα σου να φτιάξουν από μόνα τους.

Οι πράξεις, οι επιλογές και οι αποφάσεις σου θα σε οδηγήσουν εκεί που θες, κι όχι η αγνή τύχη. Ξεκίνα λοιπόν με την πολύ απλή ερώτηση: «Ποιο είναι το πιο απλό πράγμα που μπορώ να κάνω τώρα και που θα με φέρει πιο κοντά σε αυτά που θέλω στη ζωή μου;»

Αν θέλεις περισσότερες κοινωνικές επαφές, τότε το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα περιβάλλον που προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για γνωριμίες.

Αν θέλεις περισσότερη περιπέτεια στη ζωή σου, τότε το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να το αποκτήσεις είναι να ξεκινήσεις κάνοντας ένα πλάνο για μελλοντικά ταξίδια ή δραστηριότητες.

Αν θέλεις να βελτιώσεις την επαγγελματική σου ζωή, τότε το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να σουλουπώσεις το βιογραφικό σου ή να αρχίσεις να κοιτάς σελίδες ευρέσεως εργασίας.

Για να γίνεις άνθρωπος της δράσης που παίρνει την ευθύνη της ζωής του στα χέρια του, πάντα να εστιάζεις στο πιο μικρό και εύκολο βήμα που μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή.

Όσο πιο απλό είναι, τόσο πιο εύκολο να το κάνεις.

Ζήσε αυθεντικά, μα βάλε και ποικιλία

Το να ζεις μια ζωή που πραγματικά απολαμβάνεις είναι πολύ σημαντικό, καθώς αυτή γεμίζει το ψυχικό σου ντεπόζιτο και σε βοηθάει να δείξεις δυναμικός, χαρισματικός και ελκυστικός. Ωστόσο καλό είναι να μη μένεις δεμένος σε μια αυστηρή ρουτίνα, όσο κι αν την απολαμβάνεις, και να αναζητάς νέες και διαφορετικές εμπειρίες.

Ο στόχος σου είναι να αποκτήσεις πολλές και διαφορετικές γωνίες και βιώματα, που θα σε κάνουν χαρακτήρα πολύπλευρο και συναρπαστικό. Όσο πιο πολλά διαφορετικά πράγματα έχεις ζήσει τόσο πιο πολλές ιστορίες είσαι σε θέση να πεις, και όσο πιο πολλά πράγματα έχεις δοκιμάσει τόσο πιο εύκολο είναι να έχεις σχηματίσει δικές σου ισχυρές γνώμες και απόψεις.

Η ελκυστική ζωή δεν είναι ζωή γεμάτη πολυτέλειες, αλλά γεμάτη εμπειρίες και συγκινήσεις. Είναι σημαντικό λοιπόν να μην βυθιστείς σε μια ρουτίνα, όσο και αν κάνεις πράγματα που θες στη συγκεκριμένη ρουτίνα.

Η στιγμή που σταματάς να πειραματίζεσαι, είναι και η στιγμή που σταματάς να εξελίσσεσαι.

Θες να εξελίξεις την ερωτική σου ζωή; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!